Lista asteptare masina -2007-

Luata ieri dupamasa la 17 de la Tiwa-Therm;pana la 19 montat alarma Viper 3000 si dupa aceea pana la 2 azinoapte ROLLIN" BABY.
O sa trec la jurnal de bord si eu.
PS:Sincer iti trece orice suparare orice off cind o vezi.
1.4 Lx Best kompass blue comanda 26.06.2007--->seria 04.09.2007--->masina--->01.10.2007
In sfirsit am primit si eu proforma, nu scrie nici un termen de livrare pe ea. Oricum, creca trebuia sa fi facut ASEul ca sa stiu cum s-o platesc, zau. Eu am euro intr-o banca si tre sa platesc o factura in euro la alta banca. Stiti cum se face asta? Tre sa-mi transform eu singur din euro in lei, la cursul bancii lu Kia (de vinzare? de cumparare?), dupa care tre sa scad avansul si sa tin minte restul. Dupa ce am tinut minte restul, ma duc la banca mea si zic ca din contul in euro vreau fix exact atitia lei cit e restul ala pe care l-am tinut minte, pe care vreau sa ii virez in contu lu Kia. Dupa care trimit ordinu de plata lu Kia. Si daca gresesc vro cifra? ca nu sunt si eu decit un biet client, doar numa atita...
Hai ca m-a sunat acuma dealeru si m-a dascalit de sunt super-as la plata si la tot ce vreau si m-a asigurat de intregul lui suport. Realmente mi-a schimbat viziunea si chiar prisma prin care vedeam relatia mea cu Kia Romania si asteptarea e mai roz, chiar daca masina e tot in Zilina si chiar daca nu am un termen clar de livrare, ci doar unul estimativ, pe 15.10
Sau 15~20 Noiembrie ca sa fi realist.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria
-
- Killed In Action
- Auto:
O parte din generatia iulie nu a primit nici pana acum seria desi dealerul a promis ca va veni luni (ieri).
Kia Cee'd 1.6 CRDi LX BEST PewterBeige(TM) C:19.07.07, S:03.10.07, L:20.10.07. T3h album
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Kia Sportage 1.6 T-GDI GT-LINE MT CanyonSilver(TM) C: 30.06.2017 L:09.09.2017
Uraaaaaaa ! A venit.M-a sunat dl Alexandru ca maine pot sa o ridic,asta dupa ce ieri l-am sunat si ,dupa ce mi-a zis ca nu stie nimic nou despre masina,a auzit in telefon maraitul nevestei si al juniorului (ceva in genul famliei Bundy,cand dadea de mancare)
Chestia cred ca a avut efect catalizator,pt ca azi am primit vestea cea buna 

Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.