Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

serie si la mine.
acum improvizatii si tergiversari credit.
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

sonty
incercator
Auto:

Post by sonty »

si seria mea de sasiu tot 2008 zice.
aia de motor stiti cumva ce an zice? tre' sa inventez una pentru credit :).
oltCEE'D 1.4 BEST, machine silver. cu roti si volan.
comanda 26.06. serie 4.09. achitat 7.09. livrare 20.09. toate in 2007.
DJ 50NTY
oltcit special, 0.652. de-o varsta cu mine.

pompilius
Auto:

Post by pompilius »

Sunt curios daca nu platesc ce se intampla?
Lasa masina la producator?Nu o aduce in tara?
Nu prea cred ca masina nu ajunge decat dupa ce se achita toata suma!
Sunteti sigur ca"transportatorul" sau logistica Kia Romania este in stare sa faca fata la numarul de serii primite in asa fel incat sa fac livrarea in max 21 zile(lucratoare sau calendaristice :? ) ?
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP

turatii
Auto:

Post by turatii »

Eu am comanda data in 8 august, cu termen de livrare scris 30 octombrie. Primesc asigurari ca masina va veni pana atunci dar nu stiu ce sa zic, declaratiile sunt contradictorii... Mi s-a spus si ca seria va veni undeva pe la sfarsitul lui octombrie iar masina in 2 saptamani dupa, asa ca...
KIA C'eed 1,6 CRDI XR 115 CP Dakar Yellow - http://www.turatii.ro
ISUZU D-Max 2,5l DSL 136 CP Imperial Blond - http://www.4balls.ro

etienne
POSEDAT
Auto:

Post by etienne »

@calculator....ai facut comanda pe 20 august si ai deja seria????cumva dealerul tau ti-a promis ceva de pe stoc...sau cum???
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#

etienne
POSEDAT
Auto:

Post by etienne »

si eu mi-am amanat concediu pe noiembrie...dar cand il vad pe calculator ca deja are seria nu stiu ce sa mai cred...poate poate avem si noi restul noroc
Kia Cee'd 1.4 LX Best, Piston Gray comanda 24 august ..ridicat 8 noiembrie..2007...in curs de dezvoltare a puterii.... http://picasaweb.google.com/mehedinti.st/AlbumFRTitlu#

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

Si la mine oficial termenul este la sfarsitul lui noiembrie dar neoficial am "promisiunea" ca va ajunge la inceputul lui noiembrie. Dar m-am educat sa am incredere in variantele oficiale. Din pacate eu nu am nici un contract cu dealerul asa ca nu-l pot trage de urechi daca nu respecta termenul oficial. Sper sa fie parolist si de bun simt. Si sa-mi dea si covorase :D .
Fost posesor de Cee'd LX BEST MT - Kompass Blue@32000km
Album foto
Lumea asa cum o vad eu

calculatoru
Auto:

Post by calculatoru »

salutare!..
initial cand am fost sa dau comanda ferma ,optasem spre kompass blue Best...dar salesmanu' mi-a sugerat ca daca iau mars red.. va veni la inceptul lunii sept.....azi ma sunat si mi-a zis ca are seria ,si ca livrarea se va face in max 21 zile
numai bn :roll:
Kia Cee'd 1.4 Best Mars Red B-70-AHY comanda 20.08.07.......spre 95.000 km

mgb
Auto:

Post by mgb »

am dat comanda pe 14 august, iar astazi am vorbit cu dealerul (MIT) si mi-a spus ca abia la sfarsitul lui octombrie va veni seria, iar masina in noiembrie. ca ccica au problme cu comenzile prea multe!
Kia cee'd, 1,4, piston gray, fara optionale

bloggerX
Auto:

Post by bloggerX »

:shock: eu am de facut credit in banca. daca imi da seria asa repede trebuie sa platesc si sa fac creditul mai repede. Cum e posibil sa iti vina seria asa repede.... Inseamna ca vine la inceputul lui octombrie....???? :roll: ... eu aveam de gand sa astept

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

voi mergeti si depuneti dosarul de credit, sa aveti macar pre-aprobarea dosarului, cand vin seriile doar sa se transfere banii. faceti asta acum, ca nu cumva sa vina masina mai repede si sa nu puteti sa o ridicati pentru ca inca nu e dosarul de credit aprobat.

cei de la alpha bank pot sa faca treaba asta - depui dosarul acum, se aproba si platesc cand vine seria.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

calculatoru
Auto:

Post by calculatoru »

bloggerX wrote::shock: eu am de facut credit in banca. daca imi da seria asa repede trebuie sa platesc si sa fac creditul mai repede. Cum e posibil sa iti vina seria asa repede.... Inseamna ca vine la inceputul lui octombrie....???? :roll: ... eu aveam de gand sa astept
vine la sf lui sept maxim ...(doamne ajuta)...
Kia Cee'd 1.4 Best Mars Red B-70-AHY comanda 20.08.07.......spre 95.000 km

apachioara
nicicum
Auto:

Post by apachioara »

o sa apara si serii pt comenzile facute in august, sapt asta... cred ca nu mai livreaza prioritar pe piata occidentala ci in Romania :lol:
cee'd 1.4gsl Ltd. Ed. Pewter Beige CJ-56-GUG
http://picasaweb.google.com/apachioara2/CeedU

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Cred ca a zecea oara cand sunt puse intrebarile astea ...

Masina e trimisa in tara, indiferent ca e achitata integral sau nu. Insa de la locul de "adunare" (Pitesti sau Buc - ca acum am inteles ca's ambele) masina nu e trimisa dealer'ului spre livrare decat dupa plata integrala (de fapt intr'un termen de x zile de la data confirmarii platii integrale)

Cat despre logistica celor de la Kia ... intelesesem la un moment dat ca au mai contractat un transportator pentru a face fata. Insa dealer'ul meu nu stia nimic de asta cand imi sosise mie masina. Insa ... speranta moare ultima ... Oricum, neachitand integral masina ... chiar nu vad ce ar fi de castigat
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

Arnold12
Auto:

Post by Arnold12 »

Cred ca dai sperante fara sa ai macar o sursa cit de cit credibila.
Cee'd SW 2.0 CRDi 140CP~170CP 6MT TX pregatit sa frustreze...a different ONE
Kia Ceed SW 200Km/h - http://www.youtube.com/watch?v=tsQNcrqPImk
MAX 221km/h pe GPS/Autobahn Austria

Post Reply

Return to “Generalităţi”