Performante motor 1.4

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
sender78
Auto: Kia Ceed

Re: Performante motor 1.4

Post by sender78 »

e drept, e un vis, prea frumos ca sa fie adevarat

aceeasi masina fara modificarea pozelor

http://picasaweb.google.ro/contact.flor ... 3141139666
Kia Cee'd 1.4 GSL
Piston Grey

Image

rayman
Auto:

Post by rayman »

super tare, cum ai reusit performanta?
Cee'd 1.4 Best, Piston Gray, codename BISISICA, ODO: >74 000 KM din 2.04.2008
clic aici sa vezi ce-am mai pozat

FLOPY
Auto:

Post by FLOPY »

Simplu, mergi cu peste 120km/h, scoti din viteza la punctul mort si cand ajunge acul turometrului la 2000rpm faci poza.Dar trebuie o sincronizare perfecta.
Kia Cee'd 1.4 Best Kompass Blue
Kia Ceed 1.5 TGDI Best Blue Flame

white_spirit
Auto:

Post by white_spirit »

sau scoti din viteza la 123 km/h si turezi in gol motorul la 2000 sau la 1000 rpm (ca sa fi mai smecher) si faci poza... :mrgreen: sau photoshop... sau ce rost are?

producatorul nu incurajeaza vitezele mari ca asa ii punea cutie cu 7-8 viteze pe acelasi motor si era toata lumea zmeu

d-aia raportul optim consum/viteza e la 90-100km/h... ideea e sa mergi cu simt de raspundere... nu ca nebunu si si moca, ca sa-ti sfarami capu de vre-un copac sub pretextul ca faceai economie la benzina [-X
Last edited by white_spirit on 24 Sep 2009, 19:54, edited 1 time in total.
Kia Pro_cee'd 1,6 GSL Style, cassa white
Comanda 1 iunie - livrata 25 septembrie
Poze

scdvv
Auto:

Post by scdvv »

FLOPY wrote:Simplu, mergi cu peste 120km/h, scoti din viteza la punctul mort si cand ajunge acul turometrului la 2000rpm faci poza.Dar trebuie o sincronizare perfecta.
...sau faci o poza oarecare la bord si te joci apoi in Photoshop = cel mai bun program de grafica pe calculator (cazul meu, ptr poza in cauza, am "miscat" toate 4 indicatoarele) :D :D :D deci poza e FALSA ptr a nu continua cu chestia asta, cred ca nu-i asta rostul topicului.
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010

Jurnal de bord
Poze

FLOPY
Auto:

Post by FLOPY »

asa este,nu asta este rostul topicului dar ne mai destindem si noi dapa atatea zeci de pagini de controverse
Numai bine tuturor

FLOPY
Auto:

Post by FLOPY »

scdvv, cum ti se pare acum Kia Cee'd SW 1.4 in comparatie cu Fordul Focus 1.6 de la serviciu?

scdvv
Auto:

Post by scdvv »

FLOPY wrote:scdvv, cum ti se pare acum Kia Cee'd SW 1.4 in comparatie cu Fordul Focus 1.6 de la serviciu?
Vezi ca este un intreg topic dedicat acestui subiect (comparatie ceed / focus):
viewtopic.php?f=51&t=1855&hilit=focus&start=30

Din pct meu de vedere nu este un castigator clar, eu as lua din ambele cate ceva si mi-as face masina ideala :)
&
&

Jurnal de bord
Poze

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

Minune mare, azi, dupa mai bine de doi ani de cand am ceedul, am prins si eu 200km/h (pe bord nu gps-ca sa nu inceapa iar discutiile) pe linia aia drepata de dinainte de Baicoi (sens Sinaia-Ploiesti). Ca o fi drumul in panta, ca s-a nimerit sa bag in ea Carera 100 (de obicei bag Petrom 99), nu stiu. Cert e ca pe A2 mai mult de 190 n-a vrut.

FLOPY
Auto:

Post by FLOPY »

