Se stiu multe despre masina mea, dar voi incerca sa ii fac o prezentare scurta si la obiect:
Kia proceed, culoarea pewter beige(scuze draga negrule, dar nu te puteam astepta 3 luni

Din momentul livrarii si pana in ziua de azi, masina a suferit diverse modificari exterioare si interioare:
- jante MAM 16" + anvelope Nankang 2055516
-etrieri vopsiti
-plafon,oglinzi colantate cu negru mat, grila radiator colantata si/sau vopsita
-leduri pozitii,numar,plafoniera,portbagaj
-kit xenon
-consola centrala+rama schimbator vopsite in culoarea masinii
-volan,cotiera,burduf schimbator imbracate in piele
In prezent, masina are 82000 km,iar in cei 3 ani jumate, au fost schimbate, pe langa consumabilele obisnuite, placutele, bujiile,filtrele benzina.
Probleme mari nu au fost: schimbata broasca usa sofer,schimbat un amortizor pe spate, o tripla in stalpul usii si cam atat.In schimb, am aceleasi bielete sanatoase de la iesirea din fabrica,aceeasi coloana si caseta de directie(e un subiect mult discutat),toate in parametrii.
Jantele pe 16'' au fost inlocuite cu jantele din pachetul sport kia, cele pe 17'' tip B,vopsite in culoarea graphit perlat ,iar cauciucurile 2 Matador hectorra2 + 2 Continental sportcontact 3,toate pe dimensiunea 2055017.
A fost achizitionat si un kit arcuri sport, dar inca nu le-am montat.
Bateria schimbata cu una Varta C14.
Au fost inlocuite si boxele si tweterele fata cu un sistem Powerbass s-6c de 75Rms fiecare, usile fata si haionul insonorizate cu Silent coat, si a ramas acelasi woofer MTX.
Plafonul si oglinzile au fost recolantate cu carbon Oracal.
Au mai fost achizitionate si consumabilele pt revizia de 90000km: filtru ulei original(17lei),filtru polen Wix carbon(22lei),bujii NGK Zfr5f-11 (60 lei) si 3 bidoane de castrol edge 5w30(124 lei),curea accesorii originala(52lei).
Ar mai fi de spus, dar nu prea ma ajuta memoria in dimineata asta:))...
Dar am numai cuvinte de lauda pentru acest forum, respect pt toti membrii activi, si sper sa continuam in acelasi ritm.Si noi, si masinile noastre.
Inca o data, Respect 4all!
Poze gasiti in albumul din semnatura, dar sunt poze vechi.Va urma cat de curand o actualizare!