Revizia 2 benzina (2 ani/30.000km)

Inclusiv campaniile de rechemări
andrei_pga85
Auto:

Re: Revizia 2 benzina (2 ani/30.000km)

Post by andrei_pga85 »

scuze pt greseala!
sunt consumabile!
multumesc
Kia Pro Cee'd 1.6 GSL BLACK Pearl
<<B-49-NIG>>

nici
Auto:

Post by nici »

Salutare,

Luni am programat si eu o revizie la IMG. Nu au spus cat mai costa dar cica nu mai este nici o reducere de 19%. Totusi pe site la kia inca apare acea promotie la service-urile kia. Stiti cumva, mai este inca valabila la alte service-uri? Nu ma duc cu filtre cumparate de mine, le iau de acolo, dar daca as beneficia de 19% reducere, ar fi vorba totusi de 1 mil...
De-asemeni, o sa le cer o verificare la bielete, bucse, suspensii datorita zgomotelor. In cazul in care trebuie inlocuit ceva, eu stiu ca se schimba cate doua, nicidecum nu schimbi bucsa de pe stanga si pe dreapta o lasi pe aia veche. Voi ce parere aveti?

Multumesc, Nicu.
Kia Cee'd 1.4 GSL Best

Nesta3
Moderator General
Auto: Kia Sportage QL

Post by Nesta3 »

la MIT MOTORS e inca valabila reducerea.... :wink:
EX : 2008 Kia Proceed 1.4MPI Best

EX : 2016 KIA SPORTAGE 1.6GDI STYLE

2021 Peugeot E-2008 GT LINE
2013 Nissan Qashqai+2 Techview Edition

ozu
Auto:

Post by ozu »

nici wrote:Salutare,

Luni am programat si eu o revizie la IMG. Nu au spus cat mai costa dar cica nu mai este nici o reducere de 19%. Totusi pe site la kia inca apare acea promotie la service-urile kia. Stiti cumva, mai este inca valabila la alte service-uri? Nu ma duc cu filtre cumparate de mine, le iau de acolo, dar daca as beneficia de 19% reducere, ar fi vorba totusi de 1 mil...
De-asemeni, o sa le cer o verificare la bielete, bucse, suspensii datorita zgomotelor. In cazul in care trebuie inlocuit ceva, eu stiu ca se schimba cate doua, nicidecum nu schimbi bucsa de pe stanga si pe dreapta o lasi pe aia veche. Voi ce parere aveti?

Multumesc, Nicu.
Eu am sunat luni si mi-au zis ca se aplica reducerea de 19%.
CEE'D 1.4 BEST MSilver
50-BAU

Image

nici
Auto:

Post by nici »

La ce numar ai sunat?
Kia Cee'd 1.4 GSL Best

Cerbu
Auto:

Post by Cerbu »

Si eu mai am putin sa fac a doua revizie la IMG sper ca de data asta la sfarsitul ei sa nu mai gasesc cutii cu filtre sigilate pe bancheta fata cum am patit la prima revizie.Acum ma intreb daca filtrele au fost intr-adevar schimbate la prima revizie sau poate ca aveam 4000 de km au considerat ca inca mai pot fi folosite,cert e ca in factura apart inlocuite si deci platite.

ozu
Auto:

Post by ozu »

ozu wrote:Vineri am revizia programata la IMG, pana acum:

filtru ulei, aer - 66lei - cu reducere de 20% de la Al P
filtru habitaclu carbune activ - 60 lei de la cmihai
+ Mobil 1 ESP 5w30 - 4l - 195lei
CEE'D 1.4 BEST MSilver
50-BAU

Image

ozu
Auto:

Post by ozu »

Revizia 2 de an (158xx km) - IMG Giurgiului:

manopera - 2.2h (1.2h practic) - 216lei
antigel 1L (folosit la completare) - 28lei

Total: 243lei (neaplicata reducerea de 19%, n-au avut pe ce...)

Aduse: filtru ulei+aer - 66lei
filtru carbon activ - 60lei
ulei Mobil 1 ESP - 4l - 195lei

Bonus: solutie concentrata pentru spalat parbrizul
pix + bricheta branduite IMG

Total 2: 520lei

Observatii service: cauciuc taiat pe dreapta fata
PFF - 9mm / PFS - 8.5mmm

Concluzia: o placere
CEE'D 1.4 BEST MSilver
50-BAU

Image

nici
Auto:

Post by nici »

Am facut revizia 2 la IMG.
A costat 590 ron cu reducere.