Felicitari!
Nici eu nu am reusit din prima, de cate ori vroiam sa-i dau blana se inpotmolea pe la 195km/h.Dar dupa ce am trecut de 5000km, eram pe A1 catre Pitesti si mergeam constant cam cu 160km/h(pe autostrada ori merg cu 130, ori merg cu 160) si in fata mea mergea un SUV care ba mergea incet, ba o calca si ma cam stanjenea.La un moment dat m-am enervat si am calcat-o(in masina eram eu si cu prietena mea),l-am depasit destul de repede si daca am vazut ca am ajuns repejor la 190 am calcat pedala pana la fund, am ajuns la 200km/h si chiar se ducea spre 205km/h dar mi-a iesit in fata un Passat de pe banda 1 si a trebuit sa incetinesc.Pe urma am lasat-o la 160km/h.Deci fara sa vreau am atins si chiar am depasit 200km/h.Turatia cred ca era putin peste 6000rpm si nu cred ca s-ar mai fi dus mai mult de 205-210 pt ca la 6300rpm iti taie gazul.Din pacate nu am avut telefonul la indemana sa fac poze sau sa filmez si oricum la viteza aia nu mi-am permis sa iau vreo mana dupe volan ca sa scot telefonul din buzunar.Si oricum pentru mine conteaza doar faptul ca stiu eu ce poate masina in caz de nevoie.
I-am mai dat o data 200km/h cand eram singur tot pe A1 dar dinspre Pitesti spre Bucuresti si atunci am si filmat cu telefonul pt ca eram pregatit si am mers pe o distanta mai lunga cu 200km/h.De data asta am facut-o intentionat sa vad daca data trecuta fusese doar o intamplare.Si nu a fost, chiar poate 200km/h acest motoras, chiar si doar pe ceasul din bord(oricum fata de alte masini este foarte aproape de adevar,adica la 200 ai putin peste 190).Iar din pacate, filmuletul nu este de o foarte buna calitate.
Si s-a intamplat si a treia oara prind 200km/h in vara cand ma intorceam de la mare pe A2 si eram patru persoane in masina plus bagajele aferente unei saptamani de concediu.Mergeam ca de obicei pe autostrada cu 160km/h si m-a m-a depasit un mercedes CLK.M-am luat dupa el sa vad vat de tare merge si am ajuns la 200km/h.Trendul era de crestere dar a trebuit sa punem frana si el si eu.Dupa aia l-am lasat sa se duca, eu continuindu-mi linistit drumul cu 160km/h, ca mai apoi sa o las chiar la 130km/h pt ca eram putin obosit.
De atunci nu am mai incercat sa-i dau 200 pt ca acum sunt convins ca prinde si daca mergi cu 180km/h, mai rar sa te depaseasca cineva(bine, nu asta este scopul meu cand plec undeva).Cum am mai spus, de obicei ori merg cu 130km/h, ori merg cu 160km/h(pe autostrada).
Numai bine tuturor si sa aveti bani si timp sa va plimbati linistiti, fara excese de viteza, decat unde si cand este foc.

FLOPY
Auto:

Post by FLOPY »

Scuzati-mi micile greseli de ortografie.Din graba mai incurc tastele.

MihaiM
Auto:

Post by MihaiM »

:lol: Nici eu n-am facut poze si-mi cam pare rau. Dar ca si la tine, nu era programat sa ii dau 200, ci vazand ca vin niste moatoare din spate i-am dat talpa ca sa trec de cei de pe banda 1 si sa ma dau la o parte din calea lor. Insa fiind multi pe prima banda, iar motoarele nepropiindu-se rapid, am tot zis sa mai trec de unul si inca unul si inca unul pana cand in sfarsit m-am dat pe prima banda, motoarele au trecut si cand am ridicat piciorul e pe accelerarie sa revina la viteza de croaziera am vazut ca aveam peste 180. Asa ca mi-am zis ca daca tot am ajuns acolo sa vad cat mai pot prinde. Apoi la 200 cand mi-a venit ideea de poze, pana sa scoata pasagerul din spate aparatul am ajuns aproape de Baicoi (sa ma scuze Ogy :lol: ) si a trebuit s-o las moale. Si cand ma gandesc ca prietenul cu care eram avea in rucsac un DSLR d-ala care face poze la foc automat de 12Mpixeli parca imi pare si mai rau.
Si @FLOPY ai dreptate, e reconfortant sa stii ca masina poate :)

bossake
Auto:

Post by bossake »

Poate cineva sa ne spuna pareri despre noul motor de 1.4? se simte diferenta de putere(in minus), sau e cam la fel (daca nu chiar identic :D) cu cel dinainte de facelift.

scdvv
Auto:

Post by scdvv »

MihaiM wrote:Minune mare, azi, dupa mai bine de doi ani de cand am ceedul, am prins si eu 200km/h (pe bord nu gps-ca sa nu inceapa iar discutiile) pe linia aia drepata de dinainte de Baicoi (sens Sinaia-Ploiesti). Ca o fi drumul in panta, ca s-a nimerit sa bag in ea Carera 100 (de obicei bag Petrom 99), nu stiu. Cert e ca pe A2 mai mult de 190 n-a vrut.
Crazy man, sa mergi cu 200 pe drum national (limita e 90)... imagineaza-ti ca-ti iese un caine in fata sau iti crapa un cauciuc... #-o macar la ceilalti soferi ar trebui sa te gandesti, un impact frontal inseamna instantaneu 2 cutii de conserva...
&
&

Jurnal de bord
Poze

FLOPY
Auto:

Post by FLOPY »

Am fost eu zilele trecute la Kia de pe soseaua Giurgiului (nu stiu exact cum se numeste dealarul) sa-mi dea comanda de un alt mp3-player pt ca face figuri la cd-uri si am intrat si in showroom.Era expusa o kia Cee'd FL Best 1.4 si in afisul de pe geam scria ca are 109Cp.M-am mirat si l-am intrebat pe broker daca nu cumva este o greseala pt ca eu stiam ca FL 1.4 vine cu 90 Cp. El mi-a raspuns ca deocamdata inca mai vin cu 109 Cp pt ca sunt pe stoc( presupun ca motoarele). Cand am fost in Militari gagica de acolo mi-a spus ca are 90 Cp. Nici nu stii ce sa mai crezi.

Post Reply

Return to “Generalităţi”