Viteza maxima?!

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Re: Viteza maxima?!

Post by quelloo »

:)) tare asta... probabil ca erai si in panta si d-aia nu a mai vrut...
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Post by eugenflorinmanea »

Eu cred ca acul a facut toata treaba de nu am trecut de 240. Forta de rezistenta a acului a fost mai mare decat forta de depasire 240 a motorului. Cred ca o sa incerc si fara ac si sunt sigur ca se duce in 250...revin cu poze!
SAAB 9-5

mitzux
Auto: Ceed SW CRDi /VW Golf VI TDI

Post by mitzux »

@eugenflorinmanea
eu cred ori ca ti e kilometraju stricat ori ca ai cauciucuri(roti) neconforme sau alt defect la masina de ai atins 240kmh. Eu conduc frecvent masini mult mai puternice decat ceed ul cand merg in delegatii gen: A6Allroad, C-E-S-Klasse, Seria 3, 5 sau X3 etc. si sincer abia am ajuns la 240 kmh cu ele. Alminteri userul Arnold a atins maxim 220kmh cu un ceed SW crdi de 2l tunat la 170hp(tre sa fie in jurnaul lui de bord) ceea ce ma face si mai mult sa ma indoiesc ca tu ai atins 240kmh.
m
Cee'd SW (2007),LX+W+S, 115 CRDI, albastru baltic-Vandut 04.03.2016 la 196000km
Golf VI (2012), Style, 1.6 TDI, Tornadorot
ODO >63000 km

quelloo

Post by quelloo »

Cred ca Eugen glumea putin.
ontopic: cred ca a lui Arnold prindea ceva mai mult de 220 dat fiind faptul ca era resoftata si a mea cu acelasi motor mai mult de 210 nu prea a prins (asta si cu oglinzile pliate pentru aerodinamica buna :p si 3 oameni in masina). Daca as fi singur in masina si fara bagaje cred ca e posibil sa ajunga si a mea (f greu) pe la 215-220 (fara eroare de kilometraj) in plat, dar nu am stat sa ma duc singur pe un drum d-asta sa incerc.

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Post by Minu »

eugenflorinmanea wrote: Cred ca o sa incerc si fara ac si sunt sigur ca se duce in 250...revin cu poze!
Orice ac,dar nu de cusut. :lol:
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Post by eugenflorinmanea »

mitzux wrote:@eugenflorinmanea
eu cred ori ca ti e kilometraju stricat ori ca ai cauciucuri(roti) neconforme sau alt defect la masina de ai atins 240kmh. Eu conduc frecvent masini mult mai puternice decat ceed ul cand merg in delegatii gen: A6Allroad, C-E-S-Klasse, Seria 3, 5 sau X3 etc. si sincer abia am ajuns la 240 kmh cu ele. Alminteri userul Arnold a atins maxim 220kmh cu un ceed SW crdi de 2l tunat la 170hp(tre sa fie in jurnaul lui de bord) ceea ce ma face si mai mult sa ma indoiesc ca tu ai atins 240kmh.
m
Dar stai un pic - cine a pomenit de Ceed aici? Eu vorbeam de Touaregu lui Ogy sau de Roadsteru lui Catalin!
SAAB 9-5

gabyja
Auto:

Post by gabyja »

cee'd 1.4 gsl cu 185/65/r15 cu AC-ul oprit:
- 200km pe gps, peste intre 210 si 220 in bord ( nu am fost foarte atent la viteza in bord) si asta pentru vreo 5 secunde
- 199 pe gps, la fel intre 210-220 in bord, pentru vreo 15 secunde

Vitezele de mai sus le-am reusit o singura data si am mai incercat de vreo cateva ori dar nu am reusit sa ajung nici macar la 199.
In ceea ce priveste consumul:
- Berlin-Hamburg 300 de km in 1h45m deci peste 150km/h media, plinul in Berlin si liniute la CB in Hamburg

Daca tot am pomenit de consum, trebuie sa recunosc ca in timp ce circulam cu masina in Romania reuseam 6.5 medie, dar in Germania mai putin de 8 prea imi iese. Consuma totusi destu de mult la viteze de croaziera de 130
Cee'd 1.4 SW GLS BEST Kompass Blue
ODO: 65000

quelloo

Post by quelloo »

Am prins aseara 215km/h cu masinutza pe A1. (4 oameni in masina si ceva bagaj)
PS: nu am pliat oglinzile :p

