Transfagarasan 25-26 iulie 2009

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply
Cristi H
Auto:

Re: Propunere Transfagarasan 25-26 iulie 2009

Post by Cristi H »

@Alpi, bro, daca mergi tu, SIGUR e distractie ! :D
Distreaza-te si pt. mine ! :D
Da' sa-mi trimiti poze ! :D
Undercover Kia Dealer
procee'd 1.6 DSL HP

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Post by eugenflorinmanea »

Doamnelor si domnilor terminati cu prostiile!! Mergem sa ne distram..zona e superba, drumul nu mai zic...o sa injuram de la Balea Lac la Vidraru ca tocmai s-a intors un coleg si cica e praf drumul...dar ce mai conteaza!!!

Vecineee m-au sunat de la IMG sa ma duc sa vad masina =D> =D> ..Ca a intrat in lucru la tinichigerie. Asta o insemna ca e aproape gata?

Super profi cei de la IMG....dc si lucrarea va ieis la fel ca si costumer care u....jos palaria!! Da clasa la orice service.
SAAB 9-5

danny86
Auto:

Post by danny86 »

Dane.....pai ce insemna asta....cum sa nu vi?.....eu te rog sa te mai gandesti........te rog eu mult.....nu de alta dar daca nu vi cine mai este sufletul petrecerilor :lol: :lol: :lol: :lol:
NU NE CAUTATI.....SUNTEM PESTE TOT.......WWW.CLUBKIA.RO
posesor Kia Magentis 2.0CRDI full options PH-86-MDI
posesor Fiat Grande Punto 1.4 PH-09-MDI

ImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImageImage

arka
Auto:

Post by arka »

eugenflorinmanea wrote: de la Balea Lac la Vidraru ca tocmai s-a intors un coleg si cica e praf drumul...dar ce mai conteaza!!!
e adevarat drumul e prost, dar peisajele sunt superbeImageImageImage, si ceva animale fara stapan:Image
Drum bun si distractie placuta!
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

Multumim, arka! :D
Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLM POZE AICI
DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...
Image

Brill
Moderator
Auto: 1.6 cmc 122 CP

Post by Brill »

Intrebare: la ora aia cine vine cu cafeaua? :D
KIA Cee`d City 1.6 122 CP B-032162 DJ-49-TOM -> B-298-MRA
Daca raspunsul nu este clubKIA.ro, inseamna ca nu ai pus intrebarea care trebuie.
Pentru a va alatura grupului clubKIA de pe facebook dati click aici https://www.facebook.com/groups/191619794193148/ apoi apasati butonul join. Un administrator va va ura bun venit!
Pagina comunitatii clubKIA pe facebook aici: https://www.facebook.com/comunitateakia

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

@ Brill: Cine intreaba!!! :lol: :lol: :lol:
@Eugenflorinmanea: Asa e, nu mai conteaza... mergem incet si totul o sa fie perfect! Abia astept! :D
Image

andreea
Auto:

Post by andreea »

Daca nu ne intalnim sa punem tara la cale, macar haideti sa stabilim cateva lucruri, caci nu as vrea sa stam sa pierdem timpul cu discutii in parcare la 5 dimi... eu una nu cred ca o sa pot sa leg mai mult de doua vorbe...
-unde se face gratarul si cand (ca banui ca treziti de la 5 ne paleste foamea destul de devreme.... asteptam gratarul sau ne luam sandwich-uri le purtator?)
-cati bani de caciula punem la cumparaturi?... parerea mea ar fi sa facem cumparaturile din Sibiu, ca sa nu ne caram pe valea oltului cu ele...
-ne orpim si noi pe traseu sa facem poze, sa admiram privelistea? sau fiecare cum doreste si ne intalnim apoi la un loc stabilit?

