Lista aşteptare masina -2009-
Re: Lista aÅŸteptare masina -2009-
mersi de raspuns. si displayul pt clima e pe toate modelele? (incluzand best)
Kia Cee'd 1.4 best
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
- Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.
Logic ar fi, sa fie prezent acel display, pe variantele care vin echipate cu clima (a/c automat).
LE: TOATE variantele pre echipate (best/city/style etc) sunt configurabile. Deci daca iti comanzi clima...o sa ai si display.
LE: TOATE variantele pre echipate (best/city/style etc) sunt configurabile. Deci daca iti comanzi clima...o sa ai si display.
Displayul pentru clima este numai pe cele care au climatronic.
Bestul are aer conditionat.
Deci o sa ai un singur display (cel al computerului de bord)
Bestul are aer conditionat.
Deci o sa ai un singur display (cel al computerului de bord)
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010
Dauna totala 2010
citeste aici viewtopic.php?f=3&t=5484&hilit=serie+sasiu&start=435Cornelush88 wrote:ce forma avea codul VIN ? eu nu am primit inca aceasta serie de sasiu. mie mi s`a spus ca seria de sasiu se ia din vama si dupa ce o sa o primesc, masina va sosi in cel putin 1 sapt... nu stiu ce sa cred. da`mi te rog frumos si mie un model de VIN Bitza sa vad poate e pe aici pe fisa, pe ceva...
Kia Cee'd 1,4 base+ Piston grey
Dauna totala 2010
Dauna totala 2010
am vazut ca pt 91 de euro se poate pune: RDS Radio + 6 CDC + MP3 (2-DIN) (exclusiv sistem de navigatie) (CDC) ...confund eu sau este vorba de gprs?Ogy wrote:Logic ar fi, sa fie prezent acel display, pe variantele care vin echipate cu clima (a/c automat).
Kia Cee'd 1.4 best
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Confunzi...GPS-ul (navigatia) costa nejustificat de mult (pentru ceea ce stie sa faca).
6CDC ala cred ca este cd-changer. Si ma faci sa ma uit pe comanda mea ca si eu am dat comanda pentru aceasta optiune si nu o am sau nu cred sa o am...
6CDC ala cred ca este cd-changer. Si ma faci sa ma uit pe comanda mea ca si eu am dat comanda pentru aceasta optiune si nu o am sau nu cred sa o am...

-
- Auto:
ce norocosi sunteti ca ati primit VIN-urile.Eu nu am primit nimic momentan cu toate ca am achitat si am facut comanda pe 24 marite.
Kiac Cee'd 1.4 GSL Classic Machine Silver
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218
Comanda 24 martie 2009-ridicata pe 9 iulie 2009.
Claxon dual,Geamuri electrice spate,Climatronic,Volan imbracat in piele,Consola centrala cromata,ISG
http://picasaweb.google.ro/catalin.rasv ... 3876033218
@enio_conti cel putin pana iti va veni si tie VIN-ul sa iti schimbi semnatura ca e clar pentru oricine ca masina nu iti ajunge la sfarsitul lui mai. Poate (ne)vine ceed-ul in aceasta luna macar 

-
- Auto:
Astazi am sunat la dealer si mi s-a spus, citez ,, ca au vorbit cu importatorul si asa cum asteptam noi seriile asa asteapta si ei".Misto, nu? Cand vin, de ce intarzie; nimeni nu stie nimic. Bataie de joc la adresa clientului. Adica importatorul nu poata sa stie de la fabrica cand vor fi produse masinile? Nu vor sa spuna adevarul, este imposibil sa nu se stie. Ar trebui sa ne intalnim cei de aici sa mergem la importator sa lamurim problema. De ce nu au spus de la inceput ca dureaza 4,5 , 10 luni ?
KIA CEED 1.4 CITY ISG CU OPTIONALE
-
- Auto:
CUMPARATI FRATILOR KIA!!!!!!!
NOI(CEI CARE VINDEM) NE PURTAM CA SI CUM VI SE FACE O FAVOARE PT. CA CUMPARATI O KIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU SE STIE CAND VINE!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTEPTARE USOARA!!!!!!!!!!!!!!
CITITI STIMATI VIZITATORI SA STITI CE VA ASTEAPTA!!!!!!!!!!!!!
NOI(CEI CARE VINDEM) NE PURTAM CA SI CUM VI SE FACE O FAVOARE PT. CA CUMPARATI O KIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
NU SE STIE CAND VINE!!!!!!!!!!!!!!!!
ASTEPTARE USOARA!!!!!!!!!!!!!!
