Revizia 2 benzina (2 ani/30.000km)
- dubluve2009
- Auto:
Re: Revizia 2 benzina (2 ani/30.000km)
Salut
@Boby
Am sunat la BenettAuto..ei lucreaza doar cu persoane juridice aici in Iasi. I-am intrebat de magazie in care face livrari..si a spus ca lucreaza cu toate.
@Boby
Am sunat la BenettAuto..ei lucreaza doar cu persoane juridice aici in Iasi. I-am intrebat de magazie in care face livrari..si a spus ca lucreaza cu toate.
Kia Cee'd hatchback,
1.4 Benzina,
varianta Best,
Piston Gray
1.4 Benzina,
varianta Best,
Piston Gray
Am făcut revizia a doua la AUTO FORTE ORADEA la 30.000 de km preţ 501 ron cu tva cu tot. MANOPERĂ -175 , ULEI CASTROL EDGE 5-30W 4L 201 , FILTRU ULEI 31 , FILTRU AER 94 +FILTRU POLEN DE LA MIHAI 60 .Maşin este OK nicio problema dar partea cu suspensia î-mi strica toată plăcerea de a conduce ,părerea mea este prea rigida pentru unele drumuri de la noi mai ales din VESTUL ŢARII unde avem nişte drumuri , în rest nicio problemă, oamenii de la servis sunt de treabă .
Kia ceed 1,4 best HB.
08.03.2008
ODO-280.000 Km
08.03.2008
ODO-280.000 Km
- dubluve2009
- Auto:
Salutare tutoror,
As vrea sa revin cu cateva detalii legate de niste filtre de polen. Asa cum am intrebat mai sus, m-am decis sa fiu printre primii care au cumparat filtre de polen de pe site-ul http://www.importpieseauto.ro. Am dat comanda de 2 bucati (sa fie acolo
) si mi-au ajus nesperat de repede prin posta romana (filtrele au fost puse la posta luni (Craiova) si miercuri dimneata erau la oficiul postal (Iasi) ) deci din punctul asta de vedere, jos palaria
. Filtrele sunt ok, au venit in cutia producatorului ( Parts Mall ). Pe ele nu scrie nicaieri Kia-Hyundai, asa cum scrie pe cele montate in service de la MicroAir. Scrie doar sensul de circulatie a aerului si Made in Korea. Am montat unul pe masina, sa vedem cat de repede se innegreste
.
As vrea sa revin cu cateva detalii legate de niste filtre de polen. Asa cum am intrebat mai sus, m-am decis sa fiu printre primii care au cumparat filtre de polen de pe site-ul http://www.importpieseauto.ro. Am dat comanda de 2 bucati (sa fie acolo

Kia Cee'd hatchback,
1.4 Benzina,
varianta Best,
Piston Gray
1.4 Benzina,
varianta Best,
Piston Gray
- Nesta3
- Moderator General
- Auto: Kia Sportage QL
si ce bani?
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE
2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition
- dubluve2009
- Auto:
47 RON bucata ...acu m-am uitat pe lista lor si vad ca e 48 acuNesta3 wrote:si ce bani?

Ai aici lista cu ce mai vand ei pt Kia:
http://www.importpieseauto.ro/download/ ... aiKia.html
Kia Cee'd hatchback,
1.4 Benzina,
varianta Best,
Piston Gray
1.4 Benzina,
varianta Best,
Piston Gray
am si eu o intrebare! trebuie sa fac revizia de 2 ani dar am doar 16500km (prima a fost la 9200). trebuie schimbate si filtrele de aer si polen dupa 7000km? la service-ul din craiova pot aduce piesele de acasa? mai precis uleiul care are un pret astronomic la service!
kia cee'd best 1,4 mars red
- iulian2007
- PFR
- Auto:
daca te referi la Oz Maraton, stiam ca sunt cam ciufuti........insa e dreptul tau sa faci revizia cu consumabilele tale, bineinteles, cu conditia sa respecte cerintele fabricantului...
daca esti refuzat, intreaba de ce? si cere raspunsul lor in scris
cel de aer a fost schimbat la R1?
de obicei, mecanicii il inspecteaza initial si-l schimba daca este cu adevarat nevoie....
daca esti refuzat, intreaba de ce? si cere raspunsul lor in scris
cel de polen e recomandat sa-l schimbi mai des, deoarece pana la urma e vorba de sanatatea ta...ssarmis wrote: trebuie schimbate si filtrele de aer si polen dupa 7000km?
cel de aer a fost schimbat la R1?
de obicei, mecanicii il inspecteaza initial si-l schimba daca este cu adevarat nevoie....
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI
facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila
http://polishbraila.blogspot.com/
Citeste in manual. Nu mi amintesc acum care din ele dar unul dintre filtre nu trebuie schimbat la revizia 2.
cmihai wrote:@bijj se aude.... nu foarte urat dar parca nu as vrea sa mai fie acolo acest zgomot.....sper sa ajung zilele astea....
daca rezolvi ceva zi-mi si mie
sau daca vrei putem mergem impreuna
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST, red mars
- iulian2007
- PFR
- Auto:
la R1 nu se schimba cel de aer....cel putin mie nu mi l-au schimbat, desi revizia a fost facuta la nr. de km.....insa l-am schimbat eu singurel.....alaexus wrote:Citeste in manual. Nu mi amintesc acum care din ele dar unul dintre filtre nu trebuie schimbat la revizia 2.

