Vand set complet 5 jante R16 ..... pret 250 EUR
Pt detalii sunati la 0723.679.150 sau id mess: bruno_a6
vand jante sportage
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
- balauriciu
- Auto:
Re: vand jante sportage
Stiu ca este vechi acest post, dar totusi incerc. Le mai ai?
Kia Sportage 2006 2.0 CRDi, 140HP, Full
mai am 3 jante la ultimul pret de 100 euro toate .... eu nu sunt in tara dar le-am lasat la un amic in garaj-ul lui .... daca esti interesat asta este nr lui 0723956973 Cornel
- balauriciu
- Auto:
Mi-ar fi trebuit toate 4. Sunt din aliaj?
Kia Sportage 2006 2.0 CRDi, 140HP, Full
da sunt din aliaj cu tot cu cauciucuri
pt mai mult detalii sau intrebari poti sa suni pe nr de mai sus