predau leasing ceed sw 1,4 echipare best
Mai sunt de achitat 26 de rate de 250 euro si 2500 valoare reziduala
cedez gratis leasing kia ceed sw
Forum rules
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
1. Postarea în regim „bazar” (bunuri personale: "vând 4 capace", "am 10 pixuri de la mama din America, vând 9 din ele, etc.) este neîngrădită membrilor activi, orice altă situaţie necesitând acordul adminilor.
2. Contrareclama este interzisă (excepţie face situaţia în care se aduc argumente dovedite privind reaua voinţă şi/sau tentativa de fraudă din partea ofertantului!).
3. Offtopicul este interzis
4. „Ridicarea” anunţurilor prin posturi seci gen „up”, „valabil”, „nu vrea nimeni” se interzice.
5. Orice activităţi care aduc atingere legilor în vigoare sunt interzise.
Pentru orice detalii contactaţi Echipa Tehnică ( clubkia@clubkia.ro)
cedez gratis leasing kia ceed sw
cedez gratis leasing kia ceed sw varianta best motor 1,4 benzina 14000 km
Masina o am din iulie 2008 si mai sunt de achitat 26 de rate a cite 250 de euro si 2500 valoare reziduala,
deci cu tot cu dobinda 9000 de euro. Masina chiar daca am luato pe firma a fost folosita doar de catre mine si merge foarte bine.Culoarea este piston grey rata de casco e de 41 de euro pe luna sau 500 pe an
Masina o am din iulie 2008 si mai sunt de achitat 26 de rate a cite 250 de euro si 2500 valoare reziduala,
deci cu tot cu dobinda 9000 de euro. Masina chiar daca am luato pe firma a fost folosita doar de catre mine si merge foarte bine.Culoarea este piston grey rata de casco e de 41 de euro pe luna sau 500 pe an
Re: cedez gratis leasing kia ceed sw
nr telefon 0732620365
Motivul vinzarii?
OLTCIT CLUB
LOGAN 1,4 MPI
KIA CEED 1,4 GSL LX MT BEST PEWTER BEIGE
LOGAN 1,4 MPI
KIA CEED 1,4 GSL LX MT BEST PEWTER BEIGE
Daca o da moka, mi se pare clar ca nu mai poate plati rata, nu?r@du wrote:Motivul vinzarii?
Kia Cee'd 1.4 Best, Casa White
da asa si stiu si eu ca are ceva restanta