Off: stie cineva daca pe A1 pasarelele alea umplute de camere sunt si cu radar, sau doar pentru rovignete si alte chestii? ca exact acolo m-am gasit sa merg cu viteza de mai sus.

bondalicir
Auto:

Post by bondalicir »

mai conteaza?!... la viteza aia sigur nu ti-au vazut numarul :))
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro

Xtremeboy
Auto: Kia cee`d & pro cee`d

Post by Xtremeboy »

cee`d 1.4 ... 3 persoane , bagaje putine , rezervor 1/2, rezultat : 195-196 pe bord ... singura incercare de pana acum .
cee`d 1.4 GSL Best kompass blue
pro_cee`d 1.4 GSL Best mars red

FLOPY
Auto:

Post by FLOPY »

Singurele camere cu radar sunt cele de pe DN1.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame

kTL
Auto:

Post by kTL »

Un topic vechi... si nu de nasul meu.. ma bag ca Voda prin loboda (sau cum era vorba :D ) insa daca nu ma insel, viteza exacta si reala nu depinde cumva si de dimensiunea anvelopelor?.. din ce imi aduc aminte din copilarie tata avea la dacie anvelope ceva mai mari decat era normal si mereu il oprea radarul cand saracutu mergea la limita pe bord.

Eu nu am avut ocazia sa trec cu cee'd-ul meu de 150 insa de 11 zile de cand o am nu am prea iesit din Bucuresti.. incercarea asta am avut-o pe cheile Dambovitei.. m-am oprit doar pentru ca mi-am adus aminte ca nu stiu sa inot in caz de ceva.. in rest comportamentul pe sosea e unul exceptional.. :)
Kia Cee'd 1.4 GSL MT 109CP
[b]ODO:[/b] 75.000+ KM

Kia Rio facelift 1.2 GSL MT 85CP
[b]ODO:[/b] 14.000+ KM

alin_srhcp
Auto:

Post by alin_srhcp »

viteza maxima, estimez 207 , batea in 210 dar nah... nu sunt sigur. doua persoane in masina, pe A3 putin in panta.probabil si asta conteaza destul de mult.
SB-07SEM- cassa white 1,4 best looking goooddddd

kTL
Auto:

Post by kTL »

intre timp am reusit si eu sa ii dau 195 pe ac.. eram insa intr-o usoara curba pe A1.. presupun ca mai ducea pentru ca eram pe undeva pe la 6000turatii insa se apropia zona in care trebuia sa parasesc autostrada si am decis sa ma opresc.. nu de alta. dar mai aveam vreo 500 de metrii.. :) comportamentul pe franare a fost excelent.. si am intrat in zona cu marcaje cu vreo 120 reusind apoi sa reduc pana la 60 si sa ies linistit de pe autostrada..

a.. si am mai prins 195 pe undeva... pe drumul dintre Oltenita si Giurgiu.. pentru cunoscatori.. in Valea aceea imensa dintre localitati.. nu a fost nevoie de prea multe eforturi sa o aduc la viteza aia.. tot in aceeasi zona nu am reusit sa urc acu mai sus de 170 desi eram in vale.. am pus totul pe seama calitatii carburantului..
Kia Cee'd 1.4 GSL MT 109CP
[b]ODO:[/b] 75.000+ KM

Kia Rio facelift 1.2 GSL MT 85CP
[b]ODO:[/b] 14.000+ KM

FLOPY
Auto:

Post by FLOPY »

Luni seara cand m-am intors de la mare i-am dat pt. a patra oara 200km/h cu 4 persoane in masina + bagaje la greu. Probabil ca s-ar mai fi sus putin ( dar greu ) dar a trebuit sa incetinesc pt. ca nu mai aveam liber in fata. O singura data am sarit de 200km/h, aproape de 205km/h si culmea, destul de usor ( probabil ca batea vantul din spate foarte tare ). Daca nu mi-ar fi sarit un Passat in fata de pe banda I probabil ca ma duceam spre 210 km/h. In masina eram doar eu cu sotia si o geanta cu bagaje.
Oricum prinde sigur peste 190km/h real ( pe GPS ) pt. ca are o eroare de kilometraj foarte mica. Si oricum la 210km/h ar ajunge in limitare pt. ca la 200km/h am 6200 rpm.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame

Post Reply

Return to “Generalităţi”