sa ma prezint un pic: de 5 zile(chiar fara cateva ore) sunt si eu posesoru a una bucata Kia Ceed FL 1.4 Best, model nou cu 90 de cai, si cu Euro 5 pe ea; si sunt din IS; prima mea mashina, inainte am condus doar Dacia veche parintzilor; masina e both a mea and my GF's, chiar dak doar eu apar pe acte
impresii dealeri: aia din IS de la Klado parca nu voiau sa ia niste bani, ca atunci cand am fost pe la ei, mi-au oferit doar una alba si mai multe negre in 2 sapt, si orice alta culoare in 2 luni(nu stiu dak celor din IS chiar nu le veneau masini si alte culori mai devreme, dar mie cel putin asa mi-a ramas impresia, ca parca nu voiau im mod expres acuma pe criza sa faca vanzari in plus); cum la mine nu prea conta f mult culoarea atata timp cat nu era alba/neagra/rosie am fost nevoit sa renuntz; si norocul a fost mare ca la cei din VS(despre care am auzit mai multe lucruri bune si ca service si ca dealer) le veneau mashinile noi mult mai repede ca la cei din IS, si culori diferite. Asa ca mi-am luat un Oil Blue(cam pretentzioasa un pic culoarea, dar cand e curata arata superb). Actele au durat toate 11 zile(avans, dat tichete la ei, ei trimis la bucuresti la kia, de acolo la mediu, pana a venit raspunsu de la mediu si pana a ajuns inapoi la noi cum ca sunt ok si sa punem diferentza de bani). Deci a fost destul de ok zic eu, ca practic cel mai mult a durat partea de mediu, care nu prea depindea de Kia; deci eu unu recomand cu caldura pe cei din VS
despre masina: nu am mers in f mult cu ea, doar vreo 500+ km deocamdata, mai mult in weekendu ce a trecut o fuga pe la Bicaz dar arata si merge superb, sunt foarte multumit; consumu a fost surprinzator de constant(citisem pe forum cum ca la inceput mai arata si CB un pic mai aiurea, dar la noi a fost destul de bine, si acuma fara nici o resetare arata 5.6 litri, ceea ce zic eu ca e ok, dak o sa mai scada ulterior bine, dak nu, e destul de ok shi asha, ca nu mi se pare f mult, mai ales ca am facut si ceva serpentine si urcush si coborash cu ea; cu drumurile de pe la noi am gasit si 2 greierashi, dar nu shtiu inca dak sunt din aia permanentzi, ca nu s-au facut simtzitzi prea mult, shi oricum la inceput mashina se mai aseaza, deci e posibil sa se mai fi mutat(poate cu putzin noroc pe cu totu alta mashina

ca acte mai am doar inmatricularea ptr viitoru apropiat, ca restu le-am facut deja(sper sa nu ia nici aia prea multzi nervi sau timp)
ceva poze mai jos(sper sa se vada bine)
si deocamdata cam atat, mai multe pe parcurs ce ne cunoashtem mai bine

Drumuri faine la toata lumea