Lista asteptare masina -2007-
LUCI,sa speram ca nu e chiar asa de negru,desi am inceput sa ma indoiesc si de asta Am scris ieri ca azi maine voi primi masina(asa mi-a promis dealerul)cum ca sint gata toate verificarile,bla bla....Azi l-am sunat ultra happy,gata sa plec dupa ea,si...cica s-a incurcat in ...stiinta (cred),ca a fost o confuzie si ca nu masinuta mea era pe drum,vorba aia ,mai stai putin ca e pe vine!sincer,rabdare,de unde?E adevarat ca se incadreaza in termen,adica nu l-au depasit,dar de ce ne mint?Ca e pe drum,ca e la verificat,ca aplecat,ca n-a plecat....cine stie cine face ture cu masinuta mea..
BAFTA!

BAFTA!
1.4 Lx Best kompass blue comanda 26.06.2007--->seria 04.09.2007--->masina--->01.10.2007
-
- vecinu
- Auto:
Am vorbit azi la telefon cu dealerul din Constanta.Se pare ca sunt deja 2 saptamani de intarziere, datorate procesului de productie.In cel mai bun caz seriile pentru comanda iulie vor veni saptamana viitoare.
skorpion_nyc/KIA cee'd 1.4 GSL LX MT BEST kompass blue .B-71-RXW. comanda 20 iulie,serie 1 oct.,livrare 15 oct.
Bai nene dar astia sunt incompetenti rau de tot (IMG Bucuresti) .
Il intreb p-ala de 1 sapt de transporturi si tot ma tine ca nu are nimic confirmat .Il intreb daca a plecat masina de la Zilina si imi da mail in care spune :"nu ni s-a confirmat nimic , este posibil si sa fi plecat , sau sa nu fi plecat."
Bai da aia trimit masini la intamplare si dup-aia fiecare dealer se inghesuie sa caute care ii apartine?
Il intreb p-ala de 1 sapt de transporturi si tot ma tine ca nu are nimic confirmat .Il intreb daca a plecat masina de la Zilina si imi da mail in care spune :"nu ni s-a confirmat nimic , este posibil si sa fi plecat , sau sa nu fi plecat."
Bai da aia trimit masini la intamplare si dup-aia fiecare dealer se inghesuie sa caute care ii apartine?
KIA Cee'd 1.6 crdi Oil blue Ex Classic