Sunt sigur insa ca se aude excelent ...felicitari pentru lucrare

La mine R-CDP stock prinde exceptional de bine Rock FK peste tot in Buc., inclusiv in centru (P-ta Victoriei, Dorobanti, Aviatorilor, Kiseleff, Cal. Vict., cheiul Dambov., etc. Mai mult, prind Rock FM bine pana aproape de Snagov si cam pana la vreo 50 km spre Pitesti. Masina e din 2009. Apropo, stie cineva de un firmware pentru sistemul audio si cum se instaleaza (daca exista, bineinteles)?panzer wrote:O sa incerc sa ajung si la polivalenta odata.
@tomas_dan84 - doar daca as fi avut aceasta informatie acum 1 luna poate mai economiseam niste bani. Am cautat pe net informatii despre unitatea stock: dupa cod, dupa masina, dupa producator, dar nu m-am lamurit sau poate nu am cautat prea atent.
Pot sa fac o poza cu rezolutie mare a spatelui CDP stock si sa explicam altora ce si cum.
Lipsa de informatie despre modificarile audio pe ceed m-au facut sa share-uiesc experienta.
Acum chiar sunt curios sa facem o astfel de mufa si sa evaluam cum se aude pe preamplificat.
Daca ramane impresia ca se taie din frecvente atunci, cu mufa sau fara pe stock, tot trebuie alt player. Daca sunetul e curat si complet se poate scapa de un deranj mare: masca, interfata comenzi audio iar distractia asta costa aprox 550 lei doar piesele.
Cel mai mult ma deranjeaza scosul si umblatul cu fata de la CDP in buzunar.
In opinia mea o alta problema la CDPul stock este receptia radio. Unitatea de pe masina mea pierdea Rock FMul prin Bucuresti chiar si in centru. E drept ca si Rock FM are un emitator cam subtirel - dar aceasta problema a disparut odata cu Kenwood-ul.