Neclaritati optionale KIA cee'd 1.4 LX

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Locked
fusioncid
Auto:

Post by fusioncid »

asa am patit multi
si cica vor s-o mai scumpeasca din nou, pai daca asa multi stau pe ganduri dupa scumpire nu mai cumpara nimeni
ii si vad cum stau pe la usa sa atraga clienti.

alyyt7
Auto:

Post by alyyt7 »

[UPDATE] - Scuze, poate e doar o gluma din partea cuiva, nu gasesc la ei pe site informatii despre Soul si in plus am gasit articolul acesta http://www.stiriauto.ro/articol/1557/Ki ... europeni-/

Am primit chiar acum un SMS cu urmatorul continut:

From: "KIA"
KIA - Profita acum de super oferta KIA! Reducere incepand de la 1000 euro pentru Sorento, Ceed si Soul.

Nu stiu de unde au numarul. Am schimbat cateva email-uri cu un dealer, probabil asa se explica.

A mai primit cineva? Are cineva mai multe detalii? Sau reducerea e deja inclusa in preturile noi.?

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

La Sorento reducerea e mai demult. La cee'd chair nu stiu ce sa zic. Iar Soul ala ... tre sa fie greseala, nu exista modelul lansat.
Ciudata mi se pare si metoda asta de a face reclama. Inteleg, la parfumuri, la tigari ... dar nu la masini
Ceva e dubios totusi cu mesajul ala ...

alyyt7, verifica numarul de la care ai primit mesajul ... eu stiu de ce zic, ptr ca am facut glume asemanatoare prietenilor :lol:

fusioncid
Auto:

Post by fusioncid »

o fi o glume
te-o fi auzit cineva ca vrei sa cumperi ceed si a zis sa faca o glumita: sa te duci sa te certi cu dealerii pentru "reducerea de 1000 de euro"

pretty funny actually

Vietnam
Skywalker
Auto: Sportage 2.0 DSL AT AWD HP

Post by Vietnam »

Andrei esti un baiat rau :twisted: Cum sa faci asemenea glume? :D
CEE'd 1.4 Base GSL LX MT Abyss Blue 2007-2014
Sportage 2.0 DSL AT AWD HP ( 184 CP) SAND TRACK 2014 -

Vietnam
Skywalker

ROG mutati postul la "Ce alte variante ar fi la Cee'd?&

Post by Vietnam »

ROG pe cineva sa mute postul la "Ce alte variante ar fi la Cee'd?"
alyyt7 wrote:O sa fac un studiu mai serios sa vad ce alta masina pot sa imi iau la un pret similar cu 1.4 LX + optionale "decente" inainte sa ma arunc pentru un ceed. Mi se pare ca e prea scumpa deja, ca sa nu mai amintesc de sentimentul de frustrare pentru ca nu am luat decizia asta acum 2 saptamani.
Pai in primul rand trebuie sa stii ce tip de masina vrei ( mica, de familie etc) si ce suma esti dispus sa cheltui. Si apoi incepi sa cauti. Am inteles ca este promotie atit la Renault cat si la Ford Fusion ( un "fel" de 4x4) si am impresia ca si Peugeot are promotii acum ( la 206).
Eu am trecut prin astea si stiu cum este. De aceea m-am hotarat la CEED atit de rapid. Stiam ce preturi sunt si ce dotari si de aceea am considerat ca oferta initiala la LX Base a fost imbatabila pe piata la acel moment. Fii atent la consum - masinile frantuzesti au la 90-100 Cp un consum teoretic 9-9,2 in oras ( 11-11,5 real)

alyyt7
Auto:

Post by alyyt7 »

Numarul nu pot sa-l aflu pentru ca e doar un text ("Kia") la expeditor.
Stiu cum se pot trimite SMS-uri astfel, si probabil ca cineva mi-a facut o gluma. Dar, cel pe care il suspectez "se jura ca nu fura" si nu erau multi care stiau ca ma intereseaza masina asta.

Ma rog, asta ramane la stadiul de gluma.

Acum incerc sa ma conving ca nu imi trebuie jante de 16, cotiera, scaun reglabil pe inaltime si proiectoare de ceata, ca sa pot da comanda la un LX BEST. :)

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Proiectoarele chiar nu le consider atat de necesare, jantele se pot adauga si ulterior, iar cotiera o poti monta usor si dupa cumpararea masinii. Sigur va fi disponibila la dealer dupa ce va veni masina. Scaunul reglabil pe inaltime eu unul nu'l folosesc ... am 1.78 si, indiferent de ce masina am condus, doar prin mutarea scaunului fata/spate mi'am gasit pozitie comoda de condus.
LX Best ramane intr'adevar un best-buy, iar daca poti trece peste lipsa posibilitatii adaugarii de optionale ... poate fi cea mai buna alegere ;)

Poate reusesti si tu sa te convingi de asta ;)

As fi curios daca prin masura asta de a nu mai adauga alte optionale la LX Best aceasta varianta are un timp de asteptare redus fara de cele cu optionale suplimentare ... Altfel, pica explicatia celor de la Kia :D

fusioncid
Auto:

Post by fusioncid »

eu incerc sa ma conving ca nu am nevoie de ceata, piele pe volan si schimbator, consola centrala DLX, spatiu depozitare ochelari

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Consola DLX cred ca poti sa o pui si dupa, poate si volanul de piele dar ... restul .... :?

alyyt7
Auto:

Post by alyyt7 »

... spatiu depozitare ochelari parca oricum nu poti sa-l pui pe LX ...

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

Cap_PDT_01_15 Iar incepem???? Lasa-ma si pe mine sa cred asta pina imi vine masina!!!! ](*,)

Sfinxul
Auto:

Post by Sfinxul »

andrei0241 wrote:Off'topic:
La cate marci am fost pana acum interesat la drive'test ... singura neplacere am avut'o la ... Dacia. Nici nu aveau macar masina disponibila de drive'test
Nici la reprezentatul KIA din zona mea nu aveau masina de drive test pentru RIO. Eu am facut drive test (cu Rio) prin amabilitatea lui marius_gl. Asa ca, nu doar la Dacia se gasesc astfel de anomalii. Scuze pentru off topic.

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Adik inca o luna si ceva? Cam mult ceri de la noi :twisted:

Vietnam
Skywalker

Post by Vietnam »

:(