Intalnire nationala de vara 2009

Întîlnirile clubului, activităţi (mai mult sau mai puţin organizate), pe cine am mai văzut...
Post Reply

Unde mergem???

La mare
31
49%
La munte
22
35%
La Zilina
10
16%

Total votes: 63

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Re: Intalnire nationala de vara 2009

Post by RLK »

@danny... nu mi-am gasit pe altul, dar imi gasesc, daca o tii pe aia cu "MARE MARE MARE MARE MARE.....apa.....gagici" :smt021 :smt021 :smt021 :axe: :axe: :axe:
Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLM POZE AICI
DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...
Image

Ogy
Cel mai ghinionist!
Auto: Kia cee'd 1.4 base + opt.

Post by Ogy »

Ce bine ca nu are si prietena cont aici. Imi taia din drumurile la munte special pentru o mare. :P

Vincze Szilard
Auto:

Post by Vincze Szilard »

la o fabrica de masini se pot vedea multe incepand de la conceptul unei masini pana la iesirea pe poarta care include tehnologia de fabricate si asa mai poti sa afli unele chesti despre masina pe care nu le stim banui ca nimeni sau foarte putini si daca avem si noi un pic de noroc poate ne-ar lasa sa facem o tura pe pista lor de teste ca sigur ar trebui sa aiba asa ceva. oricum sunt multe de vazut la o fabrica de masini pentru cei pe care ii pasioneaza partea inginereasca a lucrurilor pentru ce-i care sunt cu literatura cred si eu ca nu prea au ce vedea.
dar oricum aici e vb de fiecare om in parte ca nu toti sunt pasionati de "fiere" ma refer la robiti si la tehnologii
dar de ce sa nu mergem si pana acolo macar reusim sa ne cunoastem mai bine si poate nu numa pe noi ci si din alte tari, apropo acuma mi-a venit in minte ca cu un drum am putea sa ne intalnim ci cu cei de-acolo adica cu clubkia al lor :)
nu ar fi fain?
:)
Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Aveti dreptate cu fabrica, ar fi frumos, interesant, dar nu toata lumea isi permite sa mearga pana acolo. Eu una, nu imi permit din mai multe motive: banii, copilul pe care nu am cu cine sa il las si cu mine nu il iau pt ca e drum lung si obositor si pt noi, d-apai pt un copil; in alta oridine de idei, trebuie neaparat sa merg cu copilul la mare si nu imi pot lua concediu decat o singura data, deci daca se merge la mare mi-ar conveni de minune ca as lua si bebele :)
So...cine vrea si poate, sa mearga la zilina, sa faca pozne si sa vina sa le vedem si noi astia care nu putem merge (repet, nu inseamna ca nu as vrea, si ca nu ma oftic ca nu pot merge...dar banuiesc ca in situatia mea sunt mai multi membri); cine vrea la mare, mergem la mare. Si in plus, cine poate si vrea si are timp, chef, bani, merge si mare si la Zilina, nu?

chubby
Moderator General
Auto: KIA Ceed GT

Post by chubby »

sunt convins ca nu te-ar lasa nimeni sa faci o tura pe pista lor, get real orice clubkia din ro ai fi tu, plus ca : "pentru cei pe care ii pasioneaza partea inginereasca a lucrurilor pentru ce-i care sunt cu literatura cred si eu ca nu prea au ce vedea" acu' daca stai sa o iei asa nu toti care nu sunt ingineri fac literatura ;) plus ca pana una alta nu a zis nimeni k am avea acces in fabrica etc, si daca te duci acolo gheo' de la romania la poarta am venit si io sa vad cum se fabrica masinile te trimite la dacia :D

@"dar de ce sa nu mergem si pana acolo macar reusim sa ne cunoastem mai bine" putem sa necunoastem mai bine si in tara, ca de la inceputu anului au fost 2 nationale ;)

@"acuma mi-a venit in minte ca cu un drum am putea sa ne intalnim ci cu cei de-acolo adica cu clubkia al lor" stiu io pe unii care s-au dus la bulgari si s-au infrati cu clubkia.bg sau ceva de genu asta socilaizare la nivel national smells like ckr shit :D
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM

Image

RLK
Red.. SO RED
Auto:

Post by RLK »

