te asteptam

Ma bucuram ca e o „moderatoare” guest-ul si nu cumva sa fi fost Base.Nu vreau sa se lase cu insultarea les-majestatiialpinad wrote:seeds wrote:...deci sigur nu-i Basealpinad wrote:da...din pacate ,cu parere de rau ca nu vede si Chubby Galatiul,dar o sa vin c-o moderatoare!![]()
!
te las sa mi te adresezi cu "Base" maine!doar maine la intalnire!![]()
![]()
![]()
![]()
Cu parere de rau îti spun ca trebuie sa montezi parbrizul nou pana la inspectia tehnica. Altfel nu vezi stampila ITP. Am patit-o eu. Oricum maine nu avem ARR-ul cu noi asa ca esti binevenitarody wrote:....Am cumpărat parbriz nou dar nu-l montez până nu fac insp. tehnică şi nu ştiu dacă nu dă rău să vin cu parbrizul fisurat .
eu am un set luat (cumparat cu 10 ron) de la scubli.alpinad wrote:sunt patru seturi!asa cum am mai spus "primul venit-primul servit"
Aeon are "rezervare"!
crispisu wrote:Ba da' m-ati innebunit cu surprizele..."1 guest" auzi...cine e acest guest nu ne spui si noua?
Asta chiar a iesit mishto, am avut Dacia cu zambetul lui Iliescu iar acum a venit si KIA lu' Băseseeds wrote:te las sa mi te adresezi cu "Base" maine!doar maine la intalnire!![]()
![]()
![]()
![]()