Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
gigix
Auto:

Post by gigix »

comanda si achitarea avansului de 15% pt un LX BEST a fost in 14.08.2007 si nici acum nu a venit seria!!!!
La Alti Motors Bacau.
Cand am vorbit ultima data cu ei (s-a schimbat personalul pe acolo) mi-au spus ca nu figurez in baza lor de date ca fiind achitat avansul!!!!!! :shock: pe urma aaaaaaa. da sunteti dar nu a venit seria si nu stim cand o sa vina...mai sunati :cry: :cry:
cum vine asta??? pentru ca eu deja platesc rate la credit.... caci la semnarea contractului mi s-a spus ca in trei sapt. maxim vine seria si trebuie achitata masina!!!!
Ce naiba e asa de greu in activitatea asta de import masini????
Nu inteleg de ce lucrurile nu sunt clar stabilite...

jarbo
Auto:

Post by jarbo »

Gigix, iti trebuie rabdare. Seriile vor veni cel mai devreme in octombrie pentru comenzile din august. Daca ti-au spus altceva te-au mintit. De abia au ajuns acum seriile din iunie. Cele din iulie se preconizeaza in 2 saptamani, deci cele din august ...

dbt
Auto:

Post by dbt »

Comanda pe 27 iunie + plata avans la Kia Militari, seria masinii pe 4 septembrie( desi mie nu mi s-a comunicat seria de catre dealer ), plata finala 13 septembrie la Banca Romaneasca, masina se afla in Pitesti unde i se fac verificarile finale...la inceputul acestei saptamanii am promisiunea ca voi intra in posesia automobilului( asa zice dealeru', om' vedea ).

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

culmea, dar se pare ca da.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

D4OTzu
Auto:

Post by D4OTzu »

Prieteni de suferinta, nu va mai faceti planuri ca nici saptamana asta nu primim nimic. Dupa cate am aflat eu, importatorul nu a cumparat platforme auto pt. caratul masinilor de la Zilina cum s-a vorbit pe forum, ci intentioneaza sa cumpere. De aia sunt tot intarziati la transport. Datorita planificarilor cu transportatorul. Se spunea pe aici pe forum ca in momentul platii integrale, pleaca masina de la Zilina. Nu este adevarat. Eu am platit pe 7 sept. si de abia dupa 10-11 zile au incarcat masina, astazi find undeva pe drum. Dupa ce vine in tara intervine alta problema si anume transportul intern catre dealer la care se asteapta pana vin mai multe masini catre aceiasi destinatie interna. Si aici se mai pierd niste zile. Astia ne duc de nas in continuare! Inca o minciuna iesita la iveala. Nu sunt capabili sa spuna adevarul odata. Oare cu ce le-am gresit noi ce am dat comanda in iunie, sa se poarte astfel ? Spuneti prietenilor si cunoscutilor care sunt interesati de acest model sa incerce in strainatate (UE). Acolo se respecta clientul si poti avea incredere in ei. Reprezentantii Kia Romania nu merita sa se mentina pe piata si sa se dezvolte in felul asta! Cine a mintit o data o va face si mai departe. Ce ne va astepta in continuare in service-urile Kia ?. La noi, ne furam caciula unul la altul !
ImageCEE'D 1.4 GSL LX MT-Best machine silver, din 26.sept.2007

alex85
Auto:

Post by alex85 »

D4OTzu: si eu am platit-o integral pe 8 sept si nici nu cred ca a plecat ,asa ca daca ai aflat ca e pe drum esti norocos in opinia mea.Cum l-ai facut pe dealer sa-ti zica ca a plecat ?L-ai strans de "bobite" cu menghina? Ca eu tot ce aud de la el e "nu ni s-a confirmat nimic".
KIA Cee'd 1.6 crdi Oil blue Ex Classic

langaflorin
Auto:

Post by langaflorin »

