Sfinxule, tu faci misto de noi?
Poate doar sa fie vreunul care sa fi avut noroc cu carul si sa prinda una deja comandata si refuzata ... dar altfel nu prea cred!
Hai asteptare usoara!
Nu am nici un interes, crede-ma. Intreb pentru ca la discutia avuta cu delaerul cand am dat comanda, imi spunea ca termen de livrare ar fi sf. lunii septembrie. E adevarat ca el sustinea ca are masini comandate deja si ca vor intra in productie in cursul lunii septembrie. Dar, dupa cum vad, ne-au servit povesti.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007 http://www.mitsu.ro
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994
Glumeam dom'le!
Pai si cu gogoselele astea nu te-ai obisnuit? Am un prieten care isi achita masina cache, au trecut alea 60 zile lucratoare si dealerul i-a zis ca "in principiu" cele achitate cache au prioritate fata de restul, ceea ce mi se pare o aberatie ... Se orienteaza si ei cu minciunile, nu le arunca chiar asaaaa ...
DaDiRo, eram convins ca e gluma insa nu am vrut sa las loc de interpretari celorlalti care mai citesc topicul mai ales ca, in avatarul meu nu mai e un Ceed. Eu nu am crezut povestea servita de dealer si cum nu eram dispus sa astept inca 3 luni, m-am orientat catre alt producator. Chiar si daca este adevarat ceea ce mi-a spus atunci, tot nu poti fi sigura ca nu-ti face vre-o incurcatura importatorul ..... la cat sunt de bine organizati.
Mitsubishi Lancer 1,6 din 22.09.2007 http://www.mitsu.ro
Kia Cee'd 1,6 DSL MT Base din 25.10.2007 http://www.clubkia.ro
Dacia LOGAN 1,4 din 28.06.2006
Dacia Berlina 1410 din 1994
Astept sa ma sune dealerul astazi s-mi spuna unde este masina, daca a ajuns la Pitesti. Sa speram ca totusi saptamana viitoare pina joi avem toti masinile (restantierii pe iunie).Sper sa fi meritat masina asteptarile mele (92 de zile).
kia ceed 1,4GS LX MT, piston grey, comanda pe 21.06.2007, sosit pe 26.09.2007.
Parerea mea este ca nu vom vedea nici o serie pana la inceputul lunii Octombrie iar masinile vom fi fericiti sa le vedem pana la sfarsitul aceleiasi luni.
Sufletul imi spune ca e foarte posibil sa ma insel dar ratiunea si experienta de pe forum imi spun ca poate sunt chiar prea optimist.
Pentru toti cei care sunt in situatia mea de a fi dat comanda in iulie, pregatiti-va pentru masina la inceputul lui Noiembrie si sperati ca veti fi placut surprinsi (dar nu cu mai mult de 1 saptamana)
Si eu am vb cu dealerul meu acu 2 zile... si zicea ca pana la 1 oct o sa primim seriile, urmand ca pana pe max. 15 oct. sa vina si samantzele... deci daca a zis ca max. pana pe 15, mai pun eu o saptamana de la mine... deci pe undeva pe 20-25 oct cred ca o sa o pup... deja nu mai am rabdare si imi vine sa iau pe cineva la bataie
1.4 EX + Optionale
P. Beige/Classic Black
Din Oct-2007 Galerie FOTO
Pt colegii de suferinta ,am sunat la dealer (iasi) si mia zis ca comenezile date in luna iulie se fac acum ,adik in septembrie,iar cele date in luna august ( a mea pe 16) intra in fabricatie abia in octombrie si ca in luna respectiva sa ma astept la seria de sasiu,bafta tuturor
Cam aceleasi informatii le am si eu. Sa se fi inteles intre ei sau chiar asa o fi?
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .
Salut
Azi la ora 14 in fata la Tiwa Therm Timisoara erau 5 ceed-uri.Deci 5 proprietari vor de astazi mai fericiti.
Din pacate a mea nu a ajuns inca . Cica pe luni o s-o am si eu.
1.4 Lx Best kompass blue comanda 26.06.2007--->seria 04.09.2007--->masina--->01.10.2007
Acum am sunat dealerul,nici o veste,masina tot la Zilina,n-au situatia actualizata,mi-a promis baiatul:cum vin masinile,cum le dau la clienti,asa ca pot sa stau linistit,boala lunga,moarte sigura
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.
Am fost sunat si eu de dealer azi. Saptamana viitoare voi primi seria, iar pana la sfarsitul lunii octombrie autoturismul.
Rog pe <nelu_g> sa confirme daca a primit aceleasi informatii.
KIA cee'd 1.4 LX BEST piston grey KIA Sportage 1.6 T-GDI MHEV Style Deluxe White