Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
mixer
Membru Contra
Auto:

Post by mixer »

Si cu mine au fost cinstiti cei de la IMG. Mi-au comunicat seria si mi-au pus in vedere sa nu ma ambalez prea tare pana imi comunica si o programare la transport. Au mai avut situatii in trecut (vezi comenzi Mai si chiar Iunie) cand de la serie pana la automobil a durat aproape 1 luna. Asadar stati calmi, faceti-va dosarele de credit si asigurarile agale pt ca asteptarea nu s-a terminat cu seria.

Ramane de vazut cand vor fi programate la transport si pentru cand e programarea aceasta. Apoi inarmati-va cu rabdare pentru logistica interna care adesea a dat mai multe batai de cap clientilor si dealerilor decat productia efectiva a masinii.

Bombardati-i pe dealeri cu telefoane si mailuri si cereti informatii privitoare la programarea la transport. Abia atunci ganditi-va sa viratii banii in cont. Nu uitati sfaturile celor de dinainte care recomanda sa intarziati plata pe cat posibil. Chiar nu are rost sa platiti un bun de care nu aveti parte cu o luna inainte. Cereti un termen concret de livrare si abia dupa aceea efectuati plata, lasati povestile, sa fie pus in scris undeva si apoi virati banii. Ideal ar fi sa puteti plati cand masina este in curtea dealerului dar asta este o optiune rezervata celor norocosi sau foarte hotarati.

Multa bafta tuturor si spor la asteptat, inca mai avem ceva pana ne vom numi posesori de Cee'd !
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX

spdblue
danezul
Auto: Cee'd LX Best 1,4 Benzina

Post by spdblue »

@mixer asa m-am gandit. De ce a-si vira maine banii in contul firmei daca nici macar nu am confirmarea fabricarii masinii, daca nici macar nu este pe trailer. Am sa astept, la fel ca pana acum, cuminte. In plus am sa fac o rocada si am sa profit de timpul avut la dispozitie pentru a afla cat mai multe date cu privire la asigurari etc. Desigur, datele oferite pe forum imi sunt de un real folos. Dar, acum pot sa privesc de pe o alta pozitie. Excelenta ideea Mr. mixer. Asa am sa fac. Multumesc. :)

PS: pai daca am avut rabdare pana acum, nu cred ca am sa o pierd. Sunt extrem de determinat sa am acesta masina. Numai bine.
Kia Ceed 1.4 T-GDi 6MT BEST Blue Flame
ODO: 1200
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=165&t=25685
Cee'd LX Best 1,4 Benzina Mars Red Siguranta in trafic prin respect
BV 77 SPD ODO 141.520
Jurnal de bord http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?f=5&t=704 Stiri auto moto

vlada
Auto:

Post by vlada »

@langaflorin: ce culori mai erau in parcare ? trebuiau sa fie 4 masini. e vre-un so red printre ele ? :lol:
LX BEST 1.4 SO RED

alex85
Auto:

Post by alex85 »

asdfgh wrote:mai e cineva care are promisiuni de a ridica masina pe vineri de la img?
mie mi-au zis ca "joi cel tarziu vineri" imi dau masina
KIA Cee'd 1.6 crdi Oil blue Ex Classic

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

andrei0241 wrote:Vad insa ca practica asta se extinde ...
nu se extinde. e doar in craiova deocamdata. si D4OTzu tot de la craiova a luat-o. probabil si marius2007 a dat la fel, dar n-a mai zis.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

D4OTzu
Auto:

Post by D4OTzu »

andrei0241 wrote:
D4OTzu wrote: Am platit 180 ron c.val carte identitate si 110 c.val. nr. provizorii. In total 290 ron. Cam mult zic eu! Cel putin am masina.
Pentru ce ai platit CIV'ul? Ala se elibereaza GRATUIT de dealer, nu au de ce saceara bani pe el. Vad insa ca practica asta se extinde ...
Desigur, probabil cei de la Craiova (Oz Maraton), au mai gasit o modalitate de a mai lua bani de la clienti, ca sa-si puna capac la neseriozitatea de care au dat dovada. Le-am spus ca la alti dealeri Kia nu s-a cerut asa ceva si mi-au argumentat ca la ei trebuie. Nu am vrut sa ma mai cert cu ei. Oricum am factura si chitanta unde justifica suma. Mi-au promis ca pt. perioada de asteptare depasita (30 zile), o sa ma scuteasca de manopera la toate reviziile pe perioada de 7 ani. Eu m-am bucurat ca in sfarsit am luat-o si am zis treaca de la mine. Daca voi aveti ceva concret din legislatie, ca aceasta CIV este gratuita, trimiteti-mi si mie sa ma duc sa le arat. De fapt cum as putea recupera banii ? Sa merg la OPC ? Traim in Romania si nimic nu trebuie sa ne surprinda !
ImageCEE'D 1.4 GSL LX MT-Best machine silver, din 26.sept.2007

marius2007
Auto:

Post by marius2007 »

Eu lund masina in leasing nu au avut cum sa-mi ia 180 ron pentru CIV dar mi-a luat 110 ron pentru numere provizorii in loc de 75 ron. Baieti destepti. :lol:
kia ceed 1,4GS LX MT, piston grey, comanda pe 21.06.2007, sosit pe 26.09.2007.

