Lista asteptare masina -2007-
-
- Auto:
"In ceea ce priveste seria se sasiu, spreram ca in cursul acestei saptamani sa ne fie comunicata."
Scurt, sec
Si eu sper
Scurt, sec

Si eu sper
Cee'd 1.4 BEST Piston grey
this is it: http://mishmages.blogspot.com/2007/11/my-ceed.html
Cee'd 1.4 BEST Piston grey
this is it: http://mishmages.blogspot.com/2007/11/my-ceed.html
-
- vecinu
- Auto:
Citit pe forum posibilitate serii in curand . Sunat dealer Constanta .Cica daca sunt cuminte , maine primesc seria si ma recompenseaza cu un telefon (daca sunt in prima serie de serii).Deci maine vin primele serii din iulie , maybe.Rabdare!mai e putin! Asta e tot ce am aflat.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.
-
- Auto:
cica maine imi va veni si mie masina....spun ei...iar eu nu-i cred ca asa spun de luni de cand i-am intrebat unde este masina mea. Azi mi-au spus ca a plecat din pitesti si ca ajunge azi sau maine...Azi nu a ajuns si is sigur ca nici maine pentru ca eu nu cred ca masina mea este la Pitesti. Eu cred ca nici nu a ajuns...Apropo schirlitz tie ce ti-a mai zis dealer-ul cu ce te-a mai pacalit?
Cee'd 1.4 Base - Abyss Blue
Eu-s necajit ca nu vor sa mi faca factura finala de pe persona fizica pe PFA motivand ca sa dat la facut cartea masinii pe numele sotiei, caci pe numele ei dadusem avansul din cauza ca nu puteam sa fac credit auto pe PFA. Restul sumei tot pe numele ei l-am achitat . Iar azi am vorbit cu o contabila de la Mercedes si mi-a zis ca se poate si sa insist. Dar nu pot sa-i oblig.langaflorin wrote:Apropo schirlitz tie ce ti-a mai zis dealer-ul cu ce te-a mai pacalit?
De masini mi-au zis ca saptamana asta au promisiunea ca vin toate.
La fel stiu si eu...si mai anume ca intra in fabricatie in 7, 15 si 22 si seriile vin la vreo o sapt dupa ce a iesit de pe linia de fabricatie. Dupa care livrarea in max 3 sapt dupa ce au banii in cont.tukyy84 wrote:Pt colegii de suferinta,am sunat la dealer (iasi) si mia zis ca comenezile date in luna iulie se fac acum ,adik in septembrie,iar cele date in luna august ( a mea pe 16) intra in fabricatie abia in octombrie si ca in luna respectiva sa ma astept la seria de sasiu,bafta tuturor
ODO : 40100 km
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
1.4 LX + scaune incalzite, jante 16, scaune inaltime si lombar, parasolar, proiectoare, volan in piele + maciulie cromata, presuri originale... Pewter beige + rainbow blush ; comandata in 25.08.2007 primita pe 18.11.2007
-
- 3/E
- Auto:
ieri am fost la klado motors in iasi. Dupa plimbari cu presul in astea 3 luni, un e-mail prin august in care imi spunea ca intra in fabricatie pe 7-11 august si ca am seria pe 15-17 august, dupa un telefon prin zona lui 17 august cum ca imi vine seria atunci sau a doua zi, dupa alte mesaje de genul ca inca sunt in termenii contractului, acum insa am primit un raspuns care chiar daca n-o fi adevarat, macar e cat de cat rational si pot sa-l accept ca o explicatie.
Mi-a spus ca masinuta mea e in Pitesti, mi-a zis ca pentru la Iasi mai are 6 masini de adus din Pitesti. A spus ca transportul se face cu o basculanta cu 8 locuri, si ca in drumul spre Iasi, trece si prin Bacau, Vaslui si arunca si pe acolo din incarcatura, si ca primul transport care ajunge in Iasi, aduce 4 pentru Iasi si 4 din cele 8 pentru Bacau/Vaslui. Transportul asta fiind cel care ajunge azi sau aseara. Iar transportul cu cele 2 masini ramase, urmand sa vina a doua zi.
