Saltare!! Pe la Mol Dristor mai e un SW cu clubkia pe el (o sa ma uit ce numar are).RLK wrote:Zarit VN-11-BAU pe la Mol Dristor! Salutari... nu e prima oara cand te vad acolo!
![]()
Eu probabil cautam loc de parcare

Saltare!! Pe la Mol Dristor mai e un SW cu clubkia pe el (o sa ma uit ce numar are).RLK wrote:Zarit VN-11-BAU pe la Mol Dristor! Salutari... nu e prima oara cand te vad acolo!
![]()
Salut.bogdanf wrote:
Iata ca nu sunt chiar singur prin Piatra Neamt. Zilele astea am vorbit si cu chit, iar azi am gasit un ceed-ulica cu sticker clubkia.ro (NT 06 UVL) parcat pe linga blocul unde stau eu. Sper sa ne intilnim si fata in fata.
Poza e facuta cu telefonul mobil.
Pai nu stiu ca avariile/flashul reprezinta un salut! Pe mine ma cam speria faza la inceput ca ma salutau multi pe strada si ajungeam sa ma intreb ce dracu am facut de imi dau flashuri!shpid3r wrote: toti casca niste ochi la mine de parca-i injur
Nici macar UNUL nu a raspuns
Deci ne putem strange vreo 5. Tot e ceva pentru o poza.chit wrote:Ceed-ul din foto e al userului Lucian62.
Pe tip il cunosc destul de bine......poate il prindem si pe el la o intalnire....si mai am 3 prieteni cu CEED...