[Rezolvabila in service] Vibratie oglinda retrovizoare
Re: Vibratie retrovizoare
Din cate am aobservat eu numaila cee'd este problema asta. Eu am pro_cee'd si aproape 3000 km si nu am intampinat aceasta problema. Oglinda sta exact cum o pune eu si nu baraie deloc, nici cu muzica data tare, nici la viteze mari sau mici, nic pe denivelari sau piatra cubica.
eu eram fericit ca rezolvasem problema....dar a revenit....mihanca.....vreau mai multe detalii cum ai facut "reparatia" si ce ai pus sub talpa oglinzii......nudealta dar la mine nuprea vrea sa gliseze....mi-e sa nu raman cu ea in mana si sa rad ca prostu dupa aia 

Fericitul detinator al unei KIA C'EED dakar yellow(alias motanul mustar)-1.4 - 109cp B-XX-YCR
aftermarket - statie + subwoofer
- pleoape + faruri negre....(originalele modificate)
pentru a desface oglinda, am folosit o surubelnita subtire, care am introdus-o in partea dinspre plafon al soclului de oglinda(partea lipita pe parbriz). Aici exista parca doua mici orificii catre extremitati. Folosind surubelnita ca si o parghie, am impins bratul oglinzii inspre fata(catre bord). Dupa ce se deplaseaza aprox. 6 mm, oglinda cu tot cu brat am scos-o cu mana(intradevar putin mai greu).
Dupa demontare, am decupat dintr-un poliplan(material din care se fac bannerele, putin mai moale de aprox 0.3 mm grosime)forma talpii oglinzii si l-am fixat pe talpa, dupa care am glisat bratul oglinzii pe soclu.
Si aici trebuie folosit putina forta, si de mentinut, ca am tinut tot timpul contra pe soclul lipit pe parbriz, ca nu cumva sa se dezlipeasca, desi mi se pare absurd acest lucru.
Ultimii 6 mm intra destul de greu la loc, aici am folosit un cleste tip papagal pentru are o deschidere destul de mare.
Mentionez, ca plasticul soclului si talpii de la oglinda este destul de dur si nu au ramas urme neplacute pe el.
Incerc maine sa fac unele poze si sa le postez pe forum
Dupa demontare, am decupat dintr-un poliplan(material din care se fac bannerele, putin mai moale de aprox 0.3 mm grosime)forma talpii oglinzii si l-am fixat pe talpa, dupa care am glisat bratul oglinzii pe soclu.
Si aici trebuie folosit putina forta, si de mentinut, ca am tinut tot timpul contra pe soclul lipit pe parbriz, ca nu cumva sa se dezlipeasca, desi mi se pare absurd acest lucru.
Ultimii 6 mm intra destul de greu la loc, aici am folosit un cleste tip papagal pentru are o deschidere destul de mare.
Mentionez, ca plasticul soclului si talpii de la oglinda este destul de dur si nu au ramas urme neplacute pe el.
Incerc maine sa fac unele poze si sa le postez pe forum
Kia Cee'd 1,4 GSL, LX Best, Compass Blue
nu ar fii mai simplu sa imi spui pe unde stai si sa facem amandoi treaba asta?:P.....maine nu sunt la munk si as putea.....desigur daca vrei si ai timp....
0761327347...beep si te sun
0761327347...beep si te sun
Fericitul detinator al unei KIA C'EED dakar yellow(alias motanul mustar)-1.4 - 109cp B-XX-YCR
Si daca o faceti,poate faceti si niste poze in timpul operatiunilor,poate scapam si noi de gargaunii astia din oglinda .
Kia ceed 1,4 gsl,machine silver,comanda 20.06,seria la "shashiu" 05.09,ridicata pe 03.10.07.
imi cer scuze pentru intarziere, dar nu am avut timp zilele trecute.
Mai jos am pus link-uri la doua poze facute cu uneltele si o simulare a jobului facut.
Cand am facut pozele, mi s-a parut totusi ca soclul si bratul oglinzii sunt metalice, deci sunt mai mici sansele sa ramana urme.

