KIA Romania ,cel mai neserios dealer
Re: KIA Romania ,cel mai neserios dealer
Hai Sa va zic eu o poveste ca in povestile cu prosti :
Comanda pe 23 marti 1.4 sw best in Timisoara . Mi-a fost promis ca o aduce inainte de pasti . Nu s-a intamplat . Multe telefoane ,stres ,pana pe 20 mai cand am primit informatia ca masina mea si inca 2 sunt in tara (vazut mail oficial de la bucale) . Azi la-m sunat pe dealer si mi-a aruncat bomba . Celalalte 2 masini au primit avizare de transport a mea nu .
Sa ne traiasca Kia Romania
Comanda pe 23 marti 1.4 sw best in Timisoara . Mi-a fost promis ca o aduce inainte de pasti . Nu s-a intamplat . Multe telefoane ,stres ,pana pe 20 mai cand am primit informatia ca masina mea si inca 2 sunt in tara (vazut mail oficial de la bucale) . Azi la-m sunat pe dealer si mi-a aruncat bomba . Celalalte 2 masini au primit avizare de transport a mea nu .
Si eu tot din TM am luat-o si am multe "amintiri frumoase".mihamaxxx wrote:Hai Sa va zic eu o poveste ca in povestile cu prosti :
Doar numarul de la masina o sa ne deosebeasca
Kia Cee'D SW Kompass Blue, 1.4 GSL Best
Asa ceva am luat si eu si eram foarte curios sa vad cum arata culorea live. mersi pentru poze
Kia Cee'D SW Kompass Blue, 1.4 GSL Best
Asa ceva am luat si eu si eram foarte curios sa vad cum arata culorea live. mersi pentru poze
-
- Auto:
Din sursa sigura am aflat ca masinile nu vor fi in tara mai devreme de 30 iunie.
Asa ca trebuie sa avem multa,multa rabdare.
Asa ca trebuie sa avem multa,multa rabdare.
Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
-
- Auto:
Salut. Pe ce data ati dat comanda? V-au venit seriile de la sasiu pana acum ?
Kia pro_ceed Cassa White 2.0 DSL City
-
- Auto:
Pe 24 martie am dat comanda.Nu a venit nici o serie.Cornelush88 wrote:Salut. Pe ce data ati dat comanda? V-au venit seriile de la sasiu pana acum ?
Daca nu a venit seria de sasiu este clar ca este o problema cu productia

Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
-
- Auto:
te rog frumos, anunta-ma si pe mine cand iti primesti seria de sasiu. multumesc mult! o zi buna!
Kia pro_ceed Cassa White 2.0 DSL City
"""""Comanda pe 23 marti 1.4 sw best in Timisoara . Mi-a fost promis ca o aduce inainte de pasti . Nu s-a intamplat . Multe telefoane ,stres ,pana pe 20 mai cand am primit informatia ca masina mea si inca 2 sunt in tara (vazut mail oficial de la bucale) . Azi la-m sunat pe dealer si mi-a aruncat bomba . Celalalte 2 masini au primit avizare de transport a mea nu ."""""
Pentru ca a fost o interpretare gresita :
Potrivit contractului data limita de livrare este in 24 luna iunie . Deci nu au existat intarzieri .
(vazut mail oficial de la bucale) nu am intrat in posesia mailului , nu am Hackerit sistemul pur si simplu l-am vazut fugitiv
Masina va veni luni in data de 01.06.09 cu 24 de zile mai devreme .
Tin sa mentionez ca am primit si o reducere de 200 euro si primele 2 revizii + consumabile de la dealerul din timisoara
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar a fost doar o interpretare gresita
Pentru ca a fost o interpretare gresita :
Potrivit contractului data limita de livrare este in 24 luna iunie . Deci nu au existat intarzieri .
(vazut mail oficial de la bucale) nu am intrat in posesia mailului , nu am Hackerit sistemul pur si simplu l-am vazut fugitiv
Masina va veni luni in data de 01.06.09 cu 24 de zile mai devreme .
Tin sa mentionez ca am primit si o reducere de 200 euro si primele 2 revizii + consumabile de la dealerul din timisoara
Imi cer scuze daca am jignit pe cineva dar a fost doar o interpretare gresita
-
- Auto:
pentru enio_conti
lasa-mi te rog un numar de telefon sau o adresa de mail, nu-mi lasa ID de mes pentru ca pana acum nu am comunicat pe mes.
lasa-mi te rog un numar de telefon sau o adresa de mail, nu-mi lasa ID de mes pentru ca pana acum nu am comunicat pe mes.
KIA CEED 1.4 CITY ISG CU OPTIONALE
@mihamaxxx
Sa inteleg ca te-a lovit asa din senin constiinta? Sau ti-a zis cineva ca nu-ti mai vezi masina daca nu spui tot adevarul?

Sa inteleg ca te-a lovit asa din senin constiinta? Sau ti-a zis cineva ca nu-ti mai vezi masina daca nu spui tot adevarul?

A fost Pro'ceed CRDI 115 HP
sal si eu am dat comanda pe 24 martie, de o kia pro_ceed 1.4 best+optionale, termen de livrare 60 zile pe 19 mai am achitato integral, am primit gratis sistemul ISG. si acum astept sa vina, ma rog de ei... nici macar nu rasp la tel, doar dak au chef. se folosesc linistiti de bani...(nici seria de sasiu nu mi au dato)...f tare
-
- Auto:
nu nteleg de ce va plangeti... oameni pana acum si-au respectat termenul de livrare . daca depasesc puteti sa renegociati costul masini . eu cand am comndat-o stiam ca o sa dureze 3 luni pana sa intru in posesia ei .
e plin forumul de persoane care se plang de seriozitatea lor... nu crezi pana nu vezi. dak imi spuneau si mie 3 luni era ceva dar au spus 2 max. si au trecut aproape 3 si nici macar seria de sasiu =D> probabil ca la ei criza e benefica
salut
Pt cine a comandat masina la Kia Baneasa....imi puteti spune cu ce persoana ati vorbit?
Pt cine a comandat masina la Kia Baneasa....imi puteti spune cu ce persoana ati vorbit?
salut,
am discutat cu d-nul Narcis Stanciu........un tip ok
am discutat cu d-nul Narcis Stanciu........un tip ok
Kia Cee'd FL SW 1.6 BEST, Piston Gray
IF 25 ADU
IF 25 ADU