ma bucur k sunteti f d treaba in ceea c ma priveste:D asta si vreau sa va uitati la masina mea si sa-mi dati sfaturi...k eu la 19 ani mai am muuuulllttt d invatat si oricum sg imi aduc si un amic cu mn eu imi doresc f mult sa vin la bv dar sa vb cu tata...sa vad finantarea..ma intelegeti faza e k tre sa mi platesc si rata la facultate s tre sa si o inm cu nr d gl:D si sunt cv bani ...daca nu ma insel alpinad parca tin la gluma asa ca intre fete
am uitat cv: eu pot sa vin oricand sambata voi decideti dar eu cred k cu cat e mai dupa amiaza asa cum ziceti voi pe la 17 cu atat mai bn pt ca unii nu stau k mn toata ziua acasa(ma rog pana incep facultatea) si muncesc
am o propunere:nu stiu dak e cea mai buna idee si nu vreau sa credeti k imi bag nasul dar ma gandeam dk va decideti asupra orei pana sambata,eu as face o foaie pe comp si as scoate-o la imprimanta pe care as scrie d intalnirea asta d samb ,ora si locul si faptul k toti galatenii kre au kia sunt invitati...nu stiu kt d buna e ideea dar mi-am dat si eu cu parerea pt k eu o sa ma tot plimb toata sapt viitoare cu masina prin oras k am treaba si ma gandeam la asta:D adik dk voi sunteti d acord eu as face-o ...si asta poate sa faca si altii din gl:D...dk sar calul cu ideea mea mirobolanta spuneti-mi si nu mi mai bag nasul
uuuuu deci s-a stabilit cu galatiul poate tura asta conduc sw'ul :-"
B-702-CBY Nu e panica... KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best) Pentru STICKERE, PM
109 CP & 39.293 km şi aici s-a oprit contorul!
cee'd 1.4 GSL LX BEST- PISTON GREY ; B-75-TXK >>> this is history (11 iunie 2009) cee'd 1.4 GSL LX BEST- ABBYS BLUE ; GL-67-TMY (03 iulie 2009)