as vrea sa-mi cumpar o masina noua de max 13k euro si cred ca Kia Ceed e cea mai buna alegere , dar de aici incep problemele , adica pe care sa o aleg? 1,4GSL ,1,6 GSL?
sau HB ori SW?
[Achizitie] Kia cee'd sau cee'd sw ?/ Motor 1.4 sau 1.6 gsl?
Re: kia ceed
Daca ai nevoie de spatiu mare pt. bagaje atunci ia SW, dar in cazul asta nu-ti recomand motorul de 1.4 fiindca e prea mic pt. greutatea masinii. Cel de 1.6 e mult mai indicat.
salut
eu am dat comanda de o kiutza...am ales varianta city(are multe dotari) + vreo 2 optionale, iar factura totala a fost de 13200...
incearca sa iti faci un calcul pe site si in acelasi timp sa te gandesti de cat spatiu de "depozitare" ai avea nevoie...
eu am dat comanda de o kiutza...am ales varianta city(are multe dotari) + vreo 2 optionale, iar factura totala a fost de 13200...
incearca sa iti faci un calcul pe site si in acelasi timp sa te gandesti de cat spatiu de "depozitare" ai avea nevoie...
KIA CEE'D 1.4 CITY GSL FL, oglinzi pliabile cu semnalizare, ECM, parbriz UV, senzori de ploaie, cheie pliabila etc...Pewter Beige
Album photo
Jurnal de bord

Album photo
Jurnal de bord

-
- Auto: Kia Proceed 2.0 DSL
Salut. Am si eu o intrebare: te-ai interesat de masina la vreun dealer? Daca da , stii si cum vei primi masina? adica vei primi facelisftu sau cum arata acum? Daca nu ai fost eu iti propun sa mai astepti sa vezi pe viu faceliftul ca sa nu ai surprize. Cat despre motor am inteles ca cel de 1.4 va veni cu 90 de cp, deci cred ca ar trebui sa te orientezi cel putin spre un 1.6. Bafta
Proceed Cassa White 2.0 DSL Style... + pachet sport (the works...)
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
http://picasaweb.google.com/quelloo69/Q ... directlink
1.4 are 109 CP deci NU este submotorizat. Inclusiv FL o sa vina la 90 CP deci tot nu este submotorizat. Alte marci (Ford, Renault, Skoda au pe 1.4 pe la 70 CP acolo poti spune submotorizare).frantic wrote:Daca ai nevoie de spatiu mare pt. bagaje atunci ia SW, dar in cazul asta nu-ti recomand motorul de 1.4 fiindca e prea mic pt. greutatea masinii. Cel de 1.6 e mult mai indicat.
City nu merita 1700 de eur in plus.
Eu am dat pe sw 1.4 pe la 11.100 prin Rabla
PS O alta varianta ar putea fi Chevvy Cruze / Skoda Tour / Renault Clio cam in aceiasi bani si dotari dar portbagaj ca SW nu are nici unul.
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010
Jurnal de bord
Poze
&
&
Jurnal de bord
Poze
@scdvv de ce nu merita city 1700 E in plus?
KIA CEE'D 1.4 CITY GSL FL, oglinzi pliabile cu semnalizare, ECM, parbriz UV, senzori de ploaie, cheie pliabila etc...Pewter Beige
Album photo
Jurnal de bord

Album photo
Jurnal de bord

Ptr mine optiunile City nu sunt o necesitate absoluta, de aceea.
Poate Kia o sa decida pe viitor sa puna mai multe versiuni ready-made nu doar 2, la asa de mare diferenta de pret.
De ex eu as fi dorit din City numai scaunele reglabile pe inaltime si farurile de ceata, dar fara sa fiu nevoit sa dau comanda si sa astept poate mai bine de o luna ptr asta.
Poate Kia o sa decida pe viitor sa puna mai multe versiuni ready-made nu doar 2, la asa de mare diferenta de pret.
De ex eu as fi dorit din City numai scaunele reglabile pe inaltime si farurile de ceata, dar fara sa fiu nevoit sa dau comanda si sa astept poate mai bine de o luna ptr asta.
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
&
Jurnal de bord
Poze
&
&
Jurnal de bord
Poze
intr-un fel ai dreptate, dar necesitatile difera de la persoana la persoana
eu sunt adeptul confortului si mai putin al puterii motorului(spre ex), deci diferenta de pret pentru mine a fost justificata si "aprobata". intr-adevar unele chestii sunt aproape inutile(volan din piele de ex).

Album photo
Jurnal de bord

Album photo
Jurnal de bord

quelloo wrote:Salut. Am si eu o intrebare: te-ai interesat de masina la vreun dealer? Daca da , stii si cum vei primi masina? adica vei primi facelisftu sau cum arata acum? Daca nu ai fost eu iti propun sa mai astepti sa vezi pe viu faceliftul ca sa nu ai surprize. Cat despre motor am inteles ca cel de 1.4 va veni cu 90 de cp, deci cred ca ar trebui sa te orientezi cel putin spre un 1.6. Bafta
daca o sa comand acum masina nu o sa primesc masina facelift ci varianta veche dar cred ca o sa mai astept putin nu ma grabesc oricum.Nu stiam ca faceliftul v-a veni cu motor de 90cp...ce d o iau inapoi?
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Re: [Achizitie] Kia cee'd sau cee'd sw ?/ Motor 1.4 sau 1.6 gsl?
@scdvv, diferenta aia pe care o vezi tu de 1700e dintre best si city eu o vad asa:
Am dat pe a mea 13817e si nu are fata de city urmatoarele optionale:
1. nu are clima - are a/c
2. nu are incalzire in scaune
3. nu are geamuri cu tenta
4. nu are iluminare la contact (mai putin important dar este acolo)
Si costa doar 13200e...pei sa nu-ti dai cu ceva in ... ca nu ai asteptat pana in octombrie?
Legat de alegere, iti recomand (pe varianta actuala ne stilizata) motorul 1.6 gsl, iar ca si model in functie de ce nevoi ai. Iti spun sigur ca iti trebuie sw, daca pleci des la drum si ai in masina minim 4 persoane plus bagaje. Daca o sa ai in masina maxim 2-3 persoane (si bagajele aferente) este ok cee'd-ul. Trebuie sa te gandesti bine si mai ales sa vezi, cam cat esti dispus sa o detii.
Am dat pe a mea 13817e si nu are fata de city urmatoarele optionale:
1. nu are clima - are a/c
2. nu are incalzire in scaune
3. nu are geamuri cu tenta
4. nu are iluminare la contact (mai putin important dar este acolo)
Si costa doar 13200e...pei sa nu-ti dai cu ceva in ... ca nu ai asteptat pana in octombrie?

Legat de alegere, iti recomand (pe varianta actuala ne stilizata) motorul 1.6 gsl, iar ca si model in functie de ce nevoi ai. Iti spun sigur ca iti trebuie sw, daca pleci des la drum si ai in masina minim 4 persoane plus bagaje. Daca o sa ai in masina maxim 2-3 persoane (si bagajele aferente) este ok cee'd-ul. Trebuie sa te gandesti bine si mai ales sa vezi, cam cat esti dispus sa o detii.