Perla Neagra
Perla Neagra
In sfarsit pot accesa si eu sectiunea Jurnal de Bord din pozitia unui "posesor".
De aseara de la ora 17:00 sunt mandrul posesor a unui superb exemplar de 1.4 LX BEST Black Pearl. Am facut cunostinta cu el pe vremea cand avea doar 6 kilometri si un consum infantil de 26 litri la suta.
Dotarile sunt cele clasice pentru un Best, in plus i-am achizitionat presuri cauciuc tip Cee'd, din acelea cu gaura pentru tumburusul din podea si profilate fix pe podeaua masinii.
Saptamana viitoare voi face o vizita in service pentru Alarma si un accesoriu surpriza.
Poze voi adauga in scurt timp, de indata ce gasesc un mod de a le descarca de pe telefon. Nu am avut timp pentru o sedinta foto "autorizata".
Acum am un rulaj de aprox 40 de kilometri si consumul a scazut spre 12 litri.
S-o stapanesc sanatos !
De aseara de la ora 17:00 sunt mandrul posesor a unui superb exemplar de 1.4 LX BEST Black Pearl. Am facut cunostinta cu el pe vremea cand avea doar 6 kilometri si un consum infantil de 26 litri la suta.
Dotarile sunt cele clasice pentru un Best, in plus i-am achizitionat presuri cauciuc tip Cee'd, din acelea cu gaura pentru tumburusul din podea si profilate fix pe podeaua masinii.
Saptamana viitoare voi face o vizita in service pentru Alarma si un accesoriu surpriza.
Poze voi adauga in scurt timp, de indata ce gasesc un mod de a le descarca de pe telefon. Nu am avut timp pentru o sedinta foto "autorizata".
Acum am un rulaj de aprox 40 de kilometri si consumul a scazut spre 12 litri.
S-o stapanesc sanatos !
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX
sa-ti traiasca, si sa fiti fericiti impreuna. schimba poza, schimba semnatura, fa-ne mandri!
1.6 DSL LP Base Pewter Beige + optionale
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
vrrrrroooooommm !!!!!! vrrrrroooooommm !!!!!!
www.erepublik.com
Sa o stapinesti sanatos si fara incidente. 

Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Sa vedem daca reusesc sa adaug si poze.
Ma veti scuza pentru calitatea extrem de scazuta a pozelor (atat ca detaliu cat mai ales ca si compozitie). Emotiile erau mari avand in vedere ca era prima intalnire cu noua mea partenera de drum.

In a patra poza ma vedeti si pe mine cu un glorios soare fix in ochi.
Ma veti scuza pentru calitatea extrem de scazuta a pozelor (atat ca detaliu cat mai ales ca si compozitie). Emotiile erau mari avand in vedere ca era prima intalnire cu noua mea partenera de drum.

In a patra poza ma vedeti si pe mine cu un glorios soare fix in ochi.
s-o stapanesti sanatos.... 

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km

FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
@all - merci de urari. fericirea mea nu are limite acum.
@sorinh - semnatura e deja schimbata, avatarul il voi schimba curand
@Johnny27 - primele impresii - extrem de rigida, trebuie neaparat sa mai iau din presiunea din roti. prima parere - merita toti banii, parere impartasita si de colegii de serviciu care au evaluat-o prin parcare. consumul - inca se calculeaza.
@diacos - parcarea Kia RomAuto era intr-adevar plina. A mea era inconjurata de altele si se pare ca in continuare nu au capacitate de transport pentru a le distribui catre dealeri. Cred totusi ca cele din Baneasa sunt pentru livrari in Bucuresti, restul presupun ca se trimit direct de la Pitesti spre tara.
@Gerula - eram mult prea euforic ieri ca sa ma mai uit in stanga si-n dreapta. Incerc sa ajung la o intalnire a clubului si schimbam impresii acolo.
@sorinh - semnatura e deja schimbata, avatarul il voi schimba curand
@Johnny27 - primele impresii - extrem de rigida, trebuie neaparat sa mai iau din presiunea din roti. prima parere - merita toti banii, parere impartasita si de colegii de serviciu care au evaluat-o prin parcare. consumul - inca se calculeaza.
@diacos - parcarea Kia RomAuto era intr-adevar plina. A mea era inconjurata de altele si se pare ca in continuare nu au capacitate de transport pentru a le distribui catre dealeri. Cred totusi ca cele din Baneasa sunt pentru livrari in Bucuresti, restul presupun ca se trimit direct de la Pitesti spre tara.
@Gerula - eram mult prea euforic ieri ca sa ma mai uit in stanga si-n dreapta. Incerc sa ajung la o intalnire a clubului si schimbam impresii acolo.
-
- Killed In Action
- Auto:
Kilometri Fara Numar, Fara Incidente!
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
-
- 3/E
- Auto: