Lista asteptare masina -2007-

Forum cu de toate despre Kia cee'd
Post Reply
pompilius
Auto:

Post by pompilius »

Ma gandesc ca atunci cand imi va expira perioada de asteptare sa ma retrag si sa ma duc sa-mi depun avansul pt.un Ford Focus.
Cee'd 1,4 LX Best Pewter Beige
CL-19-RIP

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

Pt andrei0241. REMONT=Perioada de reparatie generala, timp in care nu se produce nici o masina. Din cate stiu la fiecare producator de masini este o luna, in general de vara, in care fabrica este in verificari. Nu ma asteptam ca si fabrica Kia sa se inchida acum cand nici macar nu are un an de lucru continuu.
Fost posesor de Cee'd LX BEST MT - Kompass Blue@32000km
Album foto
Lumea asa cum o vad eu

tsunami
Auto:

Post by tsunami »

florin001 wrote:Ma uit peste acest forum si ma apuca groaza cat dureaza livrarea, eu am fost azi la dealerul de pe Bdul Cantemir si mi-a spus ca daca fac comanda zilele astea imi livreaza masina in decembrie. Asa ceva mi se pare absolut INCREDIBIL,
In principiu ai dreptate. Dar pur si simplu ei nu transmit comenzile decat la sfarsitul lunii si o luna pur si simplu stai degeaba. Timpul curge din momentul in care ei lanseaza comanda. Un lucru interesant este ca ei iau in consideratie comanda in momentul in care le intra avansul in cont. La mine, cei de la Klado au fost draguti pentru ca au pus ei banii pentru avans fiindca au vazut ca platisem prin OP catre finantator avansul si era o chestiune de zile pana sa le intre banii in cont. Astfel chiar daca am facut comanda pe 25.08 au luat-o in considerare si nu m-au amant o luna.
Fost posesor de Cee'd LX BEST MT - Kompass Blue@32000km
Album foto
Lumea asa cum o vad eu

keetza
Auto:

Post by keetza »

Si eu fac parte din "grupul iunie" si ma incearca acelasi sentiment de disperare amestecata cu dezamagire... :cry: Va rog frumos, poate cineva sa imi trimita faimoasa lista cu seriile?
chitza_green@yahoo.co.uk

Multumesc mult!

alyyt7
Auto:

Post by alyyt7 »

keetza, sa inteleg ca ai comandat in iunie si ai primit deja seria de la dealer?
KIA Cee'd 1.4 GSL LX BEST - Machine Silver

langaflorin
Auto:

Post by langaflorin »

Am fost eu de dimineata la dealer si i-am spus sa imi spuna exact care e treaba. Treaba sta in felul urmator: seriile de la sasiu vor veni intre 7-11 septembrie iar masina undeva pe la inceputul lunii octombrie.
Cee'd 1.4 Base - Abyss Blue

shtirlitz
pictoru
Auto: kia cee'd 1,4

Post by shtirlitz »

Incredibil! Tot de la ei am aflat ca seria trebia sa vina saptamana trecuta. Au specificat anul?
Image

babu
driver manager
Auto:

Post by babu »

ati comandat masina in iunie si nu ati fost anuntati nici macar de serie?

mai sa fie!... :D :D :D :D :D

am impresia ca imi calcati pe urme....am vrut sa-mi retrag banii...2 luni cel putin pt. recuperare,e-mail-uri,nervi,injuraturi,cuvinte semi-grele,trimiteri,poante subtiri,incercare mita=una suta euro,cuvinte din ce in ce mai grele,nervi...iar mita,cautat dictionar romano -coreean,mers la biserica..manele...

cumparat huse(deschizatura laterala,fermoar bancheta spate,calitate ..indoielnica=pierdut timp concediu,150 ron-metro)covorase-selgros,pachet legislativ,taclale specific "casco" cu asiguratorul(am fost surprins de cite stiu-"senchiu" clubkia)

"e grele" cu masina asta...e 30 aug...."inca o zi " :D :D ...

daca steaua a ajuns in grupe...vine si masina!! :D :D
Sageata Albastra-BC18GBA

klawz
Auto:

Post by klawz »

Kia Cee'd 1.4 GSL LX Best Mars Red, rezervare pe 13 iulie la MitMotors.
Si eu am ales varianta de baza pentru ca mi s-a spus ca vine repede, intr-o luna jumatate, posibil chiar si intr-o luna de la centralizare. O luna de la centralizare tocmai a trecut si inca nu am seria de sasiu. Si ce citesc aici pe forum nu prea ma linisteste...

andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

Deci pana la urma ne mai amana cu inca o saptamana? :x
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

dyacos_13
Auto:

Post by dyacos_13 »

Salut

Am vorbit azi cu dealer-ul din Timisoara si mi-a spus ca sunt foarte mari sanse ca seriile pentru comanda din iunie sa vina maine. :)
1.4 Lx Best kompass blue comanda 26.06.2007--->seria 04.09.2007--->masina--->01.10.2007

andreialm
Just Me
Auto:

Post by andreialm »

O sa sun si eu maine la dealerul meu din Bucuresti - MIT Baneasa sa vad ce minuni mai spune. :arrow:
Cee'd 1,4 GSL LX MT Best, culoare Mars Red - B 06 AAN

gogu
Moderator General
Auto:

Post by gogu »

acelasi lucru il stiu si eu de la un dealer kia romauto...care ei zic ca sunt importatori. o sa incerc sa sun sa aflu mai multe info.
LX 1.4 GSL OilBlue/Rainbow Blue cu varii optiuni
>>Poze cu masina mea<<
Image

andrei0241
3/E
Auto:

Post by andrei0241 »

Atata timp cat in contract nu este stipulata nici o penalizare pentru intarzierea la livrare ... nusht cat de multe poti cere
Ford - Fiesta - 1.4 tdci

doringvd
Moderator
Auto:

Post by doringvd »

andrei nu descuraja baiatu'... :P
catalin poti sa ceri cat vrei sau ce vrei. dar nu stiu ce o sa primesti... :lol:
Cee'd 1.4 GSL LX MT Machine Silver ."Ltd. Edition"

Jurnal de bord: http://www.clubkia.ro/viewtopic.php?t=316

ODO 75000km Image

--------------------------
FOLOSESTE "SEARCH" INAINTE SA POSTEZI
POSTEAZA IN SECTIUNEA CORECTA
RESPECTA MEMBRII ACESTUI FORUM
--------------------------

Post Reply

Return to “Generalităţi”