CITITI STIMATI VIZITATORI SA STITI CE VA ASTEAPTA!!!!!!!!!!!!!
-
- Auto:
@alexandrub - ai fff mare dreptate... dar dupa ce le dai banii mai ai ce face? esti la mana lor... asta e. eu am ajuns la concluzia ca ne enervam degeaba, oricum nu o sa schimbam nimic. eu sper ca macar atunci cand vine masina sa fiu incantat de ea si sa mai uit de fazele astea nashpa... pana la prima revizie probabil
asteptare usoara!

Kia pro_ceed Cassa White 2.0 DSL City
- Ogy
- Cel mai ghinionist!
Cititi va rog si Lista asteptare masina 2008 si 2007. Poate ceva de acolo o sa vi se para asemanator si o sa va consolati cu ideea.
Aveti toata dreptatea din lume sa va revoltati ...
Dar va spun pe cuvant ..starea care o aveti voi ..o au si vanzatorii ...care v-au contractat masinile ...
Credeti ca le este usor ..cand suna clientul ...efectiv sa nu stie ce sa spuna ??? NU!!! E de-a dreptul aiurea ..si nu face nimeni intentionat treaba asta ...
Cand am dat eu termen de livrare la masina ...cineva de aici ..care are o masina in asteptare ..poate confirma ca eram cu dir de la KRA in telefon .. cerandu-i termen de livrare pt masina ..!!
Nu e o situatie placuta nici pt vanzatori ..credeti-ma!! pentru ca toate lucrurile astea dauneaza vanzarilor , denegreaza marca ..si amplifica stresul trait de zi cu zi ...
Cu totii ne dorim ca cineva sa ia o atitudine pt ceea ce se intampla ..si sa se rezolve odata problema asta a termenelor de livrare ..si nu pot decat sa le urez mult succes ...ca au mare nevoie !!
In ceea ce va priveste .. sper sa intrati in posesia masinii dorite cat mai repede si sper sa se intample luna asta ..
Bafta !!
Dar va spun pe cuvant ..starea care o aveti voi ..o au si vanzatorii ...care v-au contractat masinile ...
Credeti ca le este usor ..cand suna clientul ...efectiv sa nu stie ce sa spuna ??? NU!!! E de-a dreptul aiurea ..si nu face nimeni intentionat treaba asta ...
Cand am dat eu termen de livrare la masina ...cineva de aici ..care are o masina in asteptare ..poate confirma ca eram cu dir de la KRA in telefon .. cerandu-i termen de livrare pt masina ..!!
Nu e o situatie placuta nici pt vanzatori ..credeti-ma!! pentru ca toate lucrurile astea dauneaza vanzarilor , denegreaza marca ..si amplifica stresul trait de zi cu zi ...
Cu totii ne dorim ca cineva sa ia o atitudine pt ceea ce se intampla ..si sa se rezolve odata problema asta a termenelor de livrare ..si nu pot decat sa le urez mult succes ...ca au mare nevoie !!
In ceea ce va priveste .. sper sa intrati in posesia masinii dorite cat mai repede si sper sa se intample luna asta ..
Bafta !!
Pro_cee'dutz 1.4 GSL MT Best - Cassa White.. B 69 APP
Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba înfatisarea!Charles Gordy
Un zambet este o modalitate necostisitoare de a-ti schimba înfatisarea!Charles Gordy
-
- Auto:
@dark_anca2003 si ce ai vrea sa facem din moment ce ni se vand gogosi? sa recomandam firma si sa parem multumiti de dragul viitorilor vizitatori si potentialilor clienti care vor patzi la fel ca noi ? nu vad de ce am face asta... e clar ca kia romania e o firma foarte neserioasa. eu mai am un megane sedan 2. ei, anul trecut cand mi l`am luat, termenul de livrare a fost sfant.Ba chiar mi l`au adus cu 2 zile inainte sa expire termenul. Eu nu zic ca pe la alte firme nu or mai fi intarzieri... dar totusi, uite si tu cati posteaza la topicul asta, uite cati sunt nemultumiti, uite oameni care si`au platit masina integral de 6 saptamani si nu au primit-o.... nu e corect.... Eu nu zic ca e neaparat vina dealerilor, ca intr-adevar, probabil ca nici ei nu cunosc detalii despre comanda(nu cred ca ar aveea de ce sa nu le zica) dar asta nu scuza situatia. Nu e un motiv ca noi, clientii carora ni se promit niste chestii care nu se respecta, sa ne lasam calcati in picioare. Si inca ceva.. chestia cu "dauneaza vanzarilor" .. Foarte bine. Daca o sa se trezeasca Kia romania cu nr de vanzari la jumatate, sa vezi ce repede o sa se livreze masinile si ce frumos o sa mearga treaba...