Eu aseara m-am intalnit cu prietenii care vin cu mine si mi-au pus astfel de intrebari si nu am stiut sa raspund... :S

@Brill... vin eu cu cafeaua...
http://picasaweb.google.co.uk/bandreea/Kiutza
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

Andreea... iata raspunsurile :lol:
1) Gratarul am specificat acum ffff mult timp ca o sa ni-l faca cei de la terasa hotelului, cu conditia sa stam pe terasa la ei. Ideal si FFF RECOMANDAT este sa avem sandvishuri la noi, pentru ca eu estimez ca vom ajunge la hotel in Curtea de Arges nu mai devreme de ora 17. Nu stiu cum e prin zona Balea, Cartisoara, daca exista vreo pensiune suficient de incapatoare (suntem 48 de pers) unde sa luam pranzul, sau mancam sandvishuri la Balea Lac pe iarba :D. Daca stie cineva, sa ne zica si noua
2) Niciodata nu s-a stabilit cati bani punem si de banii aia luam. Noi obisnuim sa punem in cos sfatuindu-ne impreuna cat si ce este necesar (de regula fetele se ocupa de haleala si baietii de hidratare). La sfarsit totalul se imparte la cati vor sa se bage. Daca voi nu sunteti de acord cu modalitatea asta, nu se supara nimeni sa va luati voi separat ce considerati ca este nevoie :D
3) O sa vezi si tu ca obisnuim sa mergem in coloana! :lol: :lol: :lol: Si daca unul a ramas vreodata in urma s-a mers incet sau s-a oprit pana ne-a ajuns si cel din urma (GTI si Onix stiu :D ) Eu nu ratez Transfagarasanul, pentru ca nu ne grabeste nimeni si chiar vreau sa fac o TONA de poze. Asa ca poti conta pe noi pt opriri pt poze :roll: Insa daca vreti sa plecati mai tarziu, sau nu stiu, sa mergeti mai tare sau mai incet, nu e nici o problema. Pana la urma toti ajungem in acelasi loc.
4) Cumparaturile este mai greu sa le facem din Sibiu pentru ca nu ajungem acolo. Ar insemna sa ne abatem ceva km si nu stiu daca e rentabil. Pentru ca Valea Oltului se termina la sensul giratoriu de la Talmaciu, unde in dreapta mergem pe DN1 spre Fagaras, Cartisoara, iar in stanga spre Sibiu la aprox 20km. Dar pana la urma, hotaram impreuna. :D

Daca mai e ceva, va ajut cu mare placere.

Raluca
:D
Image

andreea
Auto:

Post by andreea »

Eu am fost si sunt in continuare pt cumparaturile la gramada... in sensul ca punem toti bani si luam de toate... insa as vrea sa vad cum o sa ne imbulzim 48 de oameni in hipermarket....
eu zisesem de sibiu, pentru ca la un momentdat asa se zisesera... acum daca nu mai ajungem acolo nu are rost sa ne abatem...

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

OOO.. e chiar fff funny! :lol: :lol: :lol:
Image

Brill
Moderator
Auto: 1.6 cmc 122 CP

Post by Brill »

Din ce se planifica... o sa fie ceva de vis... abia astept...
@RLK: ok o sa vin io cu cafeaua..(deh... mai bine taceam) :lol: :lol: :lol:
KIA Cee`d City 1.6 122 CP B-032162 DJ-49-TOM -> B-298-MRA
Daca raspunsul nu este clubKIA.ro, inseamna ca nu ai pus intrebarea care trebuie.
Pentru a va alatura grupului clubKIA de pe facebook dati click aici https://www.facebook.com/groups/191619794193148/ apoi apasati butonul join. Un administrator va va ura bun venit!
Pagina comunitatii clubKIA pe facebook aici: https://www.facebook.com/comunitateakia

chubby
Moderator General
Auto: KIA Ceed GT

Post by chubby »

noi sa fim sanatosi k ne descurcam 50 d insi in supermarket :)) eu in caz de ceva astept afara :)) am incredere in gusturile lui alpinad la bautura :)) si de mancare sunt convins ca se ocupa fetele.....

UPDATE ofer loc in garsoniera pt transfagarasan, ieftin ca braga :) confort 1 la sw so red, e oferta :D
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM

Image

andreea
Auto:

Post by andreea »

AMR 11.... eu nu mai am rabdare.... as pleca de acu'...

ady85btz
Rock'n'Rolla
Auto:

Post by ady85btz »

week-endul asta plec la bran,daca am timp poate dau o fuga pana pe trans sa iau pulsu :D
Kia Cee'd 1.4 GSL the BEST :smt077 Machine Silver :smt077
"The Power to Surprise"
Jurnal de bord
Album foto
Image

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”