Lista aşteptare masina -2009-
Re: Lista aşteptare masina -2009-
@naivul
Vezi ca in rodaj nu trebuie turat f mult motorul, cel putin mie asa mi-au spus, sa nu-l duc peste 3000 macar pana-n 1000km...
Vezi ca in rodaj nu trebuie turat f mult motorul, cel putin mie asa mi-au spus, sa nu-l duc peste 3000 macar pana-n 1000km...
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010
Jurnal de bord
Poze
&
&
Jurnal de bord
Poze
-
- Auto:
@velea_oana eu am comanda data in 1 iunie (pro 1.6 gsl style alb) si inca nu am serie de sasiu si mai sunt/erau cativa tovarasi de forum cu comenzile in mai 

-
- Auto:
white_spirit -Multumesc pt raspuns.
As fi vrut unul mai optimist...Am vazut pe forum k au inceput a se faca livrari...si speram k poate cine stie....vin mai devreme... Seria de sasiu cand o primesti? Ce data de livrare [-o< ai primit de la dealer?

-
- Auto:
@velea_oana data de livrare 1 august. seria o primesti cand masina iese din productie si se poate organiza transportul (deci dupa ce primesti seria de sasiu inca aprox 2 sapt)...
-
- Auto:
Pai suntem in 15 sept...a cam trecut 1 august... [-o<
Dragi "tovarasi" de forum, viitori posesori de cee'd...RELAXATI-VA
Termenele pe care le-ati primit initial nu prea mai sunt valabile pentru ca intre timp s-a sistat productia de cee'd clasic pentru a face loc unui cee'd nou...adica FL dupa cum bine stiti. Eu zic sa vb cu dealerul. Eu am dat comanda pe 15 mai, azi sunt 4 luni. Timpul initial de asteptare pe care mi l-a dat dealerul a fost de aprox 2 luni pentru ca am avut optionale, dar data fiind situatia cu FL, mi-a spus ca v-a veni in jurul lansarii adica 15-16-17 sept. Dupa un calcul succint, sper sa nu fie si descurajator, cred ca veti mai avea de asteptat cateva sapt(vreo 3-4), deoarece s-au mai strans ceva comenzi.
E doar o parere....nu sariti pe mine....sper sa nu am dreptate si sa o primiti mai repede. oricum livrarea cred ca se face in functie de cum ati platit avansul

E doar o parere....nu sariti pe mine....sper sa nu am dreptate si sa o primiti mai repede. oricum livrarea cred ca se face in functie de cum ati platit avansul
KIA CEE'D 1.4 CITY GSL FL, oglinzi pliabile cu semnalizare, ECM, parbriz UV, senzori de ploaie, cheie pliabila etc...Pewter Beige
Album photo
Jurnal de bord

Album photo
Jurnal de bord

-
- Auto:
Da, stiu k altceva nu am de facut decat sa astept..Dar nu mai am masina din iulie...si e tare greu fara un mijloc de "locomotie"....Offff

Am ajuns ca pe vremea lui Nea Nicu... sa astepti mai bine de 4 luni dupa o masina... mie mi s-a parut extrem de mult cele 2 saptamani cat am asteptat eu de la primul contact cu dealer-ul si pana la "prima cheie"... (luna trecuta)hazzu wrote:
.....
Eu am dat comanda pe 15 mai, azi sunt 4 luni.
.....
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
&
Jurnal de bord
Poze
&
&
Jurnal de bord
Poze
-
- Auto:
eu am asteptat 4 luni si 6 zile
...Am ridicat o astazi
si trebuie sa spun k a meritat fiecare zi de asteptare pt masina asta .. chiar super multumit de cum arata interior/exterior. o sa revin in zilele urmatoare k acu sunt mort de somn am condus pana acu, as mai fi condus da cred k o lovesc din cauza oboselii . app de rodaj si mie mi s a spus sa nu o dau mai mult de 3k de ture si as vrea sa pot sa ma abtin makr pana pe la 3500 km 

cee`d HB 2.0 DSL Style Cassa White IF 16 FFF
http://picasaweb.google.ro/Flavi.Carunt ... directlink#

http://picasaweb.google.ro/Flavi.Carunt ... directlink#

Sa o stapanesti sanatos si fara evenimente!!! =D> Se cere un jurnal!!! 

KIA CEE'D 1.4 CITY GSL FL, oglinzi pliabile cu semnalizare, ECM, parbriz UV, senzori de ploaie, cheie pliabila etc...Pewter Beige
Album photo
Jurnal de bord

Album photo
Jurnal de bord

@flavi_caruntu Felicitari pentru masinuta sa o stapanesti sanatos fara probleme.
Eu nu am avut accelasi noroc ca voi, astept de vineri sa fiu sunat sa ma duc sa o iau si nimic..... da cine stie poate azi am si eu noroc.
Eu nu am avut accelasi noroc ca voi, astept de vineri sa fiu sunat sa ma duc sa o iau si nimic..... da cine stie poate azi am si eu noroc.

@flavi_caruntu : super tare =D> Sa o stapanesti sanatos si sa te bucuri cat mai mult de ea! Te asteptam cu JB in care sa pui muuuulte poze
Kia Cerato 1.6 crdi rosu

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008

Intalnirea Nationala ClubKIA.ro 2010 click aici
Intalnire ClubKIA.ro la Ploiesti - grataaaaaaaar click aici
1 Mai cu surprize la BRASOV click aici
Vrei sa comanzi sau vrei sa devii reprezentant Avon? - 0721 706 008
Eu am dat comanda pe 27 iulie si ieri m-a sunat dealerul si mi-a zis ca a iesit seria de sasiu si in maxim 2 sapt o am !
-
- Auto:
Sal co-forumistilor! Poate ma lamuriti si pe mine intr-o chestie...
La sfarsitul lunii iulie am dat comanda de proceed si tot atunci am dat un avans de 2500 Ron. Restul de bani i-am achitat pe 25 august. Cand se da comanda? Cand dai avansul sau cand faci plata integrala? Din ce am inteles eu in contract, livrarea se face 60-75 zile de la data platii integrale......... Asa este?
Adica am de asteptat 60-75 zile de la 25 august?
Multam anticipat

La sfarsitul lunii iulie am dat comanda de proceed si tot atunci am dat un avans de 2500 Ron. Restul de bani i-am achitat pe 25 august. Cand se da comanda? Cand dai avansul sau cand faci plata integrala? Din ce am inteles eu in contract, livrarea se face 60-75 zile de la data platii integrale......... Asa este?
Adica am de asteptat 60-75 zile de la 25 august?
Multam anticipat

Ar trebui facut un chestionar cu cine si-a primit masina in termen. Va fi un rezultat dezastruos.
@velea_oana nu te mai stresa asteaapta ca o sa aibe ei grija sa depaseasca termenul promis. Tu nu trebuie sa faci nimic decat sa astepti de restul au ei grija... citeste tot topicul asta de la inceput si o sa observi ca sunt foarte putini care si-au primit masinile la termenele promise initial. Mie mi s-a dat un termen de 60-75 de zile, si sau facut 84 de zile si masina tot nu a ajuns la mine.
@velea_oana nu te mai stresa asteaapta ca o sa aibe ei grija sa depaseasca termenul promis. Tu nu trebuie sa faci nimic decat sa astepti de restul au ei grija... citeste tot topicul asta de la inceput si o sa observi ca sunt foarte putini care si-au primit masinile la termenele promise initial. Mie mi s-a dat un termen de 60-75 de zile, si sau facut 84 de zile si masina tot nu a ajuns la mine.