Parbriz kia ceed -pret
Parbriz kia ceed -pret
Cei care si-au schimbat parbrizul: cat ati dat? eu am gasit la 900 de lei...
inteleg ca nu e logan, sa gasesc la 2 milioane, da nici chiar asa...

-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
Re: Parbriz kia ceed -pret
In zona in care esti dumneata e cam greu cu parbrizul.
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.
primesti bani pentru posturi de rahat? deschide gura sa iti trimit si eu plata...Dannyboy wrote:In zona in care esti dumneata e cam greu cu parbrizul.
Da' era asa greu sa completezi niste campuri cu niste date elementare? sau sa citesti regulile forumului? Omul te-a intrebat de unde esti ca sa poate sa formuleze un raspuns concret. cauta pe forum aici si ai sa gasesti raspunsul tau.
cee'd 1.6 crdi pewter beige
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI
Hyundai I30 Facelift 1.6 GSL - ex
Ceed 1.4 TGDI
da e asa de greu sa nu mananci cacat, si sa raspunzi doar daca vrei si daca poti sa ajuti omu?
nu cred ca difera asa de mult pretul intre constanta si timisoara spre exemplu... da asa le place la unii sa se bage aiurea in seama si sa manance rahat.
nu cred ca difera asa de mult pretul intre constanta si timisoara spre exemplu... da asa le place la unii sa se bage aiurea in seama si sa manance rahat.
- _devilson_
- Auto:
Pai prietene victor, cum te bagi tu in seama si bagi reply la misto pe alte topicuri (gen GPL) si scoti numai prostii din degetele, tot la fel ti se raspunde. Si daca nu stii sa ai un limbaj adecvat, mai bine da pe taraf TV ca ai vocabularul potrivit pt genul ala de Entertainment.
Bafta la cumparaturi.
Bafta la cumparaturi.
Kia Ceed 1.4 - CITY
J.B. http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=3240
Hyundai Elantra 1.6 - highway +
J.B. http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=3240
Hyundai Elantra 1.6 - highway +