cumpar 3 m teava inox de 63mm astept oferte
tel 0734733242
cumpar teava inox
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
- radu dorian
- Auto:
cumpar teava inox
Kia Ceed 1,4 GSL, ceva muzica si alte nimicuri
Re: cumpar teava inox
dc vrei sa iti schimbi evacuarea,trecand de la 45 la 63 mm,s-ar putea sa ai un soc...sa iti traga masina mai naspa decat iti trage acum.pt cee'd cu motorul de 1.4 e recomandat sa pui teava cu diametru max. de 57 mm.
MY CAR viewtopic.php?f=5&t=2899
- radu dorian
- Auto:
hmmm cred ca ai dreptate cu diametrul tevii stiu ca am vazut pe undeva ca ai scgimbat si tu evacuarea parca am si vb ce diametru ai acum s simtit vreo schimbare in rau ?
Kia Ceed 1,4 GSL, ceva muzica si alte nimicuri
eu am teava de 55,si s-a simtit diferenta in bine,dar u daca vrei sa pui de 65,nu cred k o sa iti traga mai bine.
MY CAR viewtopic.php?f=5&t=2899