23 de masini la aceasta intalnire e destul de bine si pentru ca incep sa prinda aceste intalniri sper ca data viitoare sa ne organizam mai bine astfel incat sa:
1. gasim o locatie mai buna.
2. o ora la care sa nu fie intuneric.
3. sa avem timp sa socaliazam mai mult
4. gasim propuneri noi pentru tematica intalnirii precum a fost aceasta
"cricket kill joy session iasi 07 nov 2009" chiar daca doar un membru a beneficiat de acest lucru (timpul nu a fost in favoarea noastra).
5. poate o mai buna organizare privitor la membrii sau nu din Moldova. Acum au ajuns masini din Botosani, Bacau si Vaslui (sper ca nu am uitat pe nimeni) si tin sa le multumesc pentru efortul depus.
6. facem poze mai multe si pentru ca avem useri
care stiu sa faca bine acest lucru, propun ca pentru viitoarea/viitoarele intalniri sa organizam ceva sesiuni foto cu tematica iar ei nu sunt lipsiti de idei si tehnica =D> Cu 23 de masini s-ar fi putut face niste poze dragute, dar timpul nu e pierdut.
7. incurajam userii sa vina cu consoartele

La aceasta intalnire a fost un numar apreciabil atat de soferite =D> cat si sustinatoare ale soferilor.
8. gasim ceva mai multe stickere cu logo-ul clubului
9. putem face cate un drive test pentru noii membri care inca nu au inca masina. Mie mi-ar fi placut sa beneficiez de aceasta oportunitate cand inca nu aveam masina. La aceasta intalnire mi-am pus masina la dispozitie pentru cei care au fost interesati sa vada cum functioneaza sistemul ISG. La viitoarele intalniri voi fi disponibil din nou daca vor exista cereri
Multumim dlui Ionut Iftimiciuc si colegei dumnealui de la Klado Motors care au reusit sa ajunga la aceasta intalnire. Speram ca si la celelate intalniri sa participe. Mie imi pare rau ca nu am putut discuta cu toata lumea precum as fi vrut.
Va rog sa va exprimati parerile si propunerile pentru viitoarele intalniri astfel incat acestea sa fie din ce in ce mai placute. Cel mai probabil, urmatoarea intalnire e posibil sa o punem prin ianuarie sau februarie, cred ca va fi poll pe tema asta deoarece poll-ul de la aceasta intalnire ne-a ajutat destul de mult.
Poze voi incerca sa pun si eu diseara.
Salutari la toata lumea
dulaul