DJ-10-KFT

Gerula
taraboste
Auto: KIA Ceed 1,4 GSL 2007

Post by Gerula »

Bun venit pe forum si-ti doresc sa te convingi ca ai facut o alegere buna, bafta! :wink:
Mos Gerula

Cee'd 1.4 "Ltd Edition" Dakar

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

@D4OTzu ... cum vine asta cu "Mi-au promis ca pt. perioada de asteptare depasita (30 zile), o sa ma scuteasca de manopera la toate reviziile pe perioada de 7 ani.". Ai in scris asta? Nu stiu ezac cum e la voi, insa in CT, de ex, service'ul e unul independent de reprezentanta ... doar ca au intelegere intre ei. Daca si la voi e la fel (service'ul sa nu apartina direct importatorului), or sa rada aia de tine cand te duci la revizie si le zici ca "Stiti, dealer'ul mi'a zis ca am manopera gratuita 7 ani la revizii"

Cat despre CIV, o sa incerc sa ma interesez ezac, insa, dupa cum vezi ... doar in Craiova ati platit taxa asta. Nu ai un prieten jurist sau pe la reprezentantele altor marci auto care sa te poata lamuri ezac?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

popamarius
Auto: Kia C'eed

Post by popamarius »

Am sunat astazi la reprezentantul Kia Motors din Constanta de pe bulevardul Lapusneanu,mai bine nu il sunam si ii zic ca am dat comanda in iunie si am achitat masina acum 2 saptamani in prealabil el mi-a zis ca de cand dau banii ar trebui sa dureze 5 max 10 zile.Cand il intreb de masina se pierde masina e la Pitesti e in drum spre Constanta.Vorba aceasta am auzit-o de 2 saptamani sau poate chiar 3.Mint cu nerusinare.Mai astept inca 1 luuna poate au de gand sa o livreze. :evil:

nelu_g
Expertu' contabil
Auto:

Post by nelu_g »

Good news...

Am primit si eu seria ieri... azi banca, maine plata :) si apoi crunta asteptare :shock:
Kia Cee'd 1,4 109 CP, EX + ESP + AC Automat + Jante aliaj tip A 16"
Pewter Beige

mixer
Membru Contra
Auto:

Post by mixer »

nelu_g - eu nu m-as grabi asa de tare sa le dau banii. nu stii decat ca ai o serie. da-le banii cand ai in scris un termen de livrare, nu de tipul 2 saptamani ci 14.10.2007 sau ceva asemanator.

Oameni buni, temperati-va entuziasmul ca va duce spre mari dezamagiri in saptamanile ce vor urma !
Cee'd 1.4 BEST Neagra - B 98 RMX

D4OTzu
Auto:

Post by D4OTzu »

andrei0241 wrote:@D4OTzu ... cum vine asta cu "Mi-au promis ca pt. perioada de asteptare depasita (30 zile), o sa ma scuteasca de manopera la toate reviziile pe perioada de 7 ani.". Ai in scris asta? Nu stiu ezac cum e la voi, insa in CT, de ex, service'ul e unul independent de reprezentanta ... doar ca au intelegere intre ei. Daca si la voi e la fel (service'ul sa nu apartina direct importatorului), or sa rada aia de tine cand te duci la revizie si le zici ca "Stiti, dealer'ul mi'a zis ca am manopera gratuita 7 ani la revizii"

Cat despre CIV, o sa incerc sa ma interesez ezac, insa, dupa cum vezi ... doar in Craiova ati platit taxa asta. Nu ai un prieten jurist sau pe la reprezentantele altor marci auto care sa te poata lamuri ezac?
Nu am primit nimic scris, nici garantie. Urmeaza sa le primesc odata cu CIV -ul peste cateva zile. Am promisiunea sefului reprezentantei care pana la sfarsit s-a tinut de cuvant cu livrarea masinii. Cred ca si acum o va face. Atunci o sa vad ce si cum. Cat despre jurist nu prea am cunoscuti, iar daca aveam cunoscuti la alta reprezentanta luam de acolo masina ca astia de la Craiova sunt ramasi in urma, dar trebuie sa existe undeva scris treaba asta cu gratuitatea. Daca este ilegal, pe baza facturii si chitantei pot sa-mi cer banii inapoi, nu ?
ImageCEE'D 1.4 GSL LX MT-Best machine silver, din 26.sept.2007

klawz
Auto:

Post by klawz »

eu sunt temperat. eu nu am nici macar serie.

jimddd
Auto:

Post by jimddd »

Am primit si eu azi seria. Nu platesc nimic pana nu ajunge masina la dealer. (chiar daca imi asum si riscul valutar).
1,4 LX Best, So Red, comanda 07,07,07 avans 15% 11,07,07 serie 27,09,2007

Post Reply

Return to “Generalităţi”