Intalnire nationala de vara 2009
Re: Intalnire nationala de vara 2009
Eu propun vara la mare si in toamna in nordul Moldovei, astfel incat impacam si capra si varza!
Iar la mare, am mai avut eu o sugestie la un moment dat dar n-a prins, mai incerc odata: la bulgari.
Oricum ma supun majoritatii doar sa ne vedem in gasca mare.
Iar la mare, am mai avut eu o sugestie la un moment dat dar n-a prins, mai incerc odata: la bulgari.
Oricum ma supun majoritatii doar sa ne vedem in gasca mare.
B-84-HXE
Salut,
Eu vreau la mare , dar mi-ar placea undeva unde e liniste. Ce spuneti de Gura Portitei (chiar daca nu putem merge cu masinile) sau la Corbu cu cortul (si masina)?
Eu vreau la mare , dar mi-ar placea undeva unde e liniste. Ce spuneti de Gura Portitei (chiar daca nu putem merge cu masinile) sau la Corbu cu cortul (si masina)?
IN VINO VERITAS
Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii !
Consumul excesiv de alcool dauneaza grav sanatatii !
Se pare ca mai degraba inclina lumea spre mare. Mare sa fie!
Acu hai sa votam data....Eu propun sfarsitul lui iunie, ca sa avem timp sa ne si organizam un pic, plus ca preturile nu sunt chiar asa explodate, vremea e tocmai buna...alea alea!

Iar propunerea lui Clak e chiar interesanta! Ceva doritori?

Acu hai sa votam data....Eu propun sfarsitul lui iunie, ca sa avem timp sa ne si organizam un pic, plus ca preturile nu sunt chiar asa explodate, vremea e tocmai buna...alea alea!

Iar propunerea lui Clak e chiar interesanta! Ceva doritori?

Mamica unui Cee'd 1.4 BEST 109 cai, SO RED = B 41 RLM POZE AICI
DACA RASPUNSUL NU E CLUBKIA, INSEAMNA CA NU AI PUS INTREBAREA CARE TREBUIE...

minivan driver
www.mitsu.ro
www.mitsu.ro
OHHH! Poiana Zanelor! Eu vreau la Poiana Zanilor.. la zane sa se duca baietii!

- Vincze Szilard
- Auto:
ma baieti si fete 
eu zic ca la vara sa mergem la fabrica si atunci is cateva sute de km pt fiecare dintre noi si o sa aiba vreme sa-i deie a V-a
si in toamna mai vedem noi

eu zic ca la vara sa mergem la fabrica si atunci is cateva sute de km pt fiecare dintre noi si o sa aiba vreme sa-i deie a V-a

Kia CEED SW 1.4 BEST
ODO: 110 000 + ceva
Pai Zanii ii puteti aduce voi, nu?RLK wrote:OHHH! Poiana Zanelor! Eu vreau la Poiana Zanilor.. la zane sa se duca baietii!![]()
![]()

minivan driver
www.mitsu.ro
www.mitsu.ro
@Vincze: Nu cred ca plecarea la Zilina se poate considera intalnire nationala, pentru ca nu vad atata lume mergand pana acolo. La Zilina nu o sa vrea oricine sa mearga. In schimb o fuga la mare se poate organiza.
E doar parerea mea!
E doar parerea mea!

-
- Auto: Saab 9-5 Aero
Dca vreti liniste, conditii, respect, ieftin....la bulgari frate. Eu de cand am fost acolo am zis ca nu ma mai prinde litoralul romanesc prea curand....pana la nisipuri sunt 290 km (3 h juma)
SAAB 9-5
-
- Wanted
- Auto:
eventual, sa se faca un Poll, care sa contina : Mare , Moldova si Poiana Zanelor ...
Kia Cee'd 1,4 LX BEST black pearl B-04-YAW
viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h

viewtopic.php?f=5&t=4150 ---> jurnal de bord
http://picasaweb.google.com/georgeguramulta
ODO 17000KM/h

-
- Anubis
- Auto:
Ma bag si eu la o mare, o Moldova si niste bulgari (sau bulgaroiace
)......dar nu am mai citit topicul pt Transfagarasan: a picat sau va fi o excursie de w-end??

