Claudiu ne face onoarea...da` e lene sa posteze.bubu wrote:1. alex_cez
2. proc74
3. andrey23
4. radu84
5. alex02dsa
6. bubu
si aici de inchide lista,cine altcineva sa mai vina?:P

Claudiu ne face onoarea...da` e lene sa posteze.bubu wrote:1. alex_cez
2. proc74
3. andrey23
4. radu84
5. alex02dsa
6. bubu
si aici de inchide lista,cine altcineva sa mai vina?:P
Nu n-am fost eu faptasu mie mi s-au furat de curand inca un capacel de pe masina(cel care acopra gaurle unde se [une portbagajul pe masina) si cum capac de cauciuc care acoprea piulita de la bratul de la stergator.Billy wrote:Alex_Cez n-ai vazut care mi-a luat stergatoru' de pe dreapta in parcarea subterana de la City in seara asta?
Era unu langa mine parcat cu o Cee'd, si cand am plecat nu mai era. Te-am vazut doar pe tine la plecare. Sper ca n-ai facut vreo gluma, ca afara ploua binisor...... Au pe Skoda Fabia aia veche stergatoare ca ale noastre pe dreapta, ca venise unu langa mine?? Unde gasesc io acum un set? Alea de la Carrefour, Real sunt bune de ceva?
E cam din scurt... iara o sa venim 3 masini aici trebuie sa anunti cu o saptamana inainte ca sa se stranga lumea...radu84 wrote:Vorba lunga saracia omului.
O intalnire nu facem si noi? Eu pot doar luni, pentru ca marti imi expira dovada.
P.S. cu ocazia asta clarificam si treaba cu stergatoarele.
Pai organizam una cand te intorci si vedem si ceilalti ce program au ca sa ne strangem mai multiSkyppy wrote:pfff, curat ghinion. eu plec in concediu. deci acum sigur nu vin