fiuuuu.....ce au mai scartait ieri pe Cheia pe serpentinele alea.......nu neaparat acesta este motivul pentru care scartaie(uzura)....de exemplu cauciucurile mele se afla intr-o stare perfecta........sunt noi.......si tot au facut ca dracu....si culmea...doar cele de pe partea stanga cand luam virajul pe exterior.........
Poate problema vine din alta parte dar cert este ca nu este o problema general valabila uzura prematura.......totusi am 17 mii cu ea....nici aricii aia de pe cauciuc nu au disparut inca.....am aderenta fff buna...nu sunt tocite....nu trage aiurea......stiu eu.....poate ar trebuii sa luma in calcul si compozitia din care este facut cauciucul
Scartiie cauciucurile la viraje
Re: Scartiie cauciucurile la viraje
NU NE CAUTATI.....SUNTEM PESTE TOT.......WWW.CLUBKIA.RO
posesor Kia Magentis 2.0CRDI full options PH-86-MDI
posesor Fiat Grande Punto 1.4 PH-09-MDI

posesor Kia Magentis 2.0CRDI full options PH-86-MDI
posesor Fiat Grande Punto 1.4 PH-09-MDI

Re: Scartiie cauciucurile la viraje
Am 15000 de km si singura scartaiala din roti este cand sunt pe suprafata lucioasa (gen parcare subterana mall) in rest nicio scartaiala.
P.S. La revizie am constatat ca un cauciuc avea o "muscatura" in jur de 1 cm adancime . Cel mai probabil de la linia de tramvai.... o sa fiu nevoit sa-l schimb la urmatoarea revizie...
P.S. La revizie am constatat ca un cauciuc avea o "muscatura" in jur de 1 cm adancime . Cel mai probabil de la linia de tramvai.... o sa fiu nevoit sa-l schimb la urmatoarea revizie...
KIA CEE':D ,black pearl,1.4---> 109 HP CJ 11 HXJ