-
- Auto:
Salutare,eu sunt intruniri,am fost in club mercedes 2 ani,bmw 2 ani,acum sunt fac ceed,kia ceed;),sunt inebunit dupa ceed-ul tunat de falcon si am vazut ca este de vanzare,masina este dementiala,merg si eu la mare,abia astept?,dar din pacate eu sunt singur si voi veni cu prietenul meu cel mai bun in buna speranta sa ne intoarcem cu partenere de drum
,deci o data fixa?

sunt deacord cu szilard... nu multzi au vazut fabrica de la zilina... pe drum putem sa ne oprim in b\Budapesta, Bratislava...etc....la mare am fost si nu imi e dor de 800 de km pentru servicii proaste, si persoane colorate care sa-mi zica "hai mancatzi-ash " 

cee'd 1.4 GSL Best piston grey. 30000km - oct.2007
- Vincze Szilard
- Auto:
nici eu nu ma gandesc sa ma duc la mare si sa ascult manele si sa simnt miros de mici si bere si sa stai pe plaja ca si sarmalele intr-o oala mai bine ar fi o vizita la fabrica si cu niste opriri la niste obiective turistice care sunt in drum sau pe o anumita raza de ...km din drum "este doar o parere"
avand in vedere ca nu am fost niciodata la Marea Neagra dar in schimb am vazut Marea Mediterana si oricum din cate am inteles de la altii nu pierd mare lucru ca nu am fost si la marea noastra e ceva ca si cu pestera scarisoara daca intri sau nu nu pierzi mare lucru
avand in vedere ca nu am fost niciodata la Marea Neagra dar in schimb am vazut Marea Mediterana si oricum din cate am inteles de la altii nu pierd mare lucru ca nu am fost si la marea noastra e ceva ca si cu pestera scarisoara daca intri sau nu nu pierzi mare lucru

Kia CEED SW 1.4 BEST
- chubby
- Moderator General
- Auto: KIA Ceed GT
@vince szilard scarisoara e tare nu e chiar cum zic altii, chiar daca acum cand am fost la arieseni nu am apucat sa o vedem, eu o vazusem mai demult, dar a fost deja o nationala acolo 
si la mare la noi nu e chiar cum zici tu, acu' daca te duci in costinesti eforii asa e, plus ca daca nu ai ajuns de unde stii cum e?
sunt doar curios fiindca multi vorbesc din auzite,
stii tu cum e pana la proba contrarie.
mie unul nu-mi place la noi la mare din simplul motiv k e al dracului de scump, dar daca stii sa te descurci, pana la urma iese ceva, iti zic din experienta
vis-a-vis de fabrica, ca am vazut ca s-a tot discutat am si eu o mare curiozitate: ce sa vezi la o fabrica de masini??? sincer nush ce vi se pare asa interesant, si ma refer strict la fabrica nu la tarile de pana acolo obiective turistice etc...

si la mare la noi nu e chiar cum zici tu, acu' daca te duci in costinesti eforii asa e, plus ca daca nu ai ajuns de unde stii cum e?

stii tu cum e pana la proba contrarie.
mie unul nu-mi place la noi la mare din simplul motiv k e al dracului de scump, dar daca stii sa te descurci, pana la urma iese ceva, iti zic din experienta
vis-a-vis de fabrica, ca am vazut ca s-a tot discutat am si eu o mare curiozitate: ce sa vezi la o fabrica de masini??? sincer nush ce vi se pare asa interesant, si ma refer strict la fabrica nu la tarile de pana acolo obiective turistice etc...
B-702-CBY
Nu e panica...
KIA Ceed GT FL
(ExKia Pro_Cee'd 1.4 GSL Best)
Pentru STICKERE, PM

Pentru STICKERE, PM