Kia Cee'd facelift
Re: Kia Cee'd facelift
E mai frumoasa la interior varianta restilizata, dar la exterior nu imi place deloc.
Am vazut pozele inainte sa intru pe forum si credeam ca sunt eu cu capu, dar vad ca si voi aveti aceeasi parere.
Am vazut pozele inainte sa intru pe forum si credeam ca sunt eu cu capu, dar vad ca si voi aveti aceeasi parere.
Kia Cee'd 1.4 GSL Best
Mie mi se pare ca aduce la exterior cu Ford Focus 

Cee'd 1,4 GSL Best, Pewter Beige BC-05-CGD
-
- Auto:
Nu ma pot abtine..... 
Ce distractivi sunteti, ma refer la cei care au deja ceed cumparat, cu parerile acestea cum ca noul model nu va place, ba exterior, ba interior, ba ca ati vrea ba ca e ford focus, etc.
Stiti cum este vorba aia "vrabia malai viseza".
P.S. eu cred ca si la modelul kia ceed de peste 5 ani tot acesta pe care-l aveti vi se va parea cel mai frumos, cel mai tare. LOL.

Ce distractivi sunteti, ma refer la cei care au deja ceed cumparat, cu parerile acestea cum ca noul model nu va place, ba exterior, ba interior, ba ca ati vrea ba ca e ford focus, etc.
P.S. eu cred ca si la modelul kia ceed de peste 5 ani tot acesta pe care-l aveti vi se va parea cel mai frumos, cel mai tare. LOL.
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
banderas_232003 daca as avea acum inca o data de ales, as alege ori procee'd cu facelift ori alta masina. Pur si simplu e urat exteriorul ala aka NU MA ATRAGE DELOC! => ca asta nu e design a la Peter.....
- mr_wizard
- vrajitorul
- Auto: pro_cee'd 1.6 T-Jet
In afara de noutatea 1,4 GSL de 90 CP, ati auzit si de alte motorizari noi?
@ banderas_232003
nu viseaza nimeni malai, stai linistit, doar ca avem ce avem cu grila aceea total nepotrivita si cu proiectoarele de ceata care parca sunt lipite acolo de un copil de 10 ani
personal imi place ca o masina sa aiba cursivitate, daca intelegi ce vreau sa spun, iar acea cursivitate de la prima generatie nu mai apare acum, cand iti izbesti ochii de diferite elemente ale caroseriei.
acum cred ca s-a inteles mai bine, nu?
nu viseaza nimeni malai, stai linistit, doar ca avem ce avem cu grila aceea total nepotrivita si cu proiectoarele de ceata care parca sunt lipite acolo de un copil de 10 ani
personal imi place ca o masina sa aiba cursivitate, daca intelegi ce vreau sa spun, iar acea cursivitate de la prima generatie nu mai apare acum, cand iti izbesti ochii de diferite elemente ale caroseriei.
acum cred ca s-a inteles mai bine, nu?
So people,
am cateva informatii noi cu privire la gama cee'd facelift, in primul rand a aparut primul drive-test cu noul cee'd si cee'd sw in autobildul german: http://www.autobild.de/artikel/fahrberi ... 68672.html. Din cate am citit scriu numai de bine mai ales faptul ca suspensia foarte dura a fost in sfarsit "ajustata" si este mai confortabila iar interiorul are o calitate foarte buna. Motoarele sunt aceleasi din program cu diferenta ca dieselurile (1.6) sunt noi si au cutii cu 6 trepte+ISG. Modelul pro cee'd nu va suferi face-liftul extern ci numai intern!Mi e personal imi place, asa ca o sa caut sa fac un drive test cu modelul nou. Pe site ul kia austria: www.kia.at deja sunt noile liste de preturi si echipari pentru cee'd.
chöne grüße,
m
am cateva informatii noi cu privire la gama cee'd facelift, in primul rand a aparut primul drive-test cu noul cee'd si cee'd sw in autobildul german: http://www.autobild.de/artikel/fahrberi ... 68672.html. Din cate am citit scriu numai de bine mai ales faptul ca suspensia foarte dura a fost in sfarsit "ajustata" si este mai confortabila iar interiorul are o calitate foarte buna. Motoarele sunt aceleasi din program cu diferenta ca dieselurile (1.6) sunt noi si au cutii cu 6 trepte+ISG. Modelul pro cee'd nu va suferi face-liftul extern ci numai intern!Mi e personal imi place, asa ca o sa caut sa fac un drive test cu modelul nou. Pe site ul kia austria: www.kia.at deja sunt noile liste de preturi si echipari pentru cee'd.
chöne grüße,
m
Cee'd SW (2007),LX+W+S, 115 CRDI, albastru baltic-Vandut 04.03.2016 la 196000km
Golf VI (2012), Style, 1.6 TDI, Tornadorot
ODO >63000 km
Golf VI (2012), Style, 1.6 TDI, Tornadorot
ODO >63000 km
- eugeniuz2005
- Auto: Kia Ceed SW (2, PE)
Eu le-am vazut la Parndorf unde la hotelul de langa outlet erau o caruta de masini Kia Cee'd facelift.
sa fiu cinstit mie mi-au placut la exterior cum se prezentau. Cum or fi la interior nu stiu ca nu le-am vazut dar din afara aratau bine. Mie imi place si grila si proiectoarele mai mari.
Am inteles zilele trecute cand am vazut fotografiile de prezentare facute in outlet intre cladirile alea ... ce cautau atatea cee'd facelift acolo.
Dar in final de gustibus...
sa fiu cinstit mie mi-au placut la exterior cum se prezentau. Cum or fi la interior nu stiu ca nu le-am vazut dar din afara aratau bine. Mie imi place si grila si proiectoarele mai mari.
Am inteles zilele trecute cand am vazut fotografiile de prezentare facute in outlet intre cladirile alea ... ce cautau atatea cee'd facelift acolo.
Dar in final de gustibus...
Kia Cee'd SW (2, PE) 1.6GDI BEST (+more)
http://ungureanueugen.wordpress.com
http://ungureanueugen.wordpress.com
Se pare ca motorul de 1.4 benzina este oferit doar in varianta de 90 CP, insa fara a i se aduce modificari importante ale comportamentului. Astfel CP max. se obtin la 6000 rpm (6200 rpm la cel de 109), iar cuplul maxim ramane 137 Nm la 5000 rpm.mitzux wrote:So people,
... Motoarele sunt aceleasi din program cu diferenta ca dieselurile (1.6) sunt noi si au cutii cu 6 trepte+ISG...

