De la plata avansului pana la livrare au trecut XX zile
De la plata avansului pana la livrare au trecut XX zile
salutare!!
deschid acest topic pt a-mi fi mai usoara asteptarea. va rog sa scrieti cate zile (saptamani, luni) au trecut intre avans si livrarea efectiva. asa poate fac o medie aproximativa si va fi o informatie mai credibila decat ce spun dealerii. multam!!
ps: daca exista alt topic pe tema asta si nu l-am vazut eu, stergeti-l(pe asta)
deschid acest topic pt a-mi fi mai usoara asteptarea. va rog sa scrieti cate zile (saptamani, luni) au trecut intre avans si livrarea efectiva. asa poate fac o medie aproximativa si va fi o informatie mai credibila decat ce spun dealerii. multam!!
ps: daca exista alt topic pe tema asta si nu l-am vazut eu, stergeti-l(pe asta)
GL 07 DJK
-
- 3/E
- Auto:
@raduvasil
nu cred ca are mare importanta cum achiti pt un dealer, timpii mari de asteptare sunt din alte motive. Daca citesti posturile de pe la lista de asteptare, etc ,o sa vezi ca uneori nu prea are sens cum sunt livrate.
Eu cred ca din momentul in care masina ajunge in tara totul depinde de dealer si de tine. In cazul meu cand am primit masina au fost aduse 2 iar dupa o zi sau doua au mai venit cateva.
De ce a venit a mea in primul lot si nu in al doilea? Oricum toate erau achitate. Eu cel putin la ultima vizita le-am spus clar ca daca mai exista inca o "saptamana viitoare" ajung la OPC, coincidenta sau nu masina a ajuns cu o zi inainte de ziua in care eram hotarat sa merg la OPC.
nu cred ca are mare importanta cum achiti pt un dealer, timpii mari de asteptare sunt din alte motive. Daca citesti posturile de pe la lista de asteptare, etc ,o sa vezi ca uneori nu prea are sens cum sunt livrate.
Eu cred ca din momentul in care masina ajunge in tara totul depinde de dealer si de tine. In cazul meu cand am primit masina au fost aduse 2 iar dupa o zi sau doua au mai venit cateva.
De ce a venit a mea in primul lot si nu in al doilea? Oricum toate erau achitate. Eu cel putin la ultima vizita le-am spus clar ca daca mai exista inca o "saptamana viitoare" ajung la OPC, coincidenta sau nu masina a ajuns cu o zi inainte de ziua in care eram hotarat sa merg la OPC.
cee'd 1.4 base, oil blue, proiectoare, cotiera, cheie 2 butoane
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
-
- 3/E
- Auto:
Nu asta ziceam, ci altceva.raduvasil wrote:Lumineaza-ma ca nu pricepDe ce asteapta mai mult cei cu plata integrala? nu mai prezinta interes pt dealer?
Uite un exemplu: Mergem amandoi si dam comanda pe 01.01.2008, da? Tu platesti integral si eu platesc doar avansul. Pe 15.02.2008, sa zicem, vin seriile. Pe 20.02 eu platesc si restul de bani. Masinile ne vin amandurora pe 01.03.2008. Tu ai asteptat 2 luni de la plata integrala, eu am asteptat 10 zile de la plata integrala, nu?
Ford - Fiesta - 1.4 tdci
care ai stat peste 100 de zile? 

Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316
ODO 75000km
--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
ODO 75000km

lucratoare sau nelucratoare?
eu am asteptat 82 de zile nelucratoare.
eu am asteptat 82 de zile nelucratoare.
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
sa nu exagerez...(in 16 mai am dat comanda..._dar stiam ca se va trimite la Bucuresti in 28 mai)
deci din 28 mai pana am ridicat-o 59 zile(calendaristice...)
deci din 28 mai pana am ridicat-o 59 zile(calendaristice...)
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"
ODO 75000km
ODO 75000km

daca a stat 41 de weekenduri inseamna ca a dat comanda cu aproape 1 an inainte, mai ceva ca la corsa timpul de asteptare.... loligor_tsr wrote:adica 41 de week-end-uriarka wrote:lucratoare sau nelucratoare?
eu am asteptat 82 de zile nelucratoare.si-n timpul saptamanii nu asteptai, aveai ceva mai util de facut
![]()
PS. poate era in staza de luni pana vineri

ok, imi plac glumele voastre, dar din 8 mai de cand am dat comanda pana la ridicarea masinii au fost 115 zile calendaristice , sau 95 daca consider ca data de porinire, data centralizarii comenzilor la Bucuresti.
greseala mea am vrut sa spun 82 zile lucratoare...
greseala mea am vrut sa spun 82 zile lucratoare...
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com
golf 4, benzina 1.4
www.instructiunissm.com