Ce-i mai trebuie Cee'd sa fie complet

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
bumblebee
Auto:

Re: Ce-i mai trebuie Cee'd sa fie complet

Post by bumblebee »

Uite Florin, am gasit
viewtopic.php?f=45&t=3695 (de aici erau pozele cu portiera)
viewtopic.php?f=4&t=4043
Kia Cee'd 1.4 best

gguramulta
Wanted
Auto:

Post by gguramulta »

unui Cee`d ca sa fie complet ii mai trebuie un singur lucru! SOFERUL ! :D
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h
Image

quelloo
Auto: Kia Proceed 2.0 DSL

Post by quelloo »

....si niste aripi sa zboare dar sa consume si putin:D
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink

Iordache Florian
Auto:

Post by Iordache Florian »

Suspensii adaptive,oglinzi reglabile cu memorie,a 6 a treapta la cutia de viteze,posibilitatea schimbarii culorii luminii din bord(pentru mine orange este ok),faruri cu xenon ,parbriz si luneta hidrofobe,faruri adaptive,reducerea greutatii masinii
Stilul de Ceed Peweter 1.6dsl115hp bej + geamuri laterale hidrofobe, parbriz protectie UV, pliabila cheie 3 butone, Pachet sport, oglida retrovizoare heliomata, Senzori ploaie
Poze: http://picasaweb.google.com/vif1998

Iordache Florian
Auto:

Iordache Florian wrote:Suspensii adaptive,oglinzi reglabile cu memorie,a 6 a treapta la cutia de viteze,posibilitatea schimbarii culorii luminii din bord(pentru mine orange este ok),faruri cu xenon ,parbriz si luneta hidrofobe,faruri adaptive,reducerea greutatii masinii
Incalzire rapida electrica,incalzire stationara(Webasto) ,un panou fotovoltaic ca la Toyota Prius hibrid.
Stilul de Ceed Peweter 1.6dsl115hp bej + geamuri laterale hidrofobe, parbriz protectie UV, pliabila cheie 3 butone, Pachet sport, oglida retrovizoare heliomata, Senzori ploaie

bumblebee
Auto:

Post by bumblebee »

Pai nu stiu cine ar mai cumpara-o la 25.-30.000 euro :D
Kia Cee'd 1.4 best

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Daca arata asa:
http://www.6point4.com/store/motorshow2006/ceed002.jpg
http://image.automobilemag.com/f/669017 ... terior.jpg
Se gaseau doritori cu siguranta si in segmentul ala de pret.... :)

FLOPY
Auto:

Post by FLOPY »

Eu cred ca cel mai utila ar fi treapta a VI-a de viteze .Cutia este foarte bine etajata dar la peste 130km/h incepe sa fie zgomotoasa.Vorbesc de motorul pe benzina de 1.4
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame

Skyppy
Auto:

Post by Skyppy »

bumblebee wrote:Eugen, pozele nu sunt de pe masina mea, ci sunt luate de la 2 colegi de aici.
Unul le-a postat parca chiar pe acest topic si altul intr-un jurnal de bord (tipul e din Constanta si zicea ca ar fi de vina aerul de acolo ceea ce mi se pare aiurea)
Habar n-am ce au zis cei de la garantie pt ca am inteles ca inca nu s-a dus.
eu sunt tipul din Constanta..parca imi aduc aminte ca am scris in JB, da daca nu zic acum. Am fost la service, dat jos chedere, curatat si vopsit. Cat despre cauze... voia divina

matcs
Auto:

Post by matcs »

salut
si eu am avut niste urme de rugina exact in aceleasi locuri, pe ramele usilor spate. am sters cu un servetel umed rugina, care presupun ca se scursese de sub cheder sau de la imbinare...acum mai astept sa vad cum evolueaza. dar sunt sigur ca va aparea din nou. nici nu m-am mai uitat cu atentie la locul respectiv...
@skyppy: la ce service ai facut reparatia? ti-au vopsit numai pe interior?
bafta

danny95fs
Auto:

