Demersuri pt. acceptarea propriilor consumabile la revizii
Re: Demersuri pt. acceptarea propriilor consumabile la revizii
uite aici datele de contact....de unde esti ca nu am vazut in semnatura...
http://www.kia-braila.ro/ro/contact/date_contact
http://www.kia-braila.ro/ro/contact/date_contact
zafira b 1,6 ODO: 100 000 km....BR-12-CUB
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254
http://www.xenonparavanturi.ro/
KITURI XENON...OFERTE PT MEMBRI viewtopic.php?f=139&t=9254
http://www.xenonparavanturi.ro/
@sender: mai ai ceva vesti?
2008 HB Best Kompass Blue 1.4 109
deocamdata nu.
se pare ca importatorul a intrat in impas si nu mai este in stare sa formuleze un raspuns la ultima adresa transmisa.
continuam cu protectia consumatorului, pentru ca cei de la Kia RomAuto se pare ca nu stiu ce inseamna respectul fata de cei care le cumpara masinile.
se pare ca importatorul a intrat in impas si nu mai este in stare sa formuleze un raspuns la ultima adresa transmisa.
continuam cu protectia consumatorului, pentru ca cei de la Kia RomAuto se pare ca nu stiu ce inseamna respectul fata de cei care le cumpara masinile.
la propunerea lor, se pare ca in momentul de fata reprezentantii importatorului, sunt dispusi sa stam la o discutie, fata in fata, in legatura cu aspectele din petitia 1 si 2, astfel incat sa ajungem la un numitor comun
revin cu detalii
revin cu detalii
Era si cazul . =D>
-Kia Ceed-1.4-BEST-so red-90.000 km
UAU ! Super ! E un pas inainte, probabil si dl. Bogdan Pasa a avut ceva de spus in aceasta prinvinta. =D>
In cazul asta care vor fi persoanele care ne vor reprezenta? Printre ei te vei numara si tu macar?
Multumesc
dulaul
In cazul asta care vor fi persoanele care ne vor reprezenta? Printre ei te vei numara si tu macar?
Multumesc
dulaul
Cu permisiunea voastra, discutia se va purta, intre mine si ei, avand in vedere schimburile de adrese si mesaje.
Daca vor dori si altii sa participe, va voi transmite data si ora, dar asta dupa ce vor confirma si ei acest aspect.
Daca vor dori si altii sa participe, va voi transmite data si ora, dar asta dupa ce vor confirma si ei acest aspect.
@sender78 pentru a nu exista discutii si/sau acuzatii nefondate, ar fi mai bine pentru tine si pentru noi, ca la acesta intalnire sa mearga cu tine si tipitip sau o alta persoana care sa fie propusa oficial din partea clubului. Probabil din cei ~ 4 mii si ceva de useri se va gasi si un negociator care sa isi/ne apere interesele. Pe langa asta, stabiliti intalnirea pe un teren neutru, oricum nu acasa la importator, in felul asta vei avea sanse mai multe sa obtii ceva palpabil. Este doar o propunere, va rog analizati si luati hotararea cea mai buna.
Multumesc
dulaul
Multumesc
dulaul
Cum spuneam, nu am nimic impotriva sa mai participe si altii, in functie de dorinta fiecaruia.
Important este ca acea/acele persoana/e care doresc sa participe sa urmareasca acelasi lucru ca si cei care au semnat petitia, adica o schimbare prin dialog.
Va anunt cand am o data si o locatie concreta.
Important este ca acea/acele persoana/e care doresc sa participe sa urmareasca acelasi lucru ca si cei care au semnat petitia, adica o schimbare prin dialog.
Va anunt cand am o data si o locatie concreta.
Ceva noutati ?
O veste buna.
In aceasta dimineata am primit confirmarea pentru o intalnire in data de 6 aprilie la pranz.
Cine doreste sa ma insoteasca, il/o rog sa imi transmita intentia in discutie pe forum sau PM, dupa preferinte.
Propun ca "echipa" sa nu contina mai mult de 3 persoane.
In aceasta dimineata am primit confirmarea pentru o intalnire in data de 6 aprilie la pranz.
Cine doreste sa ma insoteasca, il/o rog sa imi transmita intentia in discutie pe forum sau PM, dupa preferinte.
Propun ca "echipa" sa nu contina mai mult de 3 persoane.
=D> =D> =D>
Intalnirea va avea loc la Bucuresti ?
Intalnirea va avea loc la Bucuresti ?
Da, am uitat sa mentionez ca intalnirea va avea loc in Bucuresti.
sender78 wrote:Cine doreste sa ma insoteasca, il/o rog sa imi transmita intentia in discutie pe forum sau PM, dupa preferinte.

...mă rog, era logică disponibilitatea mea de a reprezenta şi în această situaţie ClubKIA.ro, dar dacă trebuie spus asta expres, ridic 2 deşte.
Acum ca idee... de ce fix pe 6?
atunci s-a nimerit sa aiba timp fiecare dintre parti.
lasand la o parte anumite aspecte din trecut, sunt sigur ca urmarim amandoi acelasi lucru si anume, respectarea noastra in calitate de clienti.
iti trimit nr meu de tel pe PM
lasand la o parte anumite aspecte din trecut, sunt sigur ca urmarim amandoi acelasi lucru si anume, respectarea noastra in calitate de clienti.
iti trimit nr meu de tel pe PM