vand jante tabla + capace + anvelope iarna
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
vand jante tabla + capace + anvelope iarna
vand pachet format din:
-jante tabla originale cee'd 15", nu sunt indoite sau lovite, folosite maxim 20.000 km;
-capace originale aferente, nu au decat cateva zgarieturi fine;
-anvelope de iarna avon ice touring, dot 3604, le-am folosit de noi pana iarna trecuta pe masina sotiei, mai tin cel putin o iarna - atasez 3 poze;
nu le dau separat, pret fix 1.250 lei;
0767476000 sau pm.
-jante tabla originale cee'd 15", nu sunt indoite sau lovite, folosite maxim 20.000 km;
-capace originale aferente, nu au decat cateva zgarieturi fine;
-anvelope de iarna avon ice touring, dot 3604, le-am folosit de noi pana iarna trecuta pe masina sotiei, mai tin cel putin o iarna - atasez 3 poze;
nu le dau separat, pret fix 1.250 lei;
0767476000 sau pm.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
Re: vand jante tabla + capace + anvelope iarna
Avand in vedere DOT-ul, eu zic sa dai anvelopele gratis(glumesc)
Si daca e sa facem un calcul la 4 jante noi +capace.........
Tre sa cobori mult sub 1250 lei
PS: Te rog sa nu te superi ca mi-am permis sa postez parerea mea
Si daca e sa facem un calcul la 4 jante noi +capace.........
Tre sa cobori mult sub 1250 lei
PS: Te rog sa nu te superi ca mi-am permis sa postez parerea mea

Ceed SW, 1,4 GSL MT, 109 CP, City, Black Pearl, 2009 ODO:190.000 km
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget
)
Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium
)
GPL Tomaseto STAG 4 Qbox plus
Anvelope iarna 195/65/R15:Diplomat Winter ST (naspa, nu achizitionati gama budget

Anvelope vara 205/55/R16: HANKOOK Ventus Prime 4 K135 205/55 R16 (midle range cu performante de premium

