Culori CEED

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

va spun pentru ultima data: incetati cu supozitiile.
si va repet:
So Red e rosu inchis, visiniu, nemetalizat.
Mars Red e rosu aprins, metalizat.

problema cu inadvertenta intre culoarea comandata si cea sosita poate aparea daca a fost comandata gresit - fie de voi cand ati semnat precontractul, fie de dealer cand a trimis comanda.

poate ati dat peste un dealer mai adormit, nu stiu, aveti rabdare, ca se rezolva toate.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

Teleleu
Auto:

Post by Teleleu »

problema de nuanta nu ar fii asa mare.. dar ma surprinde sa nu stim exact dupa atata vreme.. intrebarea mea este: pozele lui calculatorul in jurnalul de bord sunt mars red sau so red.. asta ar trebui sa elucidam.. cei care le-ati vazut in realitate dati-va cu parerea
LX BEST 1.4 SO RED

Teleleu
Auto:

Post by Teleleu »

dadiro.. daca ai stii epopeea cu cee'd ul comandat de mine .. crede-ma ca asta cu so red.. mars red.. e o problema minora.. , merci de incurajari oricum..
LX BEST 1.4 SO RED

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

cred ca e So Red, dar e dificil de spus.
In lumina pare mai deschisa decat este.

nu am aici pozele pe care le-am facut acum vreo 2 luni in curte la MIT Baneasa. Ai nevoie de inca o masina ca sa poti compara.
>>Poze cu masina mea<<
Image

Teleleu
Auto:

Post by Teleleu »

mdeah si mie imi pare so red..dar vezi nu pot spune cu siguranta.. din pacate doar cei care le-au vazut pe viu pot stii..poate e mars red..si asa arata in umbra..dar si calculatorul spune ca ar fii visinie..
LX BEST 1.4 SO RED

Teleleu
Auto:

Post by Teleleu »

in alta ordine de idei red mars probabil vine de la culoarea planetei marte..deci ar trebui sa aiba un caramiziu..
LX BEST 1.4 SO RED

Teleleu
Auto:

Post by Teleleu »

are cineva poze cat mai aproape de realitate cu "so red"?
LX BEST 1.4 SO RED

GOvidiu
Auto:

Post by GOvidiu »

Subiectul asta a ajuns precum cureaua de distributie vs lant.
Pe toate site-urile ( mai putin pe unele rusesti) Mars red este metalizata iar So red este nemetalizata.
Am un coleg la munca care are una visinie metalizata. Concluzia puteti sa o trageti singuri. O sa-l intreb maine ce culoare este.
Pana atunci puteti sa-l rugati pe @andreialm sa coboare pana la masina si sa citeasca codul culorii de pe eticheta.
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Imi cer scuze pentru incurcatura de la pagina 8 (si daca vreti, si ptr Fata de la pagina 5 :P). Ma grabeam sa scriu si nu am recitit ce am scris. SI, afirmatiile mele se bateau cap in cap cu scan'ul atasat.
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

scosmin
Killed In Action
Auto:

Post by scosmin »

Ce culoare este asta ?
Image
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Pewter Beige e sigur, insa poza pare prea ... statica :P E posibil sa fi fost retusata pe calculator si conteaza oricum si camera cu care e facuta poza (lasand la o parte lumina)
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

NoKs
Auto:

Culori CEED

Post by NoKs »

salut toti utilizatorii acestui forum :) . Va citesc de mult timp si nu vroiam sa-mi fac user pe forum dar vazand ca nu sunteti convinsi de culorile mars red si so red care din ele este cea visinie, gogu are dreptate, so red rosiu care bate spre visiniu iar mars red este culoarea metalizata care bate spre portocaliu (culoarea planetei marte ;) ) bine ca insfarsit s-au trezit cei de la kia si au pus culorile corecte pe site la cee'd-ul wagon, verificati chiar voi, intrati pe cee'd wagon la culori si o sa vedeti adevarata diferenta. m-a macinat si pe mine subiectul asta deoarece intentionez si eu ca la anu sa-mi achizitionez si eu un splendid cee'd de culoare................ rosu :x . de ce suparat? pai eu vroiam kompass blue darrrrr a intervenit sotia (bineinteles :(( ) si am fost "obligat" sa cedez si pana la urma m-am obisnuit cu ideea ca o sa fie rosie si daca tot o sa fie rosie am ales so red. am citit pe undeva, nu mai stiu ce user a ales mars red motivand ca este metalizata :)). nu are importanta ce tip de culoare este, metalizata sau nu atata timp cat acelei masini cazul nostru, frumosul cee'd ai sta foarte bine cu o anumita culoare. nu am nici o problema cu acea culoare metalizata dar vreau sa va spun ca nu mi-a placut de la inceput mars red, am fost in mai la reprezentantul din constanta si am vazut aceasta culoare, nu stiu......... este un rosiu spalacit. dar intr-o zi am vazut alt cee'd in fata reprezentantei de culoare rosie dar nu mai era rosul acela care bate spre portocaliu, era un rosu inchis spre visiniu, nu am avut posibilitatea sa ma apropii deoarece eram in trafic dar in momentul acela mi-am dat seama ca este cea mai potrivita culoare pentru aceasta masina, o scoate in evidenta, liniile masinii se vad parca altfel. nu pot sa spun ca sunt indragostit de masina asta, am fost intradevar dar rascolind cam din mai internetul inclusiv. citind tot ce a-ti scris si voi pe aici, m-am obisnuit cu ea chiar daca nu o am inca :P :)). poate la anu cine stie. ma scuzati daca am scris prea mult si v-am plictisit. deci so red------->> visiniu inchis rulz :twisted: bafta to all si muuuuuuuuulti km fara probleme. inca o chestie, sa speram ca nu este aceeasi problema la caseta de directie cu cea a accentului. intr-un fel ma bucur ca nu pot sa o iau pana la anul deoarece o sa vad fiabilitatea ei ce-i drept fiabilitatea se vede in mai multi ani darrrrrr o sa trag eu o concluzie cat de cat concreta. inca o data toate cele bune si sute de mii de km fara probleme si sa va fereasca dumnezeu de nevoia de a utiliza siguranta acestei masini (adica cele cinci stele)
VISEZ LA SAMANTA KIA :D

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

Sunt viitor posesor de Cee'd Mars Red si dupa ce am vazut pe viu culoarea pot sa afirm ca este superba. So Red este deosebita, placuta dar nu se compara cu Mars Red, care depaseste orice asteptare. Este superba, oarecum cameleonica. Aceasta culoare se schimba in functie de intensitatea luminii si acest lucru o face deosebita.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

haha, acuma certati-va care culoare e mai faina :)

nu cred ca e culoare care sa nu pice bine pe cee'd, mai departe intervin preferintele fiecaruia, si ce culoare i-a picat cu tronc.

@spdblue - toate culorile metalizate isi schimba nuanta in functie de cat de multa lumina e. si la oil blue-ul meu (care mi-a picat cu tronc cand l-am vazut pe configurator prima data) se vede schimbarea de nuanta - uneori e un albastru laptos, uneori e un albastru viu (ce duce spre abyss blue), si uneori e bleumarin :)
>>Poze cu masina mea<<
Image

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Adica vrei sa zici ca si Oil Blue bate spre Mov da ????? Stiam ... da' a cu mm-am obisnuit.... Dintre culori cea care imi place cum arata este Bejul. Dar toate culorile sunt reusite .... bravo noua!
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

Post Reply

Return to “Generalităţi”