Eu ma gandesc daca nu cumva motorasul nostru de 109 ponei are in realitate 90 de armasari.
A facut cineva un test sa vada cat cai produce motorasul?
A facut cineva un test sa vada cat cai produce motorasul?
KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\
DACIA Logan 1,4 MPI+GPL, 01/06/10, Bej Laureate ODO: 76.000+ Km
DACIA Duster 1,5 dCi 4X4, 11/12/13, Laureate, Gris Comete ODO: 0.050+ Km
Experimente nereusite au mai fost cu face-liftu-uri... de ex Skoda Fabia modelul nou arata oribil, un fel de Cooper hidos... nici noul Renault Megane nu mai este asa de fluent in design ca si precedentul... deci un FL nu inseamna neaparat mai bine.banderas_232003 wrote:Nu ma pot abtine.....
La polul opus ar fi noul Focus, noua Fiesta care-s mai reusite ca si precedentele modele.
Eu am fost in postura de a comanda FL,dar poate singurul lucru care m-a dat inapoi si peste care nu am putut trece a fost faptul ca au scos 19 CP de la 1.4... asa un crom in plus prin interior, sau faruri ceata sau cheie briceag mai pot pune si ulterior (sunt vro 300 EUR in plus la pret oricum la FL) dar cu motorul e discutia incheiata.
Acum mai avem numai o saptamana si o sa le vedem pe viu, vedem atunci ce si cum...
Kia cee`d Best SW 1,4 -109 CP - So Red 2009
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010
Jurnal de bord
Poze
&
Ford Focus HB 1,6 - 115 CP - Black 2008
&
Skoda Octavia 1,6 TDI - 105 CP - Bej cappuccino 2010
Jurnal de bord
Poze
M-am uitat pe specificatiile tehnice pentru modelul vechi si cel FL, 1.4:
- cutia de viteze are aceleasi rapoarte
- puterea e redusa de la 109 la 90 la 6000rpm -> adica de la 6000 la 6200 erau cei 19 cp si nu ajutau la acceleratie deloc???
- timp 0-100km/h e acelasi (11.6s)
- cuplul e acelasi
- greutatea a scazut cu aprox 30kg (de la 1263 la 1234kg)
- consumul e mai mic, dar cred ca de la ISG
- viteza max 180 (fata de 187)
- cai putere la 6000rpm
Destul de ciudat...
http://www.kia-austria.com/storage/eboo ... h.html#/1/
http://kiaro.kia4u.de/ebook/preise/ceed ... h.html#/6/
- cutia de viteze are aceleasi rapoarte
- puterea e redusa de la 109 la 90 la 6000rpm -> adica de la 6000 la 6200 erau cei 19 cp si nu ajutau la acceleratie deloc???
- timp 0-100km/h e acelasi (11.6s)
- cuplul e acelasi
- greutatea a scazut cu aprox 30kg (de la 1263 la 1234kg)
- consumul e mai mic, dar cred ca de la ISG
- viteza max 180 (fata de 187)
- cai putere la 6000rpm
Destul de ciudat...
http://www.kia-austria.com/storage/eboo ... h.html#/1/
http://kiaro.kia4u.de/ebook/preise/ceed ... h.html#/6/
Kia Cee'd 1.4 Best, Pearl Black (2 oct 2007) 206.000KM -> vandut
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +
Kia Sportage 2.0CRDI Style 136cp 4x2 (7 oct 2016) 75.000KM +
Kia Ceed 1.4TGDI 7DCT GTLine(7 feb 2020) 4000KM +
Curios este ca si cel de 1,6 are 115 cai.
Eu cred ca au adunat gresit caii prima data.
Eu cred ca au adunat gresit caii prima data.

KIA Cee'd 1,4 GLS, 07/07/07, Mars Red, Base + Cateva optionale ODO: 121.000+ Km///album\\\///JB\\\