Lista aşteptare masina -2009-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
marius_m
Auto:

Re: Lista aşteptare masina -2009-

Post by marius_m »

Sa mai scriu si eu un mic update legat de livrarea masinutei... :|
In mod normal daca ar fi sa luam in considerare termenul de livrare al masinii de la data platii integrale de 14 zile ar fi trebuit deja sa ma merg cu masina de ieri. Nu am insa acest noroc, se pare ca masina se va incarca "cel tarziu luni" pe 5.10 si ar urma sa ajunga pe joi.
Dupa acest ultim termen primit va fi exact o luna intarziere de la termenul maxim de 75 zile comunicat initial si TREI LUNI SI JUMATATE de la comanda (~115 zile), ceea ce este mult, ENORM de mult. #-o
Pro Ceed FL Cassa White 1.6 DSL Style +

aeon
Auto:

Post by aeon »

lasa ca o sa iti treaca supararea imediat dupa ce te urci la volan...merita asteptarea
Hit The Road ODO 56k+, 1.4 best Abyss Blue, 6.03.2008
Image
ImageImageImageImage

dinu2007
Auto:

Post by dinu2007 »

@marius_m intradevar cand te vei urca in masina iti va trece supararea nici nu iti vei mai aminti ca ai fost suparat vreodata. :))
Image

B-988-DNU Jurnal de bord ... Galerie foto
1.6 GSL BEST

dulaul
Auto:

Post by dulaul »

@marius_m cel mai bine ar fi sa te pregatesti pentru marele eveniment: primirea masinii si inscrierea ei in Cartea Recordurilor. Aceasta din urma este cadoul tau pentru ea :mrgreen:
Ca sa nu innebunesti pana atunci, cel mai bine distribui niste fluturasi si te pregatesti sufleteste pentru participare la Marea Coloana, ca doar nu vei privi de pe margine marele eveniment si sa lasi sidulica sa planga, adu-o printre prieteni :mrgreen:
Kia Cee'd 1.6 GSL City, isg, GPL,Pewter Beige
Poze
Jurnal de bord Image

Image

marius_m
Auto:

Post by marius_m »

Va multumesc tuturor pentru sustinere. Masina sper sa-si merite asteptarea intr-adevar, insa tot nu este normal termenul acesta prelungit mult si atitudinea generala. Problema este ca am prevazut ca masina va ajunge cel tarziu 15.09 (pentru a fi peste termenul de livrare maxim anuntat), iar acum ajunge in octombrie, aceasta in conditiile in care masina trebuie folosita si pentru deplasarile in interesul firmei, in aceasta perioada trebuind sa ma descurc cu alte masini, trebuind sa platesc in acelasi timp facturi de leasing pentru ceva ce nu exista...dar astea sunt doar detalii cu care nu va mai plictisesc.

In ceea ce priveste prezenta la Coloana as vrea sa ajung si eu in zona sa particip, bineinteles daca voi avea masina pana atunci...

zombie_ro
Auto:

Post by zombie_ro »

:D Mers..vazut..ridicat masinuta ieri 02.10.2009. (si desigur iesit pe poarta reprezentantei si cu CASCO+Rca gata facut - am intuit din timp si am rezolvat si acest aspect pana sa plec efectiv cu masina). Fara a face reclama :D : Reprezentanta KIA - MIT Motors Baneasa = nota 10 din partea mea (mi-au oferit pachetul legislativ + inca un set de presuri gratuit).
Impresii si poze vor veni si ele ...... dupa ce il voi testa la drum mai lung azi.
Kia Cee'd FL, 1,6 GSL MT, Byte blue, Style+optionale. ODO:1150 km
http://picasaweb.google.com/zombiero/Bl ... xMKUm_yEaw#
Descarca-ti nervii pe mine: http://blue-bmf.mybrute.com
Image

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Felicitari zombie_ro =D> Sa o stapanesti sanatos, sa ai parte de ea cat mai multi km. Te asteptam cu poze si impresii la Jurnal de Bord.

velea_oana
Auto:

Post by velea_oana »

Vesti buneeeeeeeeeeeeeee ! Am primit mail de la dl Alexandru Manucu si mi-a comunicat ca azi ajunge masinutza mea in Bucuresti, iar joi pot sa o iau acasaaaaaaa!!!!!!! Yuhuuuuuu

dinu2007
Auto:

Post by dinu2007 »

@velea_oana Asta inseamna ca iti faci rodaju la coloana :) sa o stapanesti sanatoasa :)
Image

B-988-DNU Jurnal de bord ... Galerie foto
1.6 GSL BEST

bondalicir
Auto:

Post by bondalicir »

la mine din pacate cred ca mai dureaza o saptamana.:( asta e
o parere sa va dati si voi. cand am facut contractu dealerul mi-a spus ca style vine cu jante tip a si ieri cand am fost era un style cu tip c si cica sw vine cu tip c. eu as fi vrut totusi tip a. e cineva care vrea sa faca schimb? sau sa fac scandal la dealer?
kia ceed FL 1,6dsl Hp SW galben dakar , Style, 6MT, EcoDynamics ODO 258.000
kia proceed FL 1,6dsl Hp white, Style, Pachet sport ODO 142.000
Kia Sportage 1.6 TGDI 7DCT GT Line New Infrared 43.000
Probleme cu laptopul? incearca aici : http://www.depanarelaptop.ro

marius_m
Auto:

Post by marius_m »

Ieri seara am ridicat si eu mult asteptata masinuta \:D/ , facut plin si plimbat aprox 100 km. Primele impresii sunt numai de bine, voi revenii cu poze si eventual un jurnal de bord dupa ce mai adun km, si foarte probabil, daca nu intervine nimic vom venii sambata la Marea Coloana sa facem cunostinta :wink:

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Te asteptam marius_m la coloana si bineinteles cu jurnalul de bord cu poze si impresii :)

velea_oana
Auto:

Post by velea_oana »

Salutare! Am primit si eu masina astazi!
Este minunata!
=D> Sa-i dea Dzeu sanatate dlui Manucu Alex pentru ca a fost livrata inainte de termen...
:P

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Super tare oana! Intr-adevar Alex is the best! Eu am luat 3 masini de la el si nu m-a dezamagit niciodata.
Sa o stapanesti sanatoasa si sa ii faci ridajul in we la BV =D>

Minu
Auto: Kia Ceed GT MY23

Post by Minu »

Bravo Oana,sa o stapanesti sanatoasa,de unde ai comandat masina parca? :D
***Ceed GT MY23 Blue Flame
***Yamaha Tracer 9GT MY23

Post Reply

Return to “Generalităţi”