Am platitt si eu masina integral luni seara, adik banii au intrat in cont ieri. Dealer-ul a spus ca masina mea e pe drum spre Romania....dar din ce se zvoneste pe aici cred ca nici nu a plecat din Zilina. Incepe sa imi para rau ca am facut aceasta alegere.
Cee'd 1.4 Base - Abyss Blue

diacos
Auto:

Post by diacos »

Multumim pentru informatie dar totusi suntem la "comenzi IULIE"!!!!
1.4 GSL EX CLASSIC Oil Blue/Rainbow Blue+ multe altele; comanda 07/07, serie 26/09. plata 27/09, promisa 15-20/10, vazuta in 02/11, ridicata 07/11, asteptata 122 zile. punct .

D4OTzu
Auto:

Post by D4OTzu »

Am mirosit eu ca ma mint si de data asta si am mers la dealer si nu am plecat de acolo pana nu mi-a spus unde se afla masina mea. Daca ati primit seria e usor de verificat unde se afla, exista la Bucuresti la Mit- Motors un birou numit Car Control, unde sunt persoane care stiu ce se intampla cu masinile. Puneti dealerul sa sune in prezenta voastra la acest birou si sa va comunice corect unde este masina. Aducetile aminte si ca pot lua o amenda de cel putin 5 milioane, pt. ca nu v-au intocmit un contract cu o data certa de livrare. Mergeti zilnic pe capul lor. Demonstratile ca puteti fi mai "nesimtiti" ca ei, ca doar aveti tot dreptul. Ei nu-si respecta cuvantul. Daca nu coopereaza mergeti la OPC.
ImageCEE'D 1.4 GSL LX MT-Best machine silver, din 26.sept.2007

dbt
Auto:

Post by dbt »

stiu unde suntem...faptul ca am facut comanda dupa 7 iunie, se concreziteaza
intr-o comanda catre fabrica Kia la data de 7 iulie, deci sunt pe thread-ul corect

DaDiRo
Moderator General
Auto:

Post by DaDiRo »

Comanda ta a plecat in Iulie la fabrica, dar in acelasi timp cu cele din toata luna Iunie date la dealer. Astfel ca observatia era corecta, iar cei care au dat comenzile pe parcursul lunii iulie nici nu au primit seriile.
Asa ca bucura-te ca esti inca in grafic!
Last edited by DaDiRo on 19 Sep 2007, 11:22, edited 2 times in total.
Cee'd 1.6 GSL EX Classic+, KB/ RB - B 73 SXM
Album
Carduri de membru

bloggerX
Auto:

Post by bloggerX »

pentru luna august dealerul mia zis ca seriile vor veni in jur de 1 noiembrie.
deci termen de livrare dupa 15 noiembrie. Nu cred sa vina mai repede ci se pastreaza acelasi ritm de pana acum. Punerea in comanda a masinilor 1.4 BEST comandate dupa 25 iulie sa facut pe 25august. Termenul de livrare mediu de pana acum este de 3 luni. Asta inseamna ca vom primi masinile la sfarsitul lui noiembrie.
Eu am comandat la Mit Militari si pe precontract meu este ca termen de livrare NOIEMBRIE. In provincie am inteles ca masinile ajung mai greu. Nu cred ca se merita sa imi fac sperante ca masina mea va ajunge pe 1 noiembrie si sper sa ajunga pana in decembrie.

mihai.ciornei
Auto:

Post by mihai.ciornei »

cei ce au dat comezile in iulie ... au plecat spre producator in august (de comenzi ii vb)
Cee'd 1.4 BEST Piston grey
this is it: http://mishmages.blogspot.com/2007/11/my-ceed.html

bloggerX
Auto:

Post by bloggerX »

eu nu mai inteleg nimic :P

dbt
Auto:

Post by dbt »

nu am sa intru in contradictoriu cu voi...perceptia mea era ca thread-ul se refera la momentul cand comanda ajunge la fabrica din Zilina, adica maxim 7 iulie...am sa ma mut pe thread-ul de "comenzi iunie" si scuze de spam

Post Reply

Return to “Generalităţi”