Revizie ENA Galati
manopera = 196,35 lei
test frana = 26,78 lei
filtru ulei = 27,54 lei
filtru aer = 81 lei
filtru polen = 50 lei
spray degripant = 13 lei
lichid frana = 44 lei
ulei = 180 lei
discount piese = 75,46 lei
Pret revizie = 618,67 lei
Obiectie : - mi-au facturat la manopera un timp efectiv de lucru de 2,50 ore, desi masina a stat mai putin de 2 ore in service
manopera = 196,35 lei
test frana = 26,78 lei
filtru ulei = 27,54 lei
filtru aer = 81 lei
filtru polen = 50 lei
spray degripant = 13 lei
lichid frana = 44 lei
ulei = 180 lei
discount piese = 75,46 lei
Pret revizie = 618,67 lei
Obiectie : - mi-au facturat la manopera un timp efectiv de lucru de 2,50 ore, desi masina a stat mai putin de 2 ore in service

la manopera astia de la galati factureaza ora de lucru cum vor ei in ziua aia....de la minim pana la maxim...numa sa le iasa lor pretu aprox la fel pt toata lumea la revizie
daca mergi cu conumabilele talea iti pune un anumit numar de ore...daca le pui pe ale lor alt numar de ore...daca nu schimbi tot (filtre) alt numar de ore
daca mergi cu conumabilele talea iti pune un anumit numar de ore...daca le pui pe ale lor alt numar de ore...daca nu schimbi tot (filtre) alt numar de ore
- iulian2007
- PFR
- Auto:
pai atunci cand factureaza si-ti dau factura, ar trebuii trasi de maneca cu privire la asta, daca sar calu'
fiecare revizie e creditata cu un anumit timp de executie, indiferent cum se numeste service-ul si unde e locatia acestuia...
fiecare revizie e creditata cu un anumit timp de executie, indiferent cum se numeste service-ul si unde e locatia acestuia...
revizia a 2-a, am facut-o la mit motors baneasa vineri 12.02.2010 17400km - 2 ani,
total cost 529= filtre(aer ,ulei,polen) ,ulei 4 l, completare antigel si lichid de frana, o garnitura de la haion pierduta.
Bonus un pachet de intretinere iarna, nu mi-au luat bani pe completarile de la antigel, lichid de frana si garnitura, in plus mi-au si spalat masina
Bravo lor, prima revizie amfacut-o la IMG anul trecut dar m-au dezamagit cu delasarea lor desi foarte multi ii lauda
total cost 529= filtre(aer ,ulei,polen) ,ulei 4 l, completare antigel si lichid de frana, o garnitura de la haion pierduta.
Bonus un pachet de intretinere iarna, nu mi-au luat bani pe completarile de la antigel, lichid de frana si garnitura, in plus mi-au si spalat masina
Bravo lor, prima revizie amfacut-o la IMG anul trecut dar m-au dezamagit cu delasarea lor desi foarte multi ii lauda
CEE'D 1.4 LX BEST pewter beige
Am facut si eu revizia a 2-a la MIT Baneasa. Mi-au gasit lampa de stop de la haion arsa, nici nu stiam probabil merg asa de mult timp, si au zis ca se schimba pe garantie imediat ce o primesc in stoc. Am mers cu filtru de aer si de ulei cumparate de la Al P. (71 lei) si revizia m-a mai costat 460 lei. F multumit de cum s-au comportat si mi-au dat masina spalata exterior si interior, azot in pneuri si un kit de iarna.
Cee'd 1.4 Best -Machine Silver ODO 36.500