Post by danny95fs »

eu am cautat in luna martie 2009 sa-mi cumpar masina noua, am fost la mai multi dealeri si fiecare dorea sa-mi vanda ce aveau pe stoc. Eu am cerut : motorizare benzina, wagon, sa aiba (printre dotarile de serie) airbaguri cortina, esp, vopsea metalizata si jenti. La toyota mi-a zis una ca ce-mi trebuie esp vreau sa zbor cu ea :roll: , fordul ce aveau pe stoc( si la ce am cerut sarea pretul la greu :lol: ), la peugeot preturi mari, citroen la fel, mazda+honda=scump dom'le scump,hyundai i30cw era 15500E, renault-dacia sa nu mai vad. Concluzie: am gasit kia cee d sw. Am comandat 1,4 varianta city+ isg gratuit fiind comandata pana la 30 martie dar datorita timpului mare de asteptare( dupa 45 zile de asteptare) m-am sucit :roll: si am vb cu dealerul daca are ceva pe trailer aceeasi varianta, chiar 1,6( desigur fara isg), am gasit: piston grey 1,6, city, gsl. Am 12500km sunt super multumit de ea mai ales in iarna asta esp-ul a fost la inaltime. Pe langa faptul ca are bordul si usile (partea superioara) acoperita cu un material foarte bun in comparatie cu plasticul din partea de jos, tetiere active, cotiera, volanul si schimbatorul acoperite cu piele, aer conditionat automat( ajuta iarna la dezaburire pe pozitia "auto" datorita senzorului de umiditate din interior), toate geamurile electrice tip "impuls",airbaguri tip cortina, muzica BELEA,USB-ul =D> , esp =D> , jenti 16 cauciucuri vara-nu mixte, vopsea metalizata, 2 chei tip briceag,oglinzi electrice si incalzite,senzori ptr fiecare pasager,lumini tip "follow me home",CE MA DERANJEAZA:proiectoarele( INEXISTENTE :twisted: ), vine FARA SCUT [-X de tabla, bancheta spate nu se rabateaza cu tot cu tetiere( ca la i30cw).

DECI la 14251E eu unul sunt super multumit de cee d (Zambi), anul trecut la banii astia am facut cea mai buna alegere- NU REGRET. Normal mai apare cate o problema pe ici pe colo dar ce vroiati s-o lasati mostenire la stranepotii vostri?

Un mare plus ptr moderatori poti intra pe forum liber( la ford iti trebuie VIN-ul masinii ca sa citesti si tu una alta).

Skyppy
Auto:

Post by Skyppy »

matcs wrote:salut
si eu am avut niste urme de rugina exact in aceleasi locuri, pe ramele usilor spate. am sters cu un servetel umed rugina, care presupun ca se scursese de sub cheder sau de la imbinare...acum mai astept sa vad cum evolueaza. dar sunt sigur ca va aparea din nou. nici nu m-am mai uitat cu atentie la locul respectiv...
@skyppy: la ce service ai facut reparatia? ti-au vopsit numai pe interior?
bafta
Am facut la Raver, la iesire spre mangalia. Intr-o zi fu gata. au vopsit doar rama, atat

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Un mare plus ptr moderatori poti intra pe forum liber( la ford iti trebuie VIN-ul masinii ca sa citesti si tu una alta).
Daca ai sti cat stam sa-i depistam pe impostori....
De regula se face analiza pe text. :)

Iordache Florian
Auto:

[quote = "Iordache Florian"] [quote = "Iordache Florian"] Suspensii adaptive, oglinzi reglabile cu memorie, un 6 a treapta la Cutia de viteze, Posibilitatea schimbarii culorii luminii din bord (pentru mine Orange este ok), Faruri cu xenon , parbriz si luneta hidrofobe, faruri adaptive, Reducerea greutatii masinii [/ quote]
Incalzire Electrica rapida, incalzire stationara (Webasto), un panou fotovoltaic ca la Toyota Prius hibrid. [/ Quote]

aeon
Auto:

Post by aeon »

"aripi si motor cu reactie''...
Hit The Road ODO 56k+, 1.4 best Abyss Blue, 6.03.2008
Image
ImageImageImageImage

Post Reply

Return to “Generalităţi”