zil, ne poți confirma că ăsta e ?
Sunt mai multe modele de la producătorul ăsta, de la 1600 la 2100 de lei.
Astea le știm deja de aici: http://www.autogadget.ro/forum/viewtopic.php?f=16&t=60gabi_1 wrote:Citeva raspunsuri de pe okazii.ro
26 feb 2010 00:22, gabrielchi
A mai fost montat pe Kia Ceed? (daca da, ce s-a intimplat cu garantia) Am vazut ca se poate monta in Bucuresti, contracost. Care este pretul? Multumesc!
Re:Kia Ceed
28 feb 2010 21:01, HH_025
da s-au facut instalari pe ceed, montajul costa 200 ron tva inclus si se poate efectua in service-ul nostru autorizat RAR, nu aveti probleme cu garantia daca instalati in serv. aut. si pt. ca nu se intervine asupra instalatiei originale a masinii.
furtunmortymer wrote:pai nu am luat nimic... asta spuneam... alea "da firma" sunt 2 din standard si se monteaza cu rama adaptoare dar ciciu harti si poti avea noroc sa ai comenzile pe volan... "cinezariile" care sunt pacute cu uindos si poti pune hari bune, si ai comenzi pe volan, nu se potrivesc in lacas , sunt prea inguste... desi ei spun ca sunt pt. sid... solutia lor "va punem niste cheder/furtun negru in stanga si dreapta"... ROMANIA...
Păi te-ai uitat ce este pe cadranul de la geamurile portierelor ? E un simplă bandă neagră adezivă, aia ar fi tot românesc ?mortymer wrote:ok, nu au zis furtun... au zis ca taie un cablu de aipod, scot firele din el si folosesc "tubul" ramas ca sa acopere spatiile din stanga si dreapta... de aia am zis furtun ca sa nu mai detaliez toata aceasta procedura... solutii pur romanesti...