Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

@ evilknievil, asa sa fie, macar de s-ar scurta perioada de asteptare. Oricum pe 03.10. s-au implinit 3 luni de cand astept...

Ceea ce ma deranjeaza in schimb este "miserupismul romanesc". Adica cum nu poti sa comanzi o masina sau sa-i faci factura proforma? Este incredibil. Suntem coplesiti de tehnica, de PC-uri, fax-uri etc, facem transmisii live pe net, pe televizor, pe telefon... si nu se poate face o amarata de comanda la o masina pe timpul SIAB este absolut hilar, pur romanesc.
Sincer, imi mutam toata tehnica, iar daca nu reuseam comandam prin telefon, imi luam un note book, orice ca sa atrag respectul si banul clientului.

Acest salon (cica international... dupa comportamentul dealerilor este absolut national ), ar fi trebuit sa fie un semnal clar al schimbarii mentalitatii ( nu numai al masinilor ).

Felicitari celor ce au comandat o masina superba, placuta. Megane si Auris trebuie sa se pazeasca, intr-un an raman fara clienti, iar Focus si Golf sa faca loc, vine masina anului! :D
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

diacos
Auto:

Post by diacos »

Fratilor, vad ca unii au aflat deja ca le-au ajuns masinile la Pitesti.
Are cineva relatii mai bune ca eu tot astept asa cum zice si dealer-ul sa fac ca nu stie nimic.
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Nu ca m-as da mare cunoscator dar chiar daca e un pic fortat, e corect :"I'm gonna wait since..." ca de atunci isi calculeaza omul AMR-ul. PDT_Armataz_02_40
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

narcisus77
Auto:

Post by narcisus77 »

Din pacate dealerii de la MIT "o freaca" pe la SIAB, am auzit ca nu pot prelua comenzi pe durata "expozitiei", asa ca nu stiu ce fac. Nici nu preiau comenzi noi, nici nu se ocupa de livrarea celor vechi.
Deci suntem in stand by pana dupa incheierea targului. Deci de lunea viitoare e posibil sa avem vesti noi, daca nu o explozie de jurnale de bord. Sper ca nu am inceput iseria cu lunea viitoare, saptamana viitoare, saptamana care nu mai vine:)
Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

OT total: "since", din cate stiu eu, se foloseste pentru momente din trecut. Ptr moment din viitor este cu "Starting (from)"
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

diacos
Auto:

Post by diacos »

Tu zici ca au vreo legatura cei de la MIT - Bucuresti cu cei de la ALTI - Bacau? Eu nu vad care ar fi legatura masinile trebuind sa ajunga intai la Pitesti !!!!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

ildiavolo
Auto:

Post by ildiavolo »

Sunt aspecte legate de gramatica si sper sa nu ii poluam omului topicul :)
Dar corect e Im gonna wait 'till ( until ) ...data livrarii :) Si daca vrea I'm waiting since ( Astept de la data.... ) si daca vrea forma de viitor....I'm gonna wait from... ( Am sa astept de la data ... )
My 2 cents on the matter :) Cu scuzele necesare pt off-topic .

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Re: Comanda Octombrie SIAB

Post by misuspita »

Ianifox wrote:Intr-un tarziu am trecut si eu de la statutul de visator la cel de nerabdator viitor posesor...
Frumos zis!:D In acest moment ma gasesc doar in stadiul de visator... ce-i drept nici n-as avea cum altfel, pentru ca abia anul asta sper sa dau de carnet. Doar dupa aia voi putea sa ma gandesc la o masina, iar voi, cei de pe acest forum, fir-ati sa fi-ti m-ati facut sa trec de la aproape 30% sigur la vreo 99% sigur ca prima mea masina va fi un Cee'd :wink: . Si daca tot am luat-o pe aratura (adica offtopic) oare e bine ca prima masina sa fie una buna? Sau sa iau o janghina pe care sa o frec pana invat mai calumea si apoi sa trec la ceva mai bun?. Mentionez ca imediat schimb prefixul la 3... :cry:

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

N'are rost sa te chinui pe janghine daca iti permiti ceva mai bun ... cu atat mai mult cand esti incepator. Casco te va "asista" pana deprinzi toate reflexele necesare ;)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

misuspita
cantaretzu'
Auto: Proceed

Post by misuspita »

Aha! deci Cee'd scrie pe mine!

Acuma sa vad si de unde storc vreo 12.000 de euroi. Eh, mai am timp sa ma gandesc la asta pana in primavara cand preconizez sa devin posesor de masina :) . Apropo... varianta 1,4 benzina Best nu reiese de nicaieri de pe Configuratorul online Kia. Noroc cu discutiile de pe forum ca mai afla omul ceva. Parca aprox. 11.900 €, nu? Asta inseamna suma care o dau eu cu totul, fara alte cheltuieli extra. Scuze de intrebari, dar aveti de a face cu un incepator total, ca a jurat ca nu va da de carnet si nu isi va lua masina decat cand va avea nevoie. Si pana acum nu am avut nevoie, asa ca nu prea stiu cu ce se mananca treaba asta:P Mersi de intelegere!

carlos
Auto:

Post by carlos »

Am primit tel de la dealerul MIT Militari, prin care ma anunta ca masina a ajuns la Pitesti. Sunati si voi pt a afla detalii.
Cee'd 1,4 LX Best,Black Pearl cu comanda data in 30.07.2007, termen limita de livrare: octombrie

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

9961 CIP inseamna 11854 DDP. La care mai adaugi 160 euro taxa prima inmatr si inca vreo 100 euro ptr celelalte cheltuieli aferente inmatricularii
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

narcisus77
Auto:

Post by narcisus77 »

Bai, important e ca saptamana viitoare o sa avem masini. Ce atata urmarire ? E la Pitesti, e la Valcea, e la Ploiesti... Masina oricum vine cand vrea ea :)

Important e ce facem cu CASCO, cu alarmele, voi v-ati rezolvat toate astea ?
Cee'd 1.6 CRDi LP Piston Grey BASE + optionale - km ~60.000

daniesta
Auto:

Post by daniesta »

Ce ziceti baieti, dupa SIAB vor apare seriile pentru cei care au dat comanda in August, acest lucru a vost confirmat de unul din consilierii de vanzari ai KIA. :arrow:
Kia Ceed So Red 1.4 LX plus optionale;
PH-25-DEO
Jurnal de bord aici
Album Foto

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Visatoruleeeeeeeeeeeeeeeeee. :D
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Post Reply