de cateva saptamani nu mai am lumini pe pozitia de start la partea frontala .Am incercat sa ma uit pe la pnoul cu sigurante ( mi-a sugerat un prieten) dar degeaba toate sigurantele sunt bune .Am verificat si cu un ap. de masura dar dgeaba .
Are cineva vreo idee care e siguranta pentru pozitii fata sa nu cumva sa-mi fi scapat la verificare
lumini pozitie lipsa !!!!!????
lumini pozitie lipsa !!!!!????
kia ceed fl.2009/1.4 GSL, Black Pearl,
GPL din mai 2013 ( ODO 42800) /BRC Sequent 24
-
- Auto: '22 Xceed City 1.5T
Re: lumini pozitie lipsa !!!!!????
Vezi ca becurile de la pozitie si cele de la numarul de inmatriculare din spate se duc primele...eu le tot schimb.
Becurile nu le-am verificat, m-am gandit ca daca cele de la numar sunt OK poate sunt sigurantele.
Dar in acest caz v-oi verifica becurile acum,,,
Dar in acest caz v-oi verifica becurile acum,,,
-
- Auto: '22 Xceed City 1.5T
Pai eu zic sa procedezi cum este logic...
In primul rand daca nu-ti merge un bec, verifici becul, daca-l schimbi si tot nu merge, verifici siguranta, daca tot nu merge e o problema !
In primul rand daca nu-ti merge un bec, verifici becul, daca-l schimbi si tot nu merge, verifici siguranta, daca tot nu merge e o problema !
'22 Xceed 1.5T City
Pai in casa, nu verifici mai intai becurile si apoi sigurantele? Sau faci invers cand se nu merge un bec? 

ODO: 100000km din 06.2008
In casa este una cu masina am crezut ca er altfel...da cred ca m-am inselatdox wrote:Pai in casa, nu verifici mai intai becurile si apoi sigurantele? Sau faci invers cand se nu merge un bec?
Eu am o problema cu becurile pe faza scurta, o data la cateva luni se ard pe rand stanga apoi dreapta.. aveti idee ce poate fi? daca sistemul electric etc, asta pana ajung eu la service.cblondx wrote:Vezi ca becurile de la pozitie si cele de la numarul de inmatriculare din spate se duc primele...eu le tot schimb.
Multumesc!