Explicatia imi este logica si o inteleg si prefer o minciuna de genul acesta decat dusul cu ziua.
Intradevar, se putea mai bine, adika daca era organizare, imi spunea daca masina mea e in transportul asta sau nu, eventual si ce pozitie are in camion daca era incarcata.
Singura mea frica in situatia de fata e daca nu e in cele 4, sa nu cumva sa se gandeasca sa nu aduca transport nou pana nu se umple tot camionul, ca decembrie scrie pe mine pana vin masinile celor din iulie.
Oricum, 4 norocosi sigur au masina azi/maine, iar ceilaltzi 2 mai nefericiti, azi / maine au sanse.
PS: propun emigrare intr-o tara fara agricultura, sau fara agricultura individuala. Parintii tocmai m-au luat la intrebari ce fac in weekend ca este de cules papusoiul bunicii, asa ca parca vad ca sta masinuta mea in parcare si eu trag si-mi rup spatele pe coclauri tot weekendul, ca nu cred ca ma indur s-o bag prin praf la tara asa noua.
Mi-a spus ca masinuta mea e in Pitesti, mi-a zis ca pentru la Iasi mai are 6 masini de adus din Pitesti. A spus ca transportul se face cu o basculanta cu 8 locuri, si ca in drumul spre Iasi, trece si prin Bacau, Vaslui si arunca si pe acolo din incarcatura, si ca primul transport care ajunge in Iasi, aduce 4 pentru Iasi si 4 din cele 8 pentru Bacau/Vaslui. Transportul asta fiind cel care ajunge azi sau aseara. Iar transportul cu cele 2 masini ramase, urmand sa vina a doua zi.
Explicatia imi este logica si o inteleg si prefer o minciuna de genul acesta decat dusul cu ziua.
Intradevar, se putea mai bine, adika daca era organizare, imi spunea daca masina mea e in transportul asta sau nu, eventual si ce pozitie are in camion daca era incarcata.
Singura mea frica in situatia de fata e daca nu e in cele 4, sa nu cumva sa se gandeasca sa nu aduca transport nou pana nu se umple tot camionul, ca decembrie scrie pe mine pana vin masinile celor din iulie.
Oricum, 4 norocosi sigur au masina azi/maine, iar ceilaltzi 2 mai nefericiti, azi / maine au sanse.
PS: propun emigrare intr-o tara fara agricultura, sau fara agricultura individuala. Parintii tocmai m-au luat la intrebari ce fac in weekend ca este de cules papusoiul bunicii, asa ca parca vad ca sta masinuta mea in parcare si eu trag si-mi rup spatele pe coclauri tot weekendul, ca nu cred ca ma indur s-o bag prin praf la tara asa noua.
LX BEST 1.4 SO RED
Nu vreau sa te intristez dar pot sa-ti spun ca eu am comanda in 07/07 si astazi 26/09 nu am primit seria asa ca nu cred ca ai vreo sansa pentru serie in 20/10. Totul este numai o abureala din partea dealer-ilor. Probabil ca o vei primi cel mai devreme la sfarsitul lui octombrie. Be patient !!!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
Bogdan Patrichi / Klado Motors IASI / a precizat ca comenzile pe august intra in fabricatie incepind cu data de 7 octombrie....livrare la sf de luna ... Trag speranta ca pina la jumatatea lui noiembrie sa o avem acasa totusi...
KIA CEE'D 1.4 GSL, KOMPASS BLUE -comanda 4.08.2007 / seria 15.10.2007 / LIVRARE 12.11.2007 R.I.P.
KIA CEE`D 1.6 GSL, CASSA WHITE
KIA CEE`D 1.6 GSL, CASSA WHITE