Comanda septembrie

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
ildlogan
Auto:

Post by ildlogan »

Salutare tuturor, sunt nou pe forum . am dat comnada pe 24 sept la kia sibiu si acum astept. si in sibiu si la Bucuresti mi s-a spus ca pana la 31 dec ajunge si masina. Acum om vedea. O zi buna va doresc.M-am uitat pe rezervarea mea si scrie livrare in max 65 zile zile lucratore de la semnare acontractului
posesor ceed 1.4 best machine silver. Cda 25.09 serie 15.11 ridicat 05.12 deja 20500 km B75FUH, Dupa leasing SB 70 RGA, si din 2015
FD IO 15.

Johnny
Auto: kia ceed sw 1.4 cvvt

Post by Johnny »

Salutare la toata lumea! Acu m-am inscris si eu, comanda facuta tot in septembrie pe 27. Livrare decembrie, precizez ca in precontract scrie termen de livrare 60-90 zile incepand de la 01.10.2007, nu specifica lucratoare sau nu.
Asa ca...asteptare usoara
1.4 MPI SW BEST, MARO

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

Salut tuturor!
Am aflat destul de tirziu de clubul Kia,chiar daca cochetez cu idee de a cumpara de la ei de prin martie.Si eu m-am inscris din septembrie la un cee'd 1.6 benzina cu mai multe extra optiuni(mi-e greu sa-mi aduc aminte acum ce si cum,deoarece nu sunt acasa si nu am hirtiile pe linga mine).Probabil ca sunt mult mai multi cei care s-au inscris la cee'd(sigur mai mult de 10-15),dar la fel de sigur e si faptul ca cei mai multi nici nu stiu de existenta acestui club,iar altii poate ca nici nu sunt interesati.In doua zile de vizionat mesaje am avut sansa sa mai aflu cite ceva,mai ales despre termenele de livrare unde sunt mai multe probleme.Cee'd-ul pe care l-am comandat este (cel putin teoretic) pentru sotie.Cind ajung acasa(peste vreo doua-trei saptamini) am de gind sa ma bag la un leasing la un Sorento(de aici vine si nick-ul meu :) ).Din cite am vazut,Sorento e deficitar la capitolul discutii pe forum,dar poate se mai schimba ceva intre timp.Salutare tuturor si zero surprize neplacute!
Perseverare diabolicum
Cee'd 1.6/122 gloabe,negrutza cu o groaza de optionale(13),PH 73 PWR
Sorento 2.5 CRDI/AT Executive,PH 68 PWR,si asta tot cioara

valy
Auto:

Post by valy »

Salut astazi am aflat si eu de acest club ...Foarte tare...Dupa multe cautari am ales Kia Ceed,am dat comanda pe 14 septembrie la Baneasa (kia motors) dilarul mi-a spus ca pe la jumatatea luni noiembrie o sa am masina..pe contract scrie 75-90 de zila .sper ca pana la inceputul luni decembrie o am..asteptare usoara pt toti
Kia'Ceed 1.6 crdi 115 hp.B-75-EHF ODORIZANTE CALIFORNIA SCENTS made in U.S.A 0724.58.69.70

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

Nu va ambalati prea tare.Imi pare rau pentru tonul pesimist,dar mai bine sa fii surprins placut decit superdezamagit.Eu unul ma astept la saminta mai degraba in ianuarie decit in decembrie,mai ales ca s-a desteptat si militia ceha intre timp....
Perseverare diabolicum

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

Septembristii,berea o dau eu daca vine masina in decembrie,mai ales ca mai am un eveniment de sarbatorit...ma inmultesc! :D
Perseverare diabolicum

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

[smilie=smiliz_kingz_pdt_02.gif] [smilie=smiliz_kingz_pdt_13.gif]
...abia astept,ca am o sete...Radeberger merge?
Perseverare diabolicum

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

Crede la moshu ca nu-ti da ceva rau...asta e bere pe care batrinii o cunosc(nu s-a mai gasit vreo 18 ani,da' am gasit eu izvoru').
Perseverare diabolicum

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

Macar ne luam putin gandul. :)
Fost posesor de Cee'd LX BEST MT - Kompass Blue@32000km
Album foto
Lumea asa cum o vad eu

Cristi_G
Auto:

Post by Cristi_G »

ar merge o bere...un carnacior...un Cee'd. De Sarbatori evident
Kia Cee'd 1.4 GSL LX, Black Pearl + GPL

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Sorcee'd wrote:Crede la moshu ca nu-ti da ceva rau...asta e bere pe care batrinii o cunosc(nu s-a mai gasit vreo 18 ani,da' am gasit eu izvoru').
Esti tarre frate! Radeberger, ...hmmm. trotuarul copilariei cu capacele imprastiate la ?aca, m-ai spart, nu credeam sa mai aud ca exista.
Ei hai ca nu suntem chair asa de batrani chiar daca ultima cred ca am savurat-o in Herastrau la debarcader acu fo' 25 de ani.
:( :( ba sunt b?tr?n.....
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

touche
Auto:

Post by touche »

Eu dau o bere lu' nenea dealeru daca vine masinuta in Decembrie. Din ce am discutat cu dealerul, el spuse ca vine pe la mijlocul lu' Noiembrie. Dar la cate am citit pe forumul asta ..nu prea trag sperante.
Apropo ..aia care o sa primeasca berea sa aiba de grije sa nu se urce apoi la volan.
1.4 BEST , machine silver
Comandata: 5.09.2007
Serrie sasiu: 15.10.207
O am din: 22.11.2007

touche
Auto:

Post by touche »

Dealerul din brasov. Am si contract cu ei (dar acolo e trecut 90 de zile ...ceea ce ar insemna sa vina de Mosh Nicolae ) dar dealerul din Brasov mi'a promis ca o sa o am in noiembrie.
1.4 BEST , machine silver
Comandata: 5.09.2007
Serrie sasiu: 15.10.207
O am din: 22.11.2007

Sorcee'd
dromaderu'
Auto:

Post by Sorcee'd »

@gerula numai daca ma uit la nick-ul tau si ma ia durerea de cap de povara miilor de ani pe care ii porti in spate..... :D
Cit despre Rade...tot,izvorul e la selgros(ploiesti-nu stiu daca in bucale au exact aceleasi produse ca la...tara :P ),un raftulet ascuns bine de tot.Daca vrei sa iei(poate vrei sa participi la sarbatoarea septembristilor...)du-te acum,ca in doua saptamini ma intorc in tara si nu mai garantez.... :shock:
Pentru septembristi: daca tot dau berea,propun ca loc al dezmatului ploiestiul,ca e la juma - am vazut ca sunt baietii si din bucuresti si din brasov.
Perseverare diabolicum

moguai
Auto: Subaru WRX STI

Post by moguai »

vreau ceedul .... :(
Ex: Ceed 1.4 Best, Kompass Blue
Ex: Subaru Impreza 2.0S, Pearl White
Now: Subaru Impreza WRX STI 2.5T, Rally Blue & Ceed 1.4 City

Post Reply

Return to “Generalităţi”