PS: Ar fi destul de greu sa ne intalnim, deoarece sunt din Bistrita
Mai jos am pus link-uri la doua poze facute cu uneltele si o simulare a jobului facut.
Cand am facut pozele, mi s-a parut totusi ca soclul si bratul oglinzii sunt metalice, deci sunt mai mici sansele sa ramana urme.
PS: Ar fi destul de greu sa ne intalnim, deoarece sunt din Bistrita
Kia Cee'd 1,4 GSL, LX Best, Compass Blue
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Excelent tutorial, te asteptam la o intalnire sa ne faci operatia la toti....sper ca acorzi si garantie 
Chestia aia albastra e o pastila raid?
E clar, nu o sa mai avem probleme cu tantarii cand o sa mergem la peste.
Pentru cele cateva secunde cat intra in rezonanta oglinda am o mana libera care o sustine.
La bass imi place enorm cum intra in rezonanta, parca il amplifica. Zice lumea ca am scula de scula pe masina sau am motorul praf

Chestia aia albastra e o pastila raid?

Pentru cele cateva secunde cat intra in rezonanta oglinda am o mana libera care o sustine.
La bass imi place enorm cum intra in rezonanta, parca il amplifica. Zice lumea ca am scula de scula pe masina sau am motorul praf

Re: Sunete Suspensie Spate
Continuand offtopicul...
A rezolvat cineva vibratia oglinzii retrovizoare? Se poate face ceva?

ODO: 100000km din 06.2008
Eu am demontat-o si uns suprafetele cu o vaselina, dupa care am glisat-o la loc.dox wrote:Continuand offtopicul...![]()
Nu mai zornaie de atunci. Nu stiu cat tine, insa din iulie e liniste.
Joco
1,6GLS/AT+opționale MARS RED CV 04 PCL
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
comanda pe 16 ianuarie, mașina sosită în țară pe 5 martie, certificat provizoriu completat pe 13 martie, mașina livrată pe 20 martie....de ce?
Jurnal de bord: viewtopic.php?f=5&t=1598&p=97624#p97624
La mine nu zdrangane nimic , o am din mai `08 cu cca 8k Km.nicu_catu wrote:Salut.
.....Cred ca la 50k km masina asta o sa fie caruta.... .
Chear vreau ca la urmatoarea intalnire (ca n-am mai fost prezent cam de mult-din sept.) sa fac o tura cu una care zdrangane, troncane.....
C`EED 1.4 GSL Red Mars- B 85 KTT
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
comandata 04.04.08- livrata 22.04.08
http://picasaweb.google.com/floreacostel76
Sunet ciudat din zona parbrizului
salut!
de mult timp am observat o problema care cred ca vine de la parbriz.defapt mai mult ca sigur numa ca deabia acum m-am gandit sa intreb si pe forum. cand merg pe drum mai accidentat...sau piatra cubica sau ceva de genu...mi se aude un sunet suparator de tot ca si cum as avea un obiect pe parbriz si imi zangane.sper sa va dati seama ce am explicat si poate stiti cumva vreo solutie
mersi
de mult timp am observat o problema care cred ca vine de la parbriz.defapt mai mult ca sigur numa ca deabia acum m-am gandit sa intreb si pe forum. cand merg pe drum mai accidentat...sau piatra cubica sau ceva de genu...mi se aude un sunet suparator de tot ca si cum as avea un obiect pe parbriz si imi zangane.sper sa va dati seama ce am explicat si poate stiti cumva vreo solutie
mersi
Kia Cee'd 1.4 Best Hike Green
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Re: problema parbriz
Din ce parte mai precis? Sa nu fie de la o ''ciupercuta'' de la gurile de aer pentru parbriz.
-
- Auto: Hyundai i30 1,6 CRDI
Re: Sunet ciudat din zona parbrizului
stai frate linistit. Verifica oglinda retrovizoare si vei constata ca are un mic joc. Am intalnit asta si la vreo 2 Accenturi.
Viața e ca un tren. Cel mai bine e la vagonul-restaurant.