bubumisu, multumesc pentru sfat, dar:
-chiar cu acest dot, stiind starea si istoricul anvelopelor, si tinand cont si de recomandarile unor producatori precum continental privind inlocuirea acestora la maxim 10 ani, gratis nu pot sa le dau;
-cand am stabilit pretul am analizat si alte oferte; daca ai gasit oferte cu mult mai bune, te rog sa le postezi;
-prefer sa mai folosesc eu anvelopele cel putin iarna asta daca nu e nimeni dispus sa dea pretul cerut de mine (oricum sunt mult mai potrivite decat niste anvelope de vara, pe care unii prefera sa le utilizeze si iarna).
-chiar cu acest dot, stiind starea si istoricul anvelopelor, si tinand cont si de recomandarile unor producatori precum continental privind inlocuirea acestora la maxim 10 ani, gratis nu pot sa le dau;
-cand am stabilit pretul am analizat si alte oferte; daca ai gasit oferte cu mult mai bune, te rog sa le postezi;
-prefer sa mai folosesc eu anvelopele cel putin iarna asta daca nu e nimeni dispus sa dea pretul cerut de mine (oricum sunt mult mai potrivite decat niste anvelope de vara, pe care unii prefera sa le utilizeze si iarna).
Eram sigur ca o sa dezvolti referitor la pneuri.
In manualul de utilizare kia (desi banuiesc ca regula e valabila pentru toate marcile, ca doar pneurile nu sunt facute numai pentru kia) spune clar :"Unui pneu mai vechi de 6 ani i se pot desprinde straturile din interior.Aceasta deteriorare poate cauza accidente rezultand raniri grave sau decesul pasagerilor. Verificati data fabricatiei de pe pneu si inlocuiti-l in cel mult 6 ani de la acea data"; si: "Orice pneu care este mai vechi de 6 ani de la data fabricatiei isi pierde performantele(chiar si pneurile de rezerva nefolosite. De aceea pneurile(inclusiv cele de rezerva) ar trebui inlocuite cu unele noi"
Poate cei de la Continental au vreun tip de pneu (si aici vorbim de pneu, nu neaparat de iarna sau de vara) care rezista 10 ani. In cazul tau au trecut deja sase ierni, deci sase ani, facand abstractie de gradul de uzura al pneurilor.
In ceea ce priveste oferte mai bune, nu-mi aduc aminte sa fi postat cineva oferte asemanatoare(in aceasta combinatie), sau poate nu le-am vazut eu (mi-am permis sa-ti raspund pentru ca sincer la mine e o problema, am jante aliaj 205/55 R16 si stau in dubii daca sa iau anvelope de iarna pe jantele astea sau sa achizitionez jante tabla si ulterior anvelope)
Multumesc pentru intelegere
In manualul de utilizare kia (desi banuiesc ca regula e valabila pentru toate marcile, ca doar pneurile nu sunt facute numai pentru kia) spune clar :"Unui pneu mai vechi de 6 ani i se pot desprinde straturile din interior.Aceasta deteriorare poate cauza accidente rezultand raniri grave sau decesul pasagerilor. Verificati data fabricatiei de pe pneu si inlocuiti-l in cel mult 6 ani de la acea data"; si: "Orice pneu care este mai vechi de 6 ani de la data fabricatiei isi pierde performantele(chiar si pneurile de rezerva nefolosite. De aceea pneurile(inclusiv cele de rezerva) ar trebui inlocuite cu unele noi"
Poate cei de la Continental au vreun tip de pneu (si aici vorbim de pneu, nu neaparat de iarna sau de vara) care rezista 10 ani. In cazul tau au trecut deja sase ierni, deci sase ani, facand abstractie de gradul de uzura al pneurilor.
In ceea ce priveste oferte mai bune, nu-mi aduc aminte sa fi postat cineva oferte asemanatoare(in aceasta combinatie), sau poate nu le-am vazut eu (mi-am permis sa-ti raspund pentru ca sincer la mine e o problema, am jante aliaj 205/55 R16 si stau in dubii daca sa iau anvelope de iarna pe jantele astea sau sa achizitionez jante tabla si ulterior anvelope)
Multumesc pentru intelegere

)
)

asta inseamna ca parerile referitoare la vechime sunt impartite, din punctul meu de vedere; si imi mentin parerea ca este preferabila folosirea acestor anvelope, fata de folosirea unor anvelope de vara, pe timp de iarna. cine e decis sa-si ia jante de tabla separate pentru iarna, poate avea oferta in vedere, iar anvelopele le poate inlocui la anul cu unele mai proaspete.
oricum, multumesc pentru mentinerea anuntului "in actualitate".
oricum, multumesc pentru mentinerea anuntului "in actualitate".
iti dau eu 1200 pe ele ca sa imi iasa si mie drumul cand vin sa le iau 

ok, de acord.
ne auzim sau da-mi pm sa stabilim cum ne intalnim.
ne auzim sau da-mi pm sa stabilim cum ne intalnim.
@lus
uite ca am gasit o oferta asemanatoare (in ceea ce priveste marfa)
quote:" @gtcosmin
Vand urmatoarele:
4 anvelope de iarna Goodyear Ultra Grip 7+ 185/65R15. Cumparate in 2008, 15-20 000km, majoritatea facuti pe autostrada, nu stiu ce dot au, am impresia ca e 2008, nu au galme, mie nu mi se par uzate. Am avut o pana la un cauciuc rezolvata in vulcanizare si nu am sesizat nici o problema, am mentionat lucrul acesta deoarece am mai fost intrebat de unele persoane interesate.
4 jante de tabla 15 originale Kia in stare buna, 16-21 000km, majoritatea facuti pe autostrada.
4 capace originale Kia, 1000km, dupa ce am schimbat prima oara rotile nu le-am mai folosit, au stat intr-o cutie, nu sunt zgariate.
Pret 1200ron nenegociabil. Nu dau pe bucati." quote
O sa revin maine seara cu poze si dot-ul exact al anveloperlor.
uite ca am gasit o oferta asemanatoare (in ceea ce priveste marfa)
quote:" @gtcosmin
Vand urmatoarele:
4 anvelope de iarna Goodyear Ultra Grip 7+ 185/65R15. Cumparate in 2008, 15-20 000km, majoritatea facuti pe autostrada, nu stiu ce dot au, am impresia ca e 2008, nu au galme, mie nu mi se par uzate. Am avut o pana la un cauciuc rezolvata in vulcanizare si nu am sesizat nici o problema, am mentionat lucrul acesta deoarece am mai fost intrebat de unele persoane interesate.
4 jante de tabla 15 originale Kia in stare buna, 16-21 000km, majoritatea facuti pe autostrada.
4 capace originale Kia, 1000km, dupa ce am schimbat prima oara rotile nu le-am mai folosit, au stat intr-o cutie, nu sunt zgariate.
Pret 1200ron nenegociabil. Nu dau pe bucati." quote
O sa revin maine seara cu poze si dot-ul exact al anveloperlor.
)
)

