Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
Rapidel
Auto:

Post by Rapidel »

Veau sa dau o veste buna celor care asteapta masina.Astazi, o cunostinta de a mea care calatorea pe Valea Oltului s-a intersectat in trafic(ora 11) cu doua platforme care transportau cee`d-uri in sensul de drum spre Valcea.Posibil ca la aceasta ora s-o fi ajuns la Pitesti.Cu siguranta , cel pitin 10 persoane vor fi in curand fericite.

caracude
Auto:

Post by caracude »

Uraaaaaa

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

alex85 wrote:eu am sa le cer covorase,trusa medicala,triunghi si extinctor gratis ca "despagubire" pt intarziere :lol:
Sa ne spui si noua daca ai avut succes. Eu m'as mira insa. Mai mult de niste covorase cu greu ai putea scoate de la ei
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

D4OTzu
Auto:

Post by D4OTzu »

Rapidel wrote:Veau sa dau o veste buna celor care asteapta masina.Astazi, o cunostinta de a mea care calatorea pe Valea Oltului s-a intersectat in trafic(ora 11) cu doua platforme care transportau cee`d-uri in sensul de drum spre Valcea.Posibil ca la aceasta ora s-o fi ajuns la Pitesti.Cu siguranta , cel pitin 10 persoane vor fi in curand fericite.
Sa traiesti Rapidel, doamne ajuta sa mai avem parte de astfel de vesti. O fi si a mea pe acolo, ieri era pe drum. Se apropie sfarsitul agoniei? Parca asteptam o minune! Sa auzim tot de bine, ca de rau ne-am saturat!
ImageCEE'D 1.4 GSL LX MT-Best machine silver, din 26.sept.2007

Rapidel
Auto:

Post by Rapidel »

Percep un "comision" de o bere de la cei care vor benefia de masinile vazute astazi :)

alyyt7
Auto:

Post by alyyt7 »

Daca tot se da bere ... :)

2 platforme full de ceed-uri au fost vazute de fratele meu trecand prin Orastie (imediat dupa Deva - directia spre Sibiu) saptamana trecuta - cred ca vineri sau sambata.

Am ajuns sa primim aceste informatii de la "observatorii din teren" si nu de la dealeri.

E cool :)
KIA Cee'd 1.4 GSL LX BEST - Machine Silver

pogo
Auto:

Post by pogo »

Poate-s pentru bugari :D
cee'd EX+ 1.6 DSL

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

io maine cica ma duc s-o iau fiindca m-asteapta in curte la OZ (vrajitorul din OZ :D). daca e mana domnului damian la mijloc, ii multumesc. daca e noroc chior, sper sa dureze.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Re: comanda iunie

Post by shtirlitz »

marius2007 wrote: NICI macar un telefon nu sunt in stare sa dea. :oops:
Te contrazic. Eu dupa ce am primit seria am fost sunat de vre-o 5 ori timp de-o saptamana sa ma intrebe, cand platesc restul de 85%. Dupa ce am platit am scapat definitiv de telefoane. :shock:
Image

D4OTzu
Auto:

Post by D4OTzu »

sonty wrote:io maine cica ma duc s-o iau fiindca m-asteapta in curte la OZ (vrajitorul din OZ :D). daca e mana domnului damian la mijloc, ii multumesc. daca e noroc chior, sper sa dureze.
Sonty, sa dea Dumnezeu! Daca o iei maine s-o stapanesti sanatos si sa dai un semn. Sa te uiti si de a mea. Apropo tu ce terminatie la serie ai(ultimele 6 cifre)?

fara0nu1
Auto:

Post by fara0nu1 »

Importatorul nu si-a rezolvat problema cu transportul de la fabrica in RO, ne-a mintit si pe noi si pe dealeri. Deja termenele de livrare pentru noi achizitii sunt prin decembrie, de sarbatori :P . Eu trebuia sa primesc masina pe 15 sept, si inca nu a ajuns in RO Maine ma plang la cei abilitati sa intervina, adica Protectia Consumatorului. Sfatul meu este sa face-ti la fel altfel o sa tragem 7 ani garantie KIa+sistemul lor. Repet buba e la importator KIA Romania nu la dealer, el nu este capabil sa asigure logistica de transport si posibil sa nu poata asigura nici celelalte servicii/piese de schimb ... W A K E U P :!: :!: :!: :!: :!:
Kia cee'd 1,4 GSL Best - Abyss Blue superba :-)
DJ >47k. km - 8 % _ 80% trafic de Bucuresti
Jurnal de bord
Un ingeras - si poze cu ea

D4OTzu
Auto:

Post by D4OTzu »

faraonu 1 Bravo, esti un om dintr-o bucata. Asa trebuia sa ne ducem toti celora care ne-au vandut gogosi. Sparge tu gheata si informeaza-ne si pe noi. Eu astept sa vad si ultima promisiune a lor dupa care daca nu si-o tin, voi vizita si eu OPC-ul. Sa ne spui maine cum va iesi treaba. Multumim.

marius2007
Auto:

comanda iunie

Post by marius2007 »

SONTY m-as bucura sa iei masina miine, dar eu sunt tot din Craiova si am dat comanda pe 21.06.2007, tot best si saptamina viitoare o astept. Vise
kia ceed 1,4GS LX MT, piston grey, comanda pe 21.06.2007, sosit pe 26.09.2007.

DJ-10-KFT

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

felicitari celor care urmeaza sa primeasca masina pana la sfarsitul saptamanii.

se pare ca treaba e nitel cam incurcata, si fluxul informatiilor e intrerupt undeva intre importator si dealeri, dar am speranta ca se va schimba ceva.

macar ma consolez ca am pus optiuni pe ea, si nu am luat BEST in speranta ca vine mai repede.... asa ca una peste alta, inca nu sunt 3 luni de la comanda ferma.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

luci
Auto:

Post by luci »

dupa ce ieri am trimis un mail la dealar sa intreb despre masina si mi s-a raspuns ca azi sau cel tarziu maine primesc masina si ca azi voi primi un telefon sa stabilim ziua si ora ,azi nici un semn.La amiaza dau un mail si nu am primit nici un raspuns ce sa mai zic de telefon.Abia astept sa vina ziua de maine sa sun eu si sa vad ce zice .Sper sa fi venit masina
kiaceed 1,4base black pearl frumoasa foc

Post Reply

Return to “Generalităţi”