@Vincze... Cei cu inclinare spre partea inginereasca nu inseamna "toata lumea", astfel incat sa putem considera asta o intalnire nationala. Iata ca parerile pro-mare sunt aproape unanime, deci asta DA se poate considera o "nationala".
Acu sa vedem unde si cand! :D
Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLM POZE AICI
DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...
Image

serdimi
MADDAD
Auto:

Post by serdimi »

Moldova suna bine!La mare merge toata lumea acum.Vreti intalniri reusite,cautati locuri putin aglomerate.Vreti sa fiti jupuiti de bani si de nervi,ok,alegeti litoralul romanesc!Ce daca trebuie sa faceti cativa km,de aia sunt masinile facute,sa ruleze.La mare sa mergem la iarna...
E bine si la mare,dar in Grecia,Turcia,Croatia,Crimeea...
KIA pro_cee'd 1,4 best machine silver CJ-11-UFV
automotor DESIRO (sageata albastra)

Vincze Szilard
Auto:

Post by Vincze Szilard »

si din punct de vedere al costului care ar fi mai ieftin?
sa mergi cu masina vreo 2 3 mii de km sau sa stai la mare la inghesuiala si decartezi 5-10 roni pe o bere sa platesti taxe de plaja, si etc eu cred ca aproape tot acolo ar fi
in fine
is deacord sa mergem oriunde pana la urma da sa nu fie taranime si o aglomeratie pe cat posibil tot undeva la munte indiferent ca e la noi sau nu
Kia CEED SW 1.4 BEST

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Pai exista si la mare locuri mai putin aglomerate. Chiar si in bulgaria...eu am fost in statiunea Constantin si Elena unde nu era deloc aglomerat...Pe litoralul romanesc, Portita este o solutie...este chiar liniste acolo...depinde ce se hotaraste. :)

chubby
Moderator General

Post by chubby »

@vince, oriunde da' la munte sa fie :))

eu st in continuare pt mare cine mai e pt mare??
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
Pentru STICKERE, PM

Image

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

nu in Delta....insecte multe, tantari...am oroare de insecte...si in plus, eu chiar trebuie sa imi duc copilul la mare si dupa cum am mai spus concediu nu am decat o data, deci clar voi merge la mare! Mi-ar face placere sa mergem toti, sa fiu cu voi, dar daca voi vreti si hotarati altceva...o sa merg singurica la mare :(

chubby
Moderator General

Post by chubby »

@ danny: fratzica io's roman :) daca nu beau o bere 80% apa de la dozator pe plaja nu ma simt bine sau daca nu manc un mic cu nisip romanesc ce atata bulgaria si'alte zapaceli? s-au ajuns romanii le pute de tara lor da' se duc la bulgari :D
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
Pentru STICKERE, PM

Image

crispisu
Membru Fondator
Auto:

Post by crispisu »

Am facut si poll...deci, votati plssss!
Eu in Bulgaria as mege cu placere, am mai fost si am ramas placut impresionata :). Dar nu ma deranjeaza nici la noi la mare. Apa si nisip sa fie...si ceva conditii sa pot merge cu copilul :)

Vincze Szilard
Auto:

Post by Vincze Szilard »

la delta ar ok si pentru mine nu de alta dar nici acolo nu am fost inca si stiu ca acolo e de vazut mai multe decat la mare si pana la urma si acolo e apa :D :)
Kia CEED SW 1.4 BEST

eugenflorinmanea
Auto: Saab 9-5 Aero

Post by eugenflorinmanea »

Eu as zice bulgari pentru ca:
1. Cazarea la hotel costa cat la noi la pensiuni de 2 lei in care nu ai nici apa calda
2. Acolo cocnurenta e f mare... restaurantele se intrec intre ele sa te atraga..mancarea e mai ieftina si portiile muult mai mari.
3. E mai putin aglomerat (acum depinde si in ce perioada mergem...).
4.Dc e sa inchiriem camere, e mai bine sa le facem direct, nu prin agentii (hm..la agentii gasesti minim 30 EUR/ pers pe zi iar acolo am gasit camera 15 EUR pe noapte).

Putem alege si Ct...dar va rog eu NU MAMAIA!!! Ceva mai retras!!! Sa nu ne calcam in picioare cu aia care anunta pe plaja 'Nu uitati doamnelor si domnilor...spectacol de manele diseara...'

Intr-adevar in Varna nu mi-a placut nici mie!! Dar in Nisipurile de Aur...SUPER!!
SAAB 9-5

Post Reply

Return to “Întâlniri şi activităţi”