In principiu sunt multumit. Eu cred ca oamenii sunt ok, masina nu prea :) dar nu e vina lor.
Kia Cee'd 1.4 GSL Best

andrei_pga85
Auto:

Post by andrei_pga85 »

Salutare,
Am terminat si eu revizia a 2-a la 30 000 km! am facut-o la MIT MOtors Aviatorilor!
in total a costat 551 lei
cu filtre si toate consumabilele de la ei!
reducerea de 19% a fost inca valabila si pe langa asta mi-au dat un pachet de iarna cadou (spray dezghet, racleta, un lichid antiinghet pt incuietori si un butoias cu lichid de parbriz)
pe langa revizie am mai schimbat bieleta antiruliu pe fata stanga pe garantie, am facut un test de drum pt ca pe spate inca se aud acele troncanituri, mi-au verificat si strans flansele de la amortizoare, verificare placute frana, pe care o sa le schimb sapt viitoare cu unele cumparate de mine de la nipparts si cam atat!(plus bieletele antiruliu pe spate, pe garantie, nu ma las pana nu scap de troncanituri :) )
per total sunt multumit de servicii! baietii sunt serviabi si fac treaba repede! (plus ca am putut vedea in atelier exact ce au facut)

Offtopic- duminica am montat folie pe geamuri si am constatat ca eleronul era slabit din suruburi si nu avea nici un fel de garnituri sau saibe pe suruburi!
cand l-am dat jos se vedea clar ca eleronul lovea in haion pt ca vopseaua era luata!
am pus niste garnituri de cauciuc si pot sa spun ca acum s-au mai diminuat zgomotele pe partea spate!
sfatul meu e sa verificati si voi cele 7 suruburi de prindere ale eleronului! (bine asta e valabil doar pt cei cu PRO'Ceed)

in rest spor si drumuri bune!
Kia Pro Cee'd 1.6 GSL BLACK Pearl
<<B-49-NIG>>

noir
31337
Auto:

Post by noir »

Salut!

Ma apropii vertiginos de 30000km si luna viitoare mai mult ca sigur ca ma voi prezenta la a doua revizie :)

Masina am luat-o in martie 2008 de la MIT iar in prezent am pe ea alarma, sistem audio (sub+amp) si filtru aer K&N (toate puse DUPA prima revizie). I-am sunat pe cei de la MIT de fiecare data inainte de o achizitie si au spus ca nu e nicio problema cu garantia.

Credeti ca la service o sa am surprize si o sa zica altceva?

De asemenea, ma pot duce la IMG pentru revizie cu propriile consumabile (filtru aer, polen, ulei, placute frana)? Din posturile de pe paginile precedente am inteles ca atata timp cat sunt consumabile originale nu sunt probleme (dupa cum a mentionat si Kia Romania in comunicatul de presa emis).

Multumesc!
pro_cee'd 1.4 best/so red/B-82-SNH/50000km/no problems

am adaugat: alarma maat 679 extreme 2; filtru conic k&n; subwoofer Focal SB 30 SPL; amplificator Focal Solid 2; condensator Juice JW1D;

bijj
Auto:

Post by bijj »

tre sa fac si eu revizia peste 2 luni
la braila a facut careva de curand ? la ce pret?
KIA Cee`d 1.4 GSL BEST, red mars

iulian2007
PFR
Auto:

Post by iulian2007 »

am facut eu, 490 cu totul "la pachet" :D (adica de acasa)

LE include in pretul asta absolut tot (manopera, ulei si toate filtrele, mai putin lichidul de frana)
forumul pasionatilor de detailing click AICI si AICI

facebook - Polish Braila & PolishFaruri Braila

http://polishbraila.blogspot.com/

adi_g_s
Auto:

Post by adi_g_s »

facut revizie la IMG
430 (manopera, ulei Synpower, lichid frana 1L, buson)
+
66 (filtru aer, filtru ulei - KIA - Alpadrino)
38 (filtru polen, fara carbon - ingaraj.ro)
= 534
fara alte verificari sau probleme aditionale
Kia CEED 1.4 GSL Best Kompas Blue
Bucuresti, 7000KM

djniki4
Auto:

Post by djniki4 »

Am facut revizia a doua la IMG, km 24350, pret: 535 ron. Mi-au schimbat uleiul(Repsol SynPower) , lichid de frana Repsol, filtru de aer si filtru de ulei, fara filtru de polen ca era schimbat d mine. Din partea mea nota 10 pentru ei, mi-au reglat farurile, mi-au gresat usile,foarte ok. Recomand si sper sa ramana asa mult timp .

P.S. am probleme cu suspensiile spate, care fac foarte urat, de cateva luni face asa, sigur sunt amortizoarele, o sa revin la ei cand se incalzeste pt ca azi a fost foarte frig( -23 grade ).

Post Reply

Return to “Garanţie, revizii”