precizez ca anvelopele au dimensiunile 195/65r15 91t.
oferta ramane valabila cu pretul de 1.250 lei, insa sunt dispus sa suport transportul pana la cumparator.
oferta ramane valabila cu pretul de 1.250 lei, insa sunt dispus sa suport transportul pana la cumparator.
au ramas de vanzare jantele si capacele, pret fix 800 lei; inca sunt incaltate cu anvelopele avon, dar le-am mai folosit iarna trecuta si-s cam gata; daca totusi le vrea cineva i le dau cu totul.
0767 476 000 sau pm.
0767 476 000 sau pm.
@lus: De ce te superi ptr.ca cineva (ca sa te ajute ) iti spune este posibil sa astepti mai mult timp pentru a le vinde ? Intr-adevar se pot gasi mai ieftine.
Chiar eu am luat de la un coleg de pe forum care trecuse pe aluminiu , jante de tabla ,pe 15 ,noi (folosite un an ) cu capacele aferente (fara nici o zgirietura) , cu 600 lei .
Iti dorim vinzare buna !
Chiar eu am luat de la un coleg de pe forum care trecuse pe aluminiu , jante de tabla ,pe 15 ,noi (folosite un an ) cu capacele aferente (fara nici o zgirietura) , cu 600 lei .
Iti dorim vinzare buna !
1.6 GSL EX, MT, 122 CP, 225/45 R17W, 142.000 km
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
SUZUKI VITARA , MHEV,129 CP
multumesc, nu ma grabesc. si nici nu ma supar. dar e marfa mea si cer cat consider ca merita.
salut
ma intereseaza daca vrei sa vinzi capacele. as dori sa cumpar unul sau 2.
multumesc.
ma intereseaza daca vrei sa vinzi capacele. as dori sa cumpar unul sau 2.
multumesc.
1.4 GSL City Machine Silver
achizitionata in 13 aprilie 2009
din 1 octombrie 2011 BV-80-CEO
din 17 februarie 2011 si pe GPL
ODO GPL: ~ 120K km
ODO: ~ 140K km
achizitionata in 13 aprilie 2009
din 1 octombrie 2011 BV-80-CEO
din 17 februarie 2011 si pe GPL
ODO GPL: ~ 120K km
ODO: ~ 140K km
Ma intereseaza jantele.....ultimul pret?
B-812-ANW - Virginia :)
Kia Cee'd 1.6 CVVT 126CP
An fabricatie: 2010 Iunie - 47.000km
[url=https://picasaweb.google.com/Andreicalarasanu/Virginia06012013]Virginia's Pics[/url]
Working: [url=http://premiotravel.com/ro/]www.premiotravel.ro[/url]
Kia Cee'd 1.6 CVVT 126CP
An fabricatie: 2010 Iunie - 47.000km
[url=https://picasaweb.google.com/Andreicalarasanu/Virginia06012013]Virginia's Pics[/url]
Working: [url=http://premiotravel.com/ro/]www.premiotravel.ro[/url]