nutcake1983 la manere sunt puse niste leduri cu unghi de 90 de grade....alea mi le`a pus un prieten care se ocupa cu leduri alarme audio xenon....etc.....
foarte tare omule...arata superb...cred ca o sa te contactez, daca nu cumva deranjez...pentru unele detalii, deocamdata sunt in criza ...m-a uscat statu cu taxa de poluare si as incerca sa o recuperez dar nu prea stiu unde sa apelez...cat despre masina arata imecabil...
Felicitari...i-ai schimbat aspectul foarte mult...atat fata cat si spatele. As avea si eu cateva intrebari, si anume:
1) Pragurile si spoilerele fata si spate le-ai facut la comanda sau le-ai gasit pe piata?!
2) Cum reusesti cu gentile acelea?!In talon scrie altceva...sau ai modificat si talonul?!
3) Ai chimbat doar capetele acelea de la detenta sau toata.....?!
Sa o stapanesti sanatos...sunt invidios pe tine:P!
Ps: Cat te-a costat exteriorul sa ajunga in stagiul asta?!
Frumos:D....app stopurile sunt infoliate sau vopsite? Zilele trecute am infoliat geamurile si stopurile...arata aproape ca a ta...mici exceptii o fac spoilerurile:D o sa urc si eu ceva poze cu ea...dar cand o sa am timp.
As mai avea si eu o intrebare....caut un dvd pentru ea ...sa inlocuiesc vechiul cd-player....stii unde as putea gasii ceva mai ok...aici ma refer la pret/calitate.
stopurile sunt vopsite.....iar un dvd .... ti-as recomanda trei marci kenwood, pioneer si clarion acum ramane la alegrea ta cat esti dispus sa dai pe un dvd