ultima parte e citat!

belami wrote:de alarma om gasi noi ceva informatii; mie imi este groaza de ideea de a "desface" portierele, a umbla la sist. electric al masinii etc. nu stiu ce experienta are neoserv-ul la capitolul asta ?! Tu stii ceva despre ei ? cate ceed-uri or fi vandut pana acuma ? si in cate au avut ocazia sa intervina, pt o alarma, o revizie, reparatie sau mai stiu eu ce ?
Stai ca nu ai ajuns inca la partea de service......acolo sa vezi suspine, nervi si magarii. Eu tocmai am trecut printr-un meci cu ei si dupa ce am tunat pe acolo vreo 4 ore tot cred ca am iesit in pierdere. Am jurat ca revizia urmatoare o fac la MIT Baneasa. [-o<4adrian wrote:Neoserv Ploiesti = neseriosi... mai am putin si trimit OPC-ul peste ei, au incalcat de 2 ori contractul... si tot ma mai aburesc cum ca nu stiu unde se afla masina mea si ca tot spera sa soseasca, comanda data din 13.06. Precizez ca nu mi-au dat nici un telefon sa ma anunte de nimic din momentul in care am dat comanda. Eu unul n-asi mai lucra cu ei, celor care vor da comenzi la neoserv le doresc multa bafta si foarte multa rabdare.
filtrul de aer nu l-ai schimbat? pe mine m-a dus 700 ron cu tot cu filtru...oricum preturile sunt mai mari ca in alte parti si nici nu te lasa sa vii cu consumabilele tale.doubonet wrote:Revizia de "20.000km" facuta la 15164km / NEOSERV Ploiesti !
Surprins placut de tot ce s-a intamplat in Service !
Schimbat : ulei. filtru ulei, filtru polen, cca 1 1/2h.
Verificat placute frana, curatat fiecare in parte, verificat eventuale zone cu ...coroziune,
pus masina pe stand de probe (amortizoare, frane ) Eliberat buletin de verificare, bineinteles
dupa ce s-au mai reglat frana de mana !! FF multumit de modul cum s-au comportat!
Singura "teapa" a fost filtrul de polen (hartie creponata...parca facuta de un copil..la scoala)care mi-a scos din buzunar 142 ron !!! La celelalte revizii o sa ma duc cu filtrul meu !
Pret Revizie (cu TVA) = 614 Ron