asta e.. eu sincer cred ca si-au luat`o in cap ... au si de ce. au scos o masina foarte competitiva din pct de vedere calitate/pret. Acuma, cu oferta asta de la i30, nu stiu cati vor mai prefera Cee`d-ul... ramane de vazut. Dar daca cei de la Hyundai sunt macar cu 30% mai seriosi si respecta mai bine termenele de livrare, garantez eu ca vor scadea vanzarile de la Kia DRAMATIC. Eu tot sper ca atunci cand va veni masina sa fie o bucurie foarte mare si sper sa tina si dupa prima revizie
asta este. Va doresc la toti asteptare placuta si multa rabdare 

Kia pro_ceed Cassa White 2.0 DSL City
-
- Auto:
@dark_anca2003
Bine, dar daca sunt probleme cu termenele de livrare, tu care vinzi masina stii, sa zicem, ca se poate intampla asa ceva si atunci de ce nu-i spui cumparatorului: vrei un best vine mai repede( sa zicem ca ar fi asa) dar daca o configurezi poate sa intarzie mai mult, nimeni nu poate spune cat, dar pot spune ca am avut situatii cand a intarziat maxim x timp. Nu este mai normal sa tratezi clientul in acest mod?
Nimeni nu este absurd, dar te intreb cum este situatia mea: spun da la inceput ca pe 1iulie plec din tara si dau comanda doar daca imi garanteaza ca vine sigur masina , mi se spune ca nu este nici o problema iar azi nimeni nu stie nici macar cand vine seria. Si eu ce fac ? Ma rog la domnii de la kia? Pierd banii platiti la agentia de turism ? Daca ma retrag din excursie se ia un comision incepand cu 30 zile inainte de plecare , iar cu 2 sapt. inainte nu mai imi returneaza agentia nici un ban? Sau vine masina( cu numere rosii si fara ci ) si eu a doua zi trebuie sa plec? Ideea este ca daca stii ca pot sa apara probleme nu spune clientului ca nu pot sa apara!!! Asta este cred eu, un mod de bun simt in care poti trata un client. Dar de ce se intampla astfel? Fiecare consilier de vanzari are un comision la fiecare masina vanduta, nimeni nu ma poate contrazice.Am un amic care lucreaza la alta marca de masini, in vanzari, si stiu exact. De aici dragi colegi pleaca de fapt problema. Cum sa spun eu clientului ca poate sa intarzie masina? Poate atunci nu mai da comanda si eu pierd bani. Daca din clienti am probleme cu unul si trebuie sa ii dau banii inapoi ca nu am incotro, tot raman altii care asteapta.
Bine, dar daca sunt probleme cu termenele de livrare, tu care vinzi masina stii, sa zicem, ca se poate intampla asa ceva si atunci de ce nu-i spui cumparatorului: vrei un best vine mai repede( sa zicem ca ar fi asa) dar daca o configurezi poate sa intarzie mai mult, nimeni nu poate spune cat, dar pot spune ca am avut situatii cand a intarziat maxim x timp. Nu este mai normal sa tratezi clientul in acest mod?
Nimeni nu este absurd, dar te intreb cum este situatia mea: spun da la inceput ca pe 1iulie plec din tara si dau comanda doar daca imi garanteaza ca vine sigur masina , mi se spune ca nu este nici o problema iar azi nimeni nu stie nici macar cand vine seria. Si eu ce fac ? Ma rog la domnii de la kia? Pierd banii platiti la agentia de turism ? Daca ma retrag din excursie se ia un comision incepand cu 30 zile inainte de plecare , iar cu 2 sapt. inainte nu mai imi returneaza agentia nici un ban? Sau vine masina( cu numere rosii si fara ci ) si eu a doua zi trebuie sa plec? Ideea este ca daca stii ca pot sa apara probleme nu spune clientului ca nu pot sa apara!!! Asta este cred eu, un mod de bun simt in care poti trata un client. Dar de ce se intampla astfel? Fiecare consilier de vanzari are un comision la fiecare masina vanduta, nimeni nu ma poate contrazice.Am un amic care lucreaza la alta marca de masini, in vanzari, si stiu exact. De aici dragi colegi pleaca de fapt problema. Cum sa spun eu clientului ca poate sa intarzie masina? Poate atunci nu mai da comanda si eu pierd bani. Daca din clienti am probleme cu unul si trebuie sa ii dau banii inapoi ca nu am incotro, tot raman altii care asteapta.