Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
diacos
Auto:

Post by diacos »

Mixer, problema s-a mai dezbatut referitor la "dai banii sau nu-i dai".
Din toate cate s-au scris pana acum de predecesori, nu am vazut unul caruia sa-i fi ajuns masina si dupa aceea s-o plateasca !!!!
Am cumparat ceva masini noi pana acum si la toate am platit masina si am asteptam apoi sa vina. Poate ma insel si atunci astept pe cineva sa ne spuna daca a facut altfel.
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

cave
Auto:

Post by cave »

Din Bucuresti are cineva promisiune, ca va primi cineva stazi sau a primit? Exista vreuan fericit printre noi?

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

masina mea a ajuns in bucuresti. astept confirmarea pentru cand o sa am masina: azi dupa 4, sau maine.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

mixer
Membru Contra
Auto:

Post by mixer »

Ai dreptate, am spus ca in mod ideal poti plati masina dupa ce ajunge la dealer. Dar nici s-o platesti cand habar n-ai despre termenul de livrare.

Eu voi astepta cumintel un termen fix de livrare si abia apoi voi livra bani in contul dealerului.
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX

skorpion_nyc
vecinu
Auto:

Post by skorpion_nyc »

Nu am avut norocul sa ma numar printre cei 4 din constanta carora le-au venit seriile ieri.Un nou val de serii se preconizeaza luni.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

Azi am tecut pe la reprezentanta si mi-am ridicat factura proforma. In parcare erau 2 Cee'd-uri, unul de culoare neagra, iar celalat Mars Red. Am ramas mut de placere. Masinile isi asteapta proprietarii (sunt fabricate in august) care au uitat sa le plateasca.
Eu voi plati in momentul in care stiu cert ca masina este in tara. Am avut si am rabdare. Am ramas incantat de disponibilitatea personalului, de amabilitatea si respectul lor. Este un pas bun. Sper sa-si pastreze comportamentul si atunci cand voi avea vreo problema.
Mi-au confirmat ca in momentul in care voi intra in posesia masinii voi primi manualul in limba romana. Pana atunci il voi citi pe cel descarcat de pe forum.
Numai bine tuturor. :)
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

mihai.ciornei
Auto:

Post by mihai.ciornei »

am primit si eu seria, azi, acum :).
Cee'd 1.4 BEST Piston grey
this is it: http://mishmages.blogspot.com/2007/11/my-ceed.html

spdblue
danezul

Post by spdblue »

Super. Ma bucur din suflet si sper sa ne intalnim in trafic. Astept cu nerabdare sa-mi deschid jurnalul de bord. Numai bine.
BV 77 SPD ODO 141.520

klawz
Auto:

Post by klawz »

Am si eu serie. Si masina la Zilina.

spdblue
danezul

Post by spdblue »

O veste buna. Probabil vom intra pe jurnalul de bord unul dupa celalalt. Culoarea masinii este superba (Mars Red).
BV 77 SPD ODO 141.520

vlad2215
Auto:

Post by vlad2215 »

Apropos de livrare si plata in avans....am primit odata cu masina un fel de certificat de conformitate cum ca masina e produsa in Slovacia...etc etc
Ce mi s-a parut interesant e ca am gasit si o hartie cu 16 serii de caroserie, din care si a mea puse la transport pe 18 iunie
Eu am ahitat masina chiar pe 18 iunie...prin transfer bancar, banii in contul Kia probabil ajungand dupa o zi doua...
Deci masina era deja la transport fara ca eu sa o fii platit....
Concluzia....o trageti singuri
Cee'd 1.4. LX Best... SO RED...B-46-CER

zoomx
Auto:

Post by zoomx »

Pe 25 sept, mi-au zis cei de la kia-motors ca am mari sanse (95%) sa primesc masina pana la sfarsitul saptamanii.... :) oare azi (vineri) sau sambata, sau poate intru in celelalte 5% sanse ramase? God knows.
Am dat comanda din iunie. Plata integrala am facut-o marti cand mi-au dat si seria, masina fiind la Pitesti din cate mi-au zis.

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

Nici eu nu prea aveam sperante saptamana asta, dar uite ca ieri am luat masinuta. Sunt fericit si parasesc acest topic.
Le urez celor care au dat comanda in iunie sa se bucure cat mai rapid de samante.
Image

klawz
Auto:

Post by klawz »

Eu o sa platesc saptamina viitoare, Mars Red e o culoare geniala, sper sa fie aia care cred eu ca e, inca mai am dubii.

vlada
Auto:

Post by vlada »

Mai inainte m-a sunat dealerul si mi-a spus sa-mi iau masina ca ii face umbra in curte. [tanz]

Mi-a spus ca tre sa platesc numerele rosii 180ron, pachetul legislativ vreo 35euro. Covorase optionale la 140 ron ?? Stiam ca sunt mai mult la altii da mi-a zis ca la ei e super oferta ca le fabrica in birou in spate si is mai ieftine la ei. Daca se potrivesc si scrie Cee'd probabil le iau din comoditate sa nu trebuiasca sa intru cu masina in magazine ca sa probez altele.

In legatura cu pachetul legislativ am niste nedumeriri, daca se pricepe cineva sau daca are vreo idee. Mi-a spus ca neaparat de la ei trebuie luat, si ca asa e trecut si pe Precontract de rezervare. M-am uitat pe precontract si pe prima pagina, apare la dotari optionale PACHET LEGISLATIV, fara pret fara nimic. Eu stau si ma intreb: daca sunt obligat sa-l cumpar din cauza ca apare ca dotare optionala, nu inseamna ca e inclus in pretul masinii? valoarea ddp trecuta akolo nu ar trebui sa acopere tot ce e pe precontract ? daca puneam jante de aluminiu sau oglinzi tricolore la optionale cum facea ? imi calcula cand luam masina pretul masinii si incepea sa-mi adauge optionalele ?

In fine, tre sa ma mai decid unde-mi bag banii de RCA si Casco si apoi dau iama in masinilie si pietonii din iasi cu cee'd-ul meu rosu turbat.

Ne auzim la jurnale de bord.
LX BEST 1.4 SO RED

Post